... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

hessy

Re: kto je z trnavy a okolia?

Utorok, 5. Mája 2009, 12:42

coWon napísal:
rovno povedz ze mas skolu a hned bude vsetko jasne :wink:

no ano mam skolu :roll: ale uz iba mesiac to je ta najlepsia sprava :lol: a inak disky su najs uz sa tesim kedy ich budes mat na aute lebo uz som taky zvyknuty na tie tvoje plechace :lol: a este nezabudni dat foto 8-[

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 5. Mája 2009, 23:53

hesoyam25 napísal:

noooo najdu a na cyklickej :roll: na ferka urbanka... alebo S SOS GOS-SK Trnava skrateny nazov skoly :lol: :lol:

cyklickaa ? :D z teba bude kuchaaar alebo take volaco ? :lol: Lukasa Puszpekyho nepoznas nahodu ? :smile: a jasnee GOS - gymnazium oproti stanici :D

Romaaan a veeeeeelmiii šmaaakooveee kolieeskaaa 8) 8)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

hessy

Streda, 6. Mája 2009, 00:18

Max1M napísal:
cyklickaa ? :D z teba bude kuchaaar alebo take volaco ? :lol: Lukasa Puszpekyho nepoznas nahodu ? :smile: a jasnee GOS - gymnazium oproti stanici :D

Romaaan a veeeeeelmiii šmaaakooveee kolieeskaaa 8) 8)

to je moj spoluzak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 6. Mája 2009, 14:49

Chalani na carate 4, mal niekto oblecenu taku hnedu mikinu s usami, vraj bol z TT, keby mi dotycny poradil kde taku kupit bol by som vdacny

Killo
Auto: lexaurin

Streda, 6. Mája 2009, 16:08

hesoyam25 napísal:

to je moj spoluzak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CHLAPCE ZABIJEM SA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz si ma ranil :D kurňaaa jaky je ten svet maly [-o< :D neska alebo zajtra sa na teba opyytam, nejake poznavacie znamenie aby poznal ze hovorim o tebe nemas ? :lol: :lol:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

mathesss

Streda, 6. Mája 2009, 19:13

Chlapi super bolo... Inak tuto nedelu bol nejaký silný zraz "tunerov" tiež pred amfikom.. Najprv sa tam jeden chalan zo zatiahnutou ručnou snažil točiť na mieste s nejakou oblvanou hondou=))) tak som mu musel ukazať a dal som aj ja jedno kolečko=)) Potom sa všetci premiestnili do Vlčkoviec a boli tam šprinty...Dal som si aj ja jeden... proti Shinovi (to je ten na tej 530d v M pakete TT-797DS). Dal ma dole. Síce o kúsok ale dal 8) predsa sa ukázal silnejší kruták a viac PS... Tu je aj video z toho šprintu:

http://www.youtube.com/watch?v=V3I9EeiS ... r_embedded

Inak mimochodom tuto nedelu som počul že sa znova chysta nejaký ten šprint vo Vlčkovciach... (ale je to risk.. minule prišli dvaja chalani o vodičak)
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

MikesH
Auto: ibiza 6k 1.9TDi

Štvrtok, 7. Mája 2009, 13:03

isol by som aj ajaa kuknut ael furt som sa nedopatral kde to je :D
SAD, CARGO Slovakia
ibiza 6k 1.9TDi off
BMW E34 540iA off
Peugeot306 1.4XR off

drobcekpeter
Auto: BMW 525 tds

Štvrtok, 7. Mája 2009, 18:41

isol by som aj ajaa kuknut ael furt som sa nedopatral kde to je

Záleží odkiaľ pôjdeš. Keď z TT cestou na GA, tak odbočíš na Vlčkovce, vojdeš do dediny a stále po hlavnej ako keby si sa chcel dostať naspäť na cestu z GA do TT, pred nájazdom na most je odbočka doprava, cesta je súbežná s diaľnicou smer na GA v ľavo. Keď pôjdeš cez Zavar prejdeš Križovany, vojdeš do Vlčkoviec a držíš sa info ako som ti písal. :lol:

A kedy je ten "mini" zraz? O koľkej sa to koná? Idem síce na nočnú, ale asi by som sa zastavil. Dajte echo. [-o<

Drobcek :bmwball:

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Piatok, 8. Mája 2009, 06:48

drobcekpeter napísal:
...mne sa najsamvác lúbi tá empaketmucha :)

Tá mucha je vážne popi.i. =D> Chlapi neviem či som zle videl ale minule som postrehol pred tescom bmw-čko :-k presnú kópiu toho TT-500 CK . ale značka sa líšila, TT-400 C? a mal tuším zrkadlovky. Fakt som zostal zaskočený či som dobre videl, ale nemal som čas sa vrátiť a poriadne sa popozerať. :shock:

Na ten zraz som sa nemohol dostať, bol som v robote, a brmba ešte stále nie je opravená, mal som na ruke druhý motor z buchnutého, ale bola to 524 td, takže nič z toho. Automechanik zistil, že je tam v pi.i klukové ložisko, tak mám radosť. #-o

coWon fakt špica kolá, kde ti ich robili a čo si za to dal, ja budem musieť asi tiež dať spraviť moje. Neviem kedy sa dostanem k pc, pretože už ho nemám k dispozícii.

Zdravím all. Drobcek. :bmwball:

caf, sam som si ich robil ale bezna cena je cca 85 - 100€ za kus ... mozme ti ich urobit :wink: a ked nebudu mat vela lucov tak aj nizsia cena

coWon
Autor témy

Piatok, 8. Mája 2009, 06:54

heroe napísal:
Chalani na carate 4, mal niekto oblecenu taku hnedu mikinu s usami, vraj bol z TT, keby mi dotycny poradil kde taku kupit bol by som vdacny

to som maj jaaa :lol: neviem ci sa da kupit, vyhral som to na JIM BEAN party v planet4 vlastne sme vyhrali uplne vsetky veci ktore isli drazit lebo nikto nevypil tolko whisky co mi :mrgreen:

coWon
Autor témy

Piatok, 8. Mája 2009, 07:03

viewtopic.php?f=9&t=16962

pojde niekto??????????????

coWon
Autor témy

Piatok, 8. Mája 2009, 11:28

na
Prílohy
1.jpg

Mimo

Piatok, 8. Mája 2009, 11:49

na dopiči..paráda 8) len ešte ho aj umyť nie? :D

hessy

Piatok, 8. Mája 2009, 16:50

no Roman hned to vyzera lepsie nadhera =D> a nesiel si vcera cez druzbu ? islo nejake pekne bawo s peknymi diskami ale uz som moc auta nevidel len zadok som videl

coWon
Autor témy

Sobota, 9. Mája 2009, 07:29

kto by to furt umyval, ked stale prisi nejaky hnoj z neba.. ale umyjem, zajtra asi

no, isiel som cez druzbu, lietal som vcera selibarz kade, bo ma foter narodky tak sme zhanali darceky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných