... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE528 napísal:Heh sorry ale inac... ako si konkretne predstavujes to "ujebanie" k smrti?
paja napísal:mna sa páčila tá sms čo si mi poslal v ten den, musím priznat že som sa najprv trochu zasmiala ale potom ma prepadol súcit a to je už čo povedat..
BMino napísal:ako znela?
MT-SPEEDY napísal:GOOSE528 napísal:Heh sorry ale inac... ako si konkretne predstavujes to "ujebanie" k smrti?
No ak sa najde nejaky dobrovolnik, tak ho moze umilovat k smrtiCo BMino? Ides do toho
![]()
MT-SPEEDY napísal:Najlepsi bol kolega... Prisiel do roboty a pyta sa ma, ci mi chyba pravy spatak. Ja vravim, ze nie. On, ze ano, ze sa mam ist pozriet... No a dnes sa ma, blbec, opytal, ze odkedy mam rozbite predne svetlo... Skoro som ho ubil![]()
P306GTi napísal:MT-SPEEDY napísal:GOOSE528 napísal:Heh sorry ale inac... ako si konkretne predstavujes to "ujebanie" k smrti?
No ak sa najde nejaky dobrovolnik, tak ho moze umilovat k smrtiCo BMino? Ides do toho
![]()
Mino?? ten ide .. a veľmi rád![]()
MT-SPEEDY napísal:Najlepsi bol kolega... Prisiel do roboty a pyta sa ma, ci mi chyba pravy spatak. Ja vravim, ze nie. On, ze ano, ze sa mam ist pozriet... No a dnes sa ma, blbec, opytal, ze odkedy mam rozbite predne svetlo... Skoro som ho ubil![]()
![]()
![]()
prečo?? šak vie predpovedať
![]()
BMino napísal:P306GTi napísal:MT-SPEEDY napísal:GOOSE528 napísal:Heh sorry ale inac... ako si konkretne predstavujes to "ujebanie" k smrti?
![]()
Mino?? ten ide .. a veľmi rád![]()
![]()
![]()
prečo?? šak vie predpovedať
![]()
moja prdel je chram, takze nic nebude