Chcel by som sa vas opytat, v decembri mi z Opel Tigra ukradli elektrony. Teraz som ich nasiel na nete. Som si 100% isty ze su to oni! Myslite ze by sa dalo ich ziskat naspat ?
rovnako treba operovať s možnosťou že tie disky daný predajca tiež od niekoho kúpil keby som predával disky a príde niekto za mnou "záujemca" a začne sa oháňať tým, že tie disky sú jeho a kradnuté, tak....
kamarát tak tiež získal disky späť... ale on to bol vtedy po krádeži hneď nahlásiť...keď ich našiel išiel rovno s políciou za chalanom, kolesá zabavili ako dôkazový materiál a onedlho ich mal doma...
ako si ich spoznal? podla neakeho poskodenia? ak ano chod za nim povies mu ze tebe take iste ukradli opises mu kde a ako boli poskodene a potom nech ti ich ukaze ze naozaj neklames a ked bude robit problemi ze ti ich neukaze a ine sracky tak zavolaj policajtov a vtedy ich uz ukaze pripadne ak poznas policajta tak chod rovno s nim. A ked bude tvrdit ze on ich kupil tak mu povies nech si ide vymahat od toho chalana naspet peniaze.
A disky boli hned po kradezi oznamene policii aj bolo vsetko spisane, v ten den ukradli u nas v dedine viacerim disky...Len sa bojim toho ze ta kriminalka zacne neskoro konat
no..ako som písal o tom kamarátovi keď tie disky našiel hneď išiel na políciu a tam mu povedali,že momentálne nemajú nikoho volného kto by s ním mohol ísť... tak zavolal pár známym a čuduj sa svete hneď sa niekto voľný našiel... asi toľko k ochote našej polícii...pomáhať a chrániť