... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
coWon napísal:halo halo.... ja som vcera santil o pol 4tej rano.... NO A
v kamenaci - malo priesoru... vedla amfika parkovisko - hrbolate to tam bolo.... inac sranda bola na sirokej ceste medzi mekdonaldom a bilou.. vlastne oproti zimnemu stadionu.... rano ziadne auta, takze celkom slusne letisko (:
mathesss.. ale si ho vytacal ((:
a jancimu mi to video nechce zobrazit
a pozdravujem novych trnavakov (:
Max1M napísal:too by som sa aj ja pokusil prist, kebyze nejake stretko davateinak mathesss, ja chodim na mtf tiez, odbor aplikovanaa informatika a automatizacia v priemysle, prvyy rocnik
![]()
ty to mas externe alebo ako?? ... a mimo, to s tou fyzikou je take strasnee ?? caka ma to v druhom semestri.. teda caka ako caka, ked spravim skusky
![]()
![]()
Max1M napísal:too by som sa aj ja pokusil prist, kebyze nejake stretko davateinak mathesss, ja chodim na mtf tiez, odbor aplikovanaa informatika a automatizacia v priemysle, prvyy rocnik
![]()
ty to mas externe alebo ako?? ... a mimo, to s tou fyzikou je take strasnee ?? caka ma to v druhom semestri.. teda caka ako caka, ked spravim skusky
![]()
![]()
Max1M napísal:velice zaujimavo znie tvoja robota inak ... a no ked si ciastocne v strojarstve tak potom chapem ... aaa praveze na matfyze na komenskeho na odbore aplikovana infa je iiba matika a informa v roznych predmetoch, tak som nevedel no ... proste viem mtfku iba z tejto stranky posudit, kedze som tu len 1 semester zatial, tak k nicomu z tej informatickej odbornosti som sa nedostal.... planujes ist buduci rok sem cii jak ??