... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Nitro napísal:BMino napísal:MT-SPEEDY napísal:BMino napísal:sikovny, ja to stale tvdim![]()
Tak to, prosim ta, vysvetli aj Nitrovi a mojej polovicke
nitro ma co hovorit, videl som tvoju prednu kapotu![]()
zajtra doved polovicku, vysvetlim, jej to
dam ti k dispozícii moju garaz aj s vybavenim a skus urobit aspon 10% s toho co sa v nej uz urobilo..... a až potom mozes napisat to co si napisal....
ten kto nic nerobi nic ani nedojebe....
Diablo napísal:tak Speedy, vinník sa našiel, už mu len odseknúť obe ruky kokotovi![]()
TiTAN napísal:fuha zaujimava dedukciastrieborny compact s eMkovymy spetakmi neznamena ze ma jedno tvoje ci? som daco prehliadol ?
paja napísal:počuj a aj poznáš toho majitela? ja hej a tak to hyperkokot a moj priatel mu na tom robil STK a vtedy mu este xýbal jeden spaták ale nechcela som ti to takto vraviet..... preto som ti len dala jeho adresu...neboj ja mu to dám vyžrat kokotovi !!!! urobím mu riadnu hanbu, je to taký čorkárik
Fast&Furious napísal:do p... aj s cigánmi záhoráckymi
v neštastí poznáš priateľa - vydrbala som sa o jednej v noci, auto som tam samozrejme nechala, že ráno ho vytiahnem a .... rozbité sklo, puklice v prdeli, riadiaca páka odlomená, spätné zrkadlo fuč, rádio fuč, oko, gula na ťahanie a moje kazety
No povedzte, kto už by kradol takéto veci? A rezervu s hlinníkovym diskom tam nechali? Feťáci vyjebaní.
crumar napísal:Toho strieborneho Compacta som videl 2x
Chodi na tom ako by to tu oslobodil.
Mas to uz vyriesene?
MT-SPEEDY napísal:crumar napísal:Toho strieborneho Compacta som videl 2x
Chodi na tom ako by to tu oslobodil.
Mas to uz vyriesene?
Compact uz je v Zlatych Moravciach, ak sa nemylim. Prehnal som to cez poistku, Kooperativa mi poslala 2500 korunA paja sa snazi toho chlapca poriesit, nech si vstupi do svedomia, ze taketo nieco sa nerobi