... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal::mrgreen: hehe xtreme dobre si mu dal.. to má za tých buzerantov![]()
a môj oblúbený obrázok
Pežot napísal:PEDAS, prečo?![]()
silvia napísal:to by ti dobri ludia od hocikadial mohli skor ci neskor poskriabat .. nelen v ba su zavistlive svine ..
silvia napísal:konecne viem, preco mi v aute svieti airbackinak neviem co vidite na tom aute...nevravim ze v aute nie (konecne som vymenila trojku za patku), ale su aj parky, vlaky, priroda.., tak naco sa tlacit v aute
nieze by som to poznala
![]()
GOOSE napísal:
Jj spravne hovorisna luke v trave je to aj tak najlepsie :) Alebo v lese, alebo pri starom bunkri, alebo v garazovej budove, alebo na schodisku panelaku...
GOOSE napísal:
Jj spravne hovorisna luke v trave je to aj tak najlepsie :) Alebo v lese, alebo pri starom bunkri, alebo v garazovej budove, alebo na schodisku panelaku...
birki napísal:
mimo ked som to videl tak musim otckovat proste musim
toto je moja oblubena
6Flesh napísal:
tak nemyslela som to tak, ze len v BA sa mi to moze stat..ale behom tyzdna mi tam nielen poskriabali auto, ale aj vyfucali vsetky 4 gumy tak, aby to nebolo vidiet ked sadnem do auta, takze som to zistila az po par metroch, kedy jedna gumy uz bola na disku..no hroza a to ho mam len 2 mesiace...
6Flesh napísal:toto e v pici...by som nemohol mat auto pred bytovkou alebo tak nejak...by som asi stale cumel na auto z okna alebo balkona a zeleznu tyc po ruke,pripadne zbran....este ze byvam v dome a mam to pekne na dvore