... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Max1M napísal:jo mathesss, som prvak na bakalarovimaaa nestraš lebo ozaj skolu ukoncim a idem brigadovat do tesca ... zachvilu skusky a nemam este 2 zapocty .. aa to teda vdakaa seckym bohom ze tu ustnu uz nemaame, by som to mohol rovno zabalit .... tii zavidim ze ty uz to budes mat za sebou
![]()
jannci aa preco zrovna na mtf ?? ja to lutujem ze som tu, na komenskeho na matfyze by som este aj intrak dostal na odvolanie ... tuto to je katastrofa ... biedny pristup niektorych profakov, aj celkovo system skoly.. a prvy rocnik predmety ako Nauka o materialoch (cista chemia, "Ako sa ocel kalila" ), Manazment, Technicka dokumentacia (kreslenie techn. vykresov) ... cize veci pre mna ako informatika totalne nezname a nezazivne ... prednaska z infy kazde 2 tyzdne iba, cvika nam po pol roku odpadli .... takze zatial som toho vela z tej informy nevidel ... ak si v tom trosku lepsi a mas aj cas venovat sa tomu, tak by osm skor tu aplikovanu infu na MatFyze riesil ...
Jannci napísal:taaak toto si zabiiilhold neni plynu, nejdu fabriky, skoncilo nam globalne oteplovanie:D:D
Jannci napísal:Mas auto na plyn?![]()
![]()
![]()