... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
6Flesh napísal:toto e v pici...by som nemohol mat auto pred bytovkou alebo tak nejak...by som asi stale cumel na auto z okna alebo balkona a zeleznu tyc po ruke,pripadne zbran....este ze byvam v dome a mam to pekne na dvore
silvia napísal:mi nieco o tom hovor, vzdy idem rano k auto so stresom co na nom zas najdem..Tiez byvam v dome na Orave, takze tam je bezne cez den odomknute a nic.. Ale tak nic nenarobime s ludmi, ktorym robi radost poskodit cudziu vec..
Helldiver napísal:Zas to trocha blavakom krivdis, zrovna vacssie mesta na severe su asi fakt jedny z poslednych miest na slovensku kde by som si nechal odomknute auto:)) Jasne ze v malej dedinke kde sa ludia medzi sebou poznaju je to ine uplne...
balino napísal:
podla mna ti zavidia tie kriky
GOOSE napísal:Na dedinach sa oblievaju auta kyselinami. Ludia su tam zavistlivejsi ako kdekolvek inde. Ale zas zalezi na tom ako kde. Neda sa to takto skatulkovat.
GOOSE napísal:Na dedinach sa oblievaju auta kyselinami. Ludia su tam zavistlivejsi ako kdekolvek inde. Ale zas zalezi na tom ako kde. Neda sa to takto skatulkovat.
Pežot napísal:Titan idem na FPEDAS![]()
![]()
![]()