... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 6. Januára 2009, 01:21

prídeš zajtra?
kua, robím. a neviem ani kedy končím a či budem v GA :roll:
ak budeš na fore dám ti vedieť

edit, už je dnes :lol:

Jannci
Auto: MB

Utorok, 6. Januára 2009, 01:23

ked chces, aj teraz. sa mi nechce spat. sa doma nudim

Mimo

Utorok, 6. Januára 2009, 01:25

:lol: no teraz idem spať, ráno vstávam :?
tak dobruu

Jannci

Utorok, 6. Januára 2009, 01:27

Mimo napísal:
:lol: no teraz idem spať, ráno vstávam :?
tak dobruu

budem ti klopkat na okno:D:D

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Utorok, 6. Januára 2009, 10:43

halo halo.... ja som vcera santil o pol 4tej rano.... NO A :D

v kamenaci - malo priesoru... vedla amfika parkovisko - hrbolate to tam bolo.... inac sranda bola na sirokej ceste medzi mekdonaldom a bilou.. vlastne oproti zimnemu stadionu.... rano ziadne auta, takze celkom slusne letisko (:
mathesss.. ale si ho vytacal ((:
a jancimu mi to video nechce zobrazit

a pozdravujem novych trnavakov (:

TT-SIMIK
Auto: BMW

hmm

Utorok, 6. Januára 2009, 12:16

noooo bolo to tam hrbolaté....)))som tam trošku pálil gumy na lade.....))))som dojedol mc donald a trošku som to tam rozryl....))))ale nie.....na tom parkovisku sa vozilo minimálne 10 aut kym som tam stál..)))))sa tam chlapci učili driftit.....)))))bola sranda sa pozerat na nich..))))ale sneh to je pasia..)))) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

mathesss

Utorok, 6. Januára 2009, 13:32

coWon napísal:
halo halo.... ja som vcera santil o pol 4tej rano.... NO A :D

v kamenaci - malo priesoru... vedla amfika parkovisko - hrbolate to tam bolo.... inac sranda bola na sirokej ceste medzi mekdonaldom a bilou.. vlastne oproti zimnemu stadionu.... rano ziadne auta, takze celkom slusne letisko (:
mathesss.. ale si ho vytacal ((:
a jancimu mi to video nechce zobrazit

a pozdravujem novych trnavakov (:

musel som ho bčas potočiť pretože na ceste bol pod snehom čisty asfalt.. ešte to nebolo tak primrznuté... keď bude čas tak natočime nejaké kraviny spolu
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Streda, 7. Januára 2009, 08:59

mathesss napísal:
musel som ho bčas potočiť pretože na ceste bol pod snehom čisty asfalt.. ešte to nebolo tak primrznuté... keď bude čas tak natočime nejaké kraviny spolu

no jasneeee, nabuduce ked nasnezi je povinne stretnutie... kamery fotaky bereme

Killo
Auto: lexaurin

Streda, 7. Januára 2009, 11:16

too by som sa aj ja pokusil prist, kebyze nejake stretko davate :smile: inak mathesss, ja chodim na mtf tiez, odbor aplikovanaa informatika a automatizacia v priemysle, prvyy rocnik :oops: :oops: ty to mas externe alebo ako?? ... a mimo, to s tou fyzikou je take strasnee ?? caka ma to v druhom semestri.. teda caka ako caka, ked spravim skusky :cry: :cry: :cry:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

mathesss

Streda, 7. Januára 2009, 12:13

Max1M napísal:
too by som sa aj ja pokusil prist, kebyze nejake stretko davate :smile: inak mathesss, ja chodim na mtf tiez, odbor aplikovanaa informatika a automatizacia v priemysle, prvyy rocnik :oops: :oops: ty to mas externe alebo ako?? ... a mimo, to s tou fyzikou je take strasnee ?? caka ma to v druhom semestri.. teda caka ako caka, ked spravim skusky :cry: :cry: :cry:

ja študujem denne. Takže ty si teraz prvák na dennom na bakalárskom štúdiu že??
no fyzika je ťažka ale vy to teraz máte ovela lahšie ako sme to mali mi po starom. Vy napíšete niečo, a ked to opíšeš tak si za vodou.. Ja kebyže aj opíšem komplet test tak mi je to na prd lebo potom musím ísť na ústnu a tam je to najhoršie. Takže teš sa že nemáš ústnu! No druhy ročník je ešte horší! šak nechaj sa prekvaiť :oops:
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

Jannci

Streda, 7. Januára 2009, 14:42

Max1M napísal:

na ten odbor sa chcem dat aj ja... distancne... ako to vyzera?

Killo

Štvrtok, 8. Januára 2009, 14:55

jo mathesss, som prvak na bakalarovi :wink: maaa nestraš lebo ozaj skolu ukoncim a idem brigadovat do tesca ... zachvilu skusky a nemam este 2 zapocty .. aa to teda vdakaa seckym bohom ze tu ustnu uz nemaame, by som to mohol rovno zabalit .... tii zavidim ze ty uz to budes mat za sebou :o

jannci aa preco zrovna na mtf ?? ja to lutujem ze som tu, na komenskeho na matfyze by som este aj intrak dostal na odvolanie ... tuto to je katastrofa ... biedny pristup niektorych profakov, aj celkovo system skoly.. a prvy rocnik predmety ako Nauka o materialoch (cista chemia, "Ako sa ocel kalila" ), Manazment, Technicka dokumentacia (kreslenie techn. vykresov) ... cize veci pre mna ako informatika totalne nezname a nezazivne ... prednaska z infy kazde 2 tyzdne iba, cvika nam po pol roku odpadli .... takze zatial som toho vela z tej informy nevidel ... ak si v tom trosku lepsi a mas aj cas venovat sa tomu, tak by osm skor tu aplikovanu infu na MatFyze riesil ...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Jannci

Štvrtok, 8. Januára 2009, 15:30

max1M: no pretoze robim technika pre automatizaciu, tj, navrhujem elektroinstalacie k strojom, robim programy pre PLC. Cize netuzim ist na nieco ako masmedialna neaka kravina, k comu nemam vobec vztah

Killo

Štvrtok, 8. Januára 2009, 16:26

velice zaujimavo znie tvoja robota inak ... a no ked si ciastocne v strojarstve tak potom chapem ... aaa praveze na matfyze na komenskeho na odbore aplikovana infa je iiba matika a informa v roznych predmetoch, tak som nevedel no ... proste viem mtfku iba z tejto stranky posudit, kedze som tu len 1 semester zatial, tak k nicomu z tej informatickej odbornosti som sa nedostal.... planujes ist buduci rok sem cii jak ??

Jannci

Štvrtok, 8. Januára 2009, 16:48

Max1M napísal:
velice zaujimavo znie tvoja robota inak ... a no ked si ciastocne v strojarstve tak potom chapem ... aaa praveze na matfyze na komenskeho na odbore aplikovana infa je iiba matika a informa v roznych predmetoch, tak som nevedel no ... proste viem mtfku iba z tejto stranky posudit, kedze som tu len 1 semester zatial, tak k nicomu z tej informatickej odbornosti som sa nedostal.... planujes ist buduci rok sem cii jak ??

ja to uz planujem par rokov, len akosi nebolo casu... Ani teraz neviem ci si to mozem dovolit, mam flexibilnu pracovnu dobu, to neznamena, ze robim, ako chcem, ale ze robim od nevidim donevidim... casto krat aj vikend... takze neviem... potreboval by som neaky impulz

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 217 neregistrovaných