... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
6Flesh napísal:xtreme
No neviem ci ti ukazem ako ju mam podchytenu,:-D lebo uz ju ani nemam...mne to dlho z holkou nevydrzi, po roku aj nieco je vzdy koniecasi som stale nenasiel taku co splnuje vsetky moje poziadavky
![]()
6Flesh napísal:co by som nemal, ale maal som :-) hehe ale tak som mlady tak nemusim hned ostat pri jednej :-) ale viem ze ked pri nejakej zakotvim tak ,musi to chcet aj v aute,aj na kapotehehehe
aby si vtom mal jasno tak teraz som mal naposledy holku rok a pol,co je moj rekord..takze mal som ju.
6Flesh napísal:co by som nemal, ale maal som :-) hehe ale tak som mlady tak nemusim hned ostat pri jednej :-) ale viem ze ked pri nejakej zakotvim tak ,musi to chcet aj v aute,aj na kapotehehehe
aby si vtom mal jasno tak teraz som mal naposledy holku rok a pol,co je moj rekord..takze mal som ju.
xtreme napísal:a tu co si chcel davat na kapote? vsak tu si este nemal a uz si zistoval vopred, ni? ci uz si to mylim?
R0nnIe napísal:Asi sa ich moc snazis vycvicit a podchytit za mlada
R0nnIe napísal:Asi sa ich moc snazis vycvicit a podchytit za mlada
MiruskaSL napísal:
Hmm..:d mno to je fakt zajíamve teda..ale v určitom smere máte pravdu chalani..
Keď si babu odchytíš mladučku..tak ona nevie, čo má očakávať..čo može čakať a tak..a proste sa nechá potom riadiť chalanom, a väčšinou nebu na určite veci odporovať..takže si ju môžte spraviť na svoj obraz...
MiruskaSL napísal:
Hmm..:d mno to je fakt zajíamve teda..ale v určitom smere máte pravdu chalani..
Keď si babu odchytíš mladučku..tak ona nevie, čo má očakávať..čo može čakať a tak..a proste sa nechá potom riadiť chalanom, a väčšinou nebu na určite veci odporovať..takže si ju môžte spraviť na svoj obraz...
Mimo napísal:Repli-Kate (2002)
jo, minule som videl nejaký film kde si týpci vyklonovali nejakú krásku a proste ju učili spávať sa ako chlap, rozmýlať ako chlap a tak.. heh s takou babou by som fakt nevydržal
MiruskaSL napísal:Mno..hej..ale tak ty si babenku vychováš ako ty chceš... ja poviem príklad na sebe..ja mám svojho chalana od 12...
Tým som chcela povedať len toľko, že ak chceš tak si budeš vedieť babu "spraviť"