... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:jj ked vies kto to je, chod mu obrat veci z nejakeho auta..
spataky, listy, narazniky a tak..
a nezabudni si vytlacit kupnopredajnu zmluvu na tie diely
s jeho udajmi a podpisom ze si to od neho kupil
MT-SPEEDY napísal:JOZPA mam z dobre informovanych zdrojov, ze v case, ked mne zmizol spatak, ten kompakt bol bez praveho spataku
jozpa napísal:MT-SPEEDY napísal:JOZPA mam z dobre informovanych zdrojov, ze v case, ked mne zmizol spatak, ten kompakt bol bez praveho spataku
mozno hej ale tazko daco poriesis.bud zhoda nahod alebo ...ja ho nezastavam aby si si bol vedomyje to dost sproste prist o spataky keby si mal aspon ten video zaznam.mozno sa mu to vypomstilo ked mu dakto potiahol audinu
2 tyzdne na to.aspon to ta moze tesit
![]()
MT-SPEEDY napísal:jozpa napísal:MT-SPEEDY napísal:JOZPA mam z dobre informovanych zdrojov, ze v case, ked mne zmizol spatak, ten kompakt bol bez praveho spataku
mozno hej ale tazko daco poriesis.bud zhoda nahod alebo ...ja ho nezastavam aby si si bol vedomyje to dost sproste prist o spataky keby si mal aspon ten video zaznam.mozno sa mu to vypomstilo ked mu dakto potiahol audinu
2 tyzdne na to.aspon to ta moze tesit
![]()
Nechcem byt svina, ale![]()
![]()
paja napísal:Ty MINO !!!!!! ma nehnewaj s tymi detmi !!!! co som ti urobila......![]()
![]()
si mal napísat: bodaj by jej to boh na autách oplatil... nepotrebujem ja este plienky menit..