... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Kam za jedlom v SR

Pondelok, 13. Augusta 2012, 09:42

Pizza kitty v trnave, draho ale kvalitne varia.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Augusta 2012, 10:08

Kuria Beckov, dobry pristup z dialnice, uzasne prostredie pod hradom Beckov a hlavne vyborne jedlo, za ktore by ste dali v BA ovela viac...
EX - BMW E90 320d
Obrázok

korado
Auto: len V12 a len long

Pondelok, 13. Augusta 2012, 10:11

DarkBeast napísal:

čože? :shock: ..... nemyslim si a ani nikdy nebudem suhlasiť to že reštauracia vyzera na lepšej urovni neznamena že je na tom tak i kuchyna .. je to jedna veľka vyvarovna

ked v NR tak jedine paladium , zlaty klučik alebo ešte patriot... popr. pizzeria boccacio

čo to som sa tam nastravoval (ak som tam nebol aspoň 100 krát tak ani raz) a nemôžem si sťažovať. Porcie veľké, chutné, obsluha OK. Je jasné že tam chodí veľa ľudí a cez obed je tam "frmol"... koľko ľudí toľko chutí :D ale s kľudným svedomím odporučím

ešte výborne varia v Tantale, ale to je v N-Centre a pomerne malé, cez obed je problém si tam nájsť miesto a taktiež tá poloha v nákupnom centre mi trochu vadí.
INSTAGRAM: korado_korado

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 13. Augusta 2012, 11:17

Didymus napísal:
Kuria Beckov, dobry pristup z dialnice, uzasne prostredie pod hradom Beckov a hlavne vyborne jedlo, za ktore by ste dali v BA ovela viac...

+1
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

fishbone
Auto: Bmw 318i E46 N42

Pondelok, 13. Augusta 2012, 12:06

pred týždňom som sa vrátil z výletu po Slovensku tak prídam par tipov.
Zuberec - koliba Josu - pekne prostredie , vyborne bryndzove halusky
Kežmarok - U troch apoštolov - krasny interier v historickej budove priamo na namesti, vyborne jedla , super ceny a vyborna obsluha
Staré Hory - restauracia v hoteli Altenberg - velmi pekne prostredie , zaujimave jedla , nepacila sa mi obsluha ale zavisi od smeny
Dolny Kubín (pred)- Kubínska kuria - reštaurácia je v kaštieli, prostredie je veľmi pekné a luxusné no ceny sú relatívne normálne

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 13. Augusta 2012, 13:55

korado napísal:

čo to som sa tam nastravoval (ak som tam nebol aspoň 100 krát tak ani raz) a nemôžem si sťažovať. Porcie veľké, chutné, obsluha OK. Je jasné že tam chodí veľa ľudí a cez obed je tam "frmol"... koľko ľudí toľko chutí :D ale s kľudným svedomím odporučím

ešte výborne varia v Tantale, ale to je v N-Centre a pomerne malé, cez obed je problém si tam nájsť miesto a taktiež tá poloha v nákupnom centre mi trochu vadí.

nuž a mne tam par kamaratov vratane byvaleho priatela pracovalo.. podotykam v kuchyni ... niektorí ešte nedavno a dalej nekomentujem nepatrí sa to ale keby to sem napišem budeš hoffera obcahdzať na kilometre :-({|=

gila

Pondelok, 13. Augusta 2012, 15:43

Pizzeria Župan, Zlaté Moravce, snad najlepsia pizza aku poznam, a robia aj vyborne rizota a kto miluje horucu cokoladu tak tiez..a je tam aj limitovana edicia RedBull, ktoru vraj nezozeniete nikde inde ;)
a najete sa za 7 eur :D

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Utorok, 14. Augusta 2012, 16:47

Spisky salas - Spiske Podhradie - pekne prostredie, relativne dobre ceny
V KE- zavodna jedalen POSTA 2 - lacno a vela alebo v KE este - restauracia pod bastou - pekne tam je, dobre ceny a rychla obsluha ale ked si veeeeeelmi hladny - cele Slovensko - TESCO - odd.Potraviny

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Streda, 15. Augusta 2012, 09:39

Hofferu by som tiež poradil sa radšej vyhnúť. A myslím, že tak poradia šeci Nitrančani :lol:
Obrázok

blavak1
Auto: zx-10r

Streda, 15. Augusta 2012, 10:19

V Oždanoch salaš. Ešťe sa nestalo aby sme išli iba na okolo a nezastavili :mrgreen:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Augusta 2012, 15:32

Pežot napísal:
Odporúčam Veľkú Čausu, Koliba Pacho :)

Pacha odporúčam aj ja :thumbup:
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

maiki
Auto: 02" E46 320d

Utorok, 21. Augusta 2012, 15:39

ja odporucam motorest Racing v BA, a specialne brindzove halusky... nikde na slovenku som zatial nejedol lepsie ! :mrgreen:
ostatne jedla neviem ako chutia :lol:

a este by som doporucil restiku Resident v Pezinku, vyborna chut, uprava, velka porcia za prijatelne ceny...

prip. Tenis restaurant, pri patronke, v ulicke kde su kurty, oproti byvalemu vstupu do zoo,
EXTREMNE porcie a vynikajuce jedla, no ceny zodpovedaju stavu jedla
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 21. Augusta 2012, 16:03

Wajco napísal:
Hofferu by som tiež poradil sa radšej vyhnúť. A myslím, že tak poradia šeci Nitrančani :lol:

nie len nitrancania :) akoze ak ste po tazkej celodennej makacke hladny ako vlk a vase poziadavky sa obmedzuju na vyprazany syr, alebo nejaku formu reznov ci gulasa, je to OK. Ale gurmansky zazitok - katastrofa.
Takze Hoffer len v pripade nutnosti

Inac odporucam novu Kolibu Rusticana medzi BB a Breznom (pri Nemeckej), domace potraviny, ziadne polotovary. Tolko moja vikendova skusenost... :thumbup:
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Utorok, 21. Augusta 2012, 16:27

rusticana :thumbup: :thumbup: :thumbup: pekny interier, skvele jedlo a prijemna atmosfera, kedysi sa to volalo dubravka a jeden cas to bolo zavrete tak som myslel ze to uz skoncilo. chvalabohu sa to otvorilo nanovo. odporucam gurmansku misu alebo tak nejak sa to volalo rebierka, kolienka a proste energeticka bomba pre dvoch :wink:
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Augusta 2012, 16:37

Na ceste medzi ZA-RK sú dve pre mňa najlepšie reštiky.

Prvá je Harley Steak Pub na začiatku vrútok: výborné porcie,ešte lepšie jedlá a skvelá obsluha ktorá nikdy nesklamala.Samozrejme nenajete sa tam za 7e,ceny zodpovedajú kvalite. Potom Salaš Krajinka pred RK,výborné mliečne,syrové výrobky a k tomu všetky možné zákvasy,cmary,bryndza a najlepšie halušky :)
A potom v BA na zlatých U zlatého vodníka: veľké porcie za dobré ceny a všetko mi tam chutilo od slimákov až po výtečné steaky.
Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 246 neregistrovaných