... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

adamo
Kraj: Prešovský

Re: Kam za jedlom v SR

Utorok, 21. Augusta 2012, 20:03

Tatranska lomnica HUMNO
poprad Pizzeria Utopia , Caffe Razy
Kosice, Borsalino, vyborna pizza uz je aj v pp
Nikdy neist do pizza bike lak nemate chut cakat na spomaleneho arogantneho casnika a este dlhsie na jedlo...
Ostatne si nespominam na nazvy

snapshot
Auto: E34 525TD
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Augusta 2012, 21:55

Pani v BA sa mi na steaky osvedcil Pulitzer na Kapucinskej

Skvela porcia, vyborna chut a dobra cena
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Streda, 22. Augusta 2012, 07:17

- Koliba pod Spisskym hradom klasika, ale vzdy plnka
- Velka Lomnica u Zbojnikov - morcacie prsia na dubakovej omacke
- Moldava - Orgovan, vyborne ceny
- Dunajska Streda - Penzion Villa Rossa (vari tam sefkuchar, ktory vystupuje aj v televizii)
- Miskolc - Langose na autobusovej stanici
- Hriadky - Motorest

baltazarr
Auto: Bmw 335d
Kraj: Bratislavský

Sobota, 20. Júla 2013, 16:44

tiež odporúcam Salaš Sobotišťan Kunovská priehrada Senica
a v Košariskách vidiecka reštaurácia.
jedno aj druhé je pekne prostrednie, fajn obsluha aj jedlo.
a ozaj sa mi tam páči aj cesta, hlavne cez myjavu.

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Sobota, 20. Júla 2013, 19:11

Na Slovensku velmi malo jedavam, ked tak McDonald alebo u nas donaskova sluzba - Pizza La Stella, Piestany - kde robia super pizzu. Pripadne, ak som v TN, tak v Laugu hore oproti eskalatorom zajdem na pizzu.
Strasne davno som chodil po celom Slovensku a pacilo sa mi napr. v Trnave na Hlavnej - Wetzlerov dom, v Pezinku na Bratislavskej - Konicek a ked som siel smer Zilina (v tych casoch bola dialnica len po Belusu, resp. po Povazsku Bystricu), tak vzdy som stal na zaciatku v Povazskej vpravo smerom od Trencina, tusim Salas sa to volalo. Taktiez u nas v PN varili dobre u Furmana - smer TO a penzion Paula pri nemocnici. Bolo vela restik, ale nepamatam si uz nazvy a ani neviem, ci z poslednych menovanych este nejaka funguje alebo ak hej, tak na akej urovni.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

k33p
Auto: e87

Nedeľa, 21. Júla 2013, 13:19

Neviem ci to tu už niekto spomínal nečítal som celú tému ale za stupavou pred lozornom, biofarma a ich brindzove halušky mňam mňam :-)
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

baltazarr
Auto: Bmw 335d

Utorok, 23. Júla 2013, 13:27

ešte som zabudol na reštiku Na Vrchu Baba - pezinská baba. výborne tam varia, zatial všetko čo som tam mal bolo super. Najčastejšie tam chodíme na tatarák. je tam jeden čašník, taký pánko pripadá mi ako z iného storočia, stále usmievavý a ochotný, čisto stará škola náš zákazník náš pán.

quicky
Kraj: Nitriansky

Utorok, 23. Júla 2013, 14:06

ak je pre niekoho na urovni restika Hoffer ,tak potom asi jedol len v bufetoch na autobusovej stanici :)
otras...

v NR odporucam Paladium,Zlaty klucik
okolie NR - Sypka -dialnica NR-TT(pri Bábe) ---skvele! lacne jedlo a velke vyborne porcie-nikdy nesklamali
BééEmWéé 335Déé 2008.

JUDr. quicky :)

slevin

Utorok, 23. Júla 2013, 18:55

Senec - bistro Robin, pri kostole/poste, najlepsi anglicky stejk.
Ba - pivovar patronka, panenka so staroceskou slivkovou omackou, u bizona na hranicnej (lopar) u deda, hoci co je dobre a podnik z vnutra vyzera nenormalne. :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

tomas20
Auto: f31 320xd

Štvrtok, 25. Júla 2013, 19:40

quicky napísal:
ak je pre niekoho na urovni restika Hoffer ,tak potom asi jedol len v bufetoch na autobusovej stanici :)
otras...

v NR odporucam Paladium,Zlaty klucik
okolie NR - Sypka -dialnica NR-TT(pri Bábe) ---skvele! lacne jedlo a velke vyborne porcie-nikdy nesklamali
suhlasim, vyskusaj unicafe, to je este o level vyssie, robi tam byvaly chef z klucika

serwo napísal:
Na Slovensku velmi malo jedavam, ked tak McDonald alebo u nas donaskova sluzba - Pizza La Stella, Piestany - kde robia super pizzu. Pripadne, ak som v TN, tak v Laugu hore oproti eskalatorom zajdem na pizzu.
Strasne davno som chodil po celom Slovensku a pacilo sa mi napr. v Trnave na Hlavnej - Wetzlerov dom, v Pezinku na Bratislavskej - Konicek a ked som siel smer Zilina (v tych casoch bola dialnica len po Belusu, resp. po Povazsku Bystricu), tak vzdy som stal na zaciatku v Povazskej vpravo smerom od Trencina, tusim Salas sa to volalo. Taktiez u nas v PN varili dobre u Furmana - smer TO a penzion Paula pri nemocnici. Bolo vela restik, ale nepamatam si uz nazvy a ani neviem, ci z poslednych menovanych este nejaka funguje alebo ak hej, tak na akej urovni.
v laugu otvoril teraz kamarat tam oproti schodom a tiez terasu, ma aj dve prevadzky v ziline, mylsim, ze to bude mat vysoku uroven :thumbup:

kurpiE46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Februára 2014, 16:17

Terchova - Pizza u Adama > trochu pomala obsluha, ale paradne domace cestoviny a vyborne cesto na pizzu

Bedro
Auto: E61+ nebavoraky

Štvrtok, 20. Februára 2014, 19:05

matus22 napísal:
Pacha odporúčam aj ja :thumbup:

Tak isto Pacho prijemna atmosfera, dobra nalada a jedlo. Odporucam Oné s oným - s toho aj dvaja sa najedia a osuchy su super. Cely priestor nefajciarsky.
E61 525d
A6 3.0 V6 tdi quattro
MX3 2.5 V6
Rozmýšľam prakticky, riadia ma emócie.
,,nezabudni odkiaľ si,,

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 20. Februára 2014, 23:32

Raz som bol v piestanoch na sluzobke par dni (minuly rok) a objednali sme donasku pizze - podla nasho kolegu z PN - udajne z najlepsej tamojsej pizzerie (kedze nazov si nepamatam 100%, tak radsej neuvadzam). Takyto humbuk som naozaj nikdy nevidel, to malo do pizze asi tak daleko ako ja do L.A. Vyzeralo a chutilo to odpudzujuco, mrazena pizza v krabici z tesca ktora sa ohreje v rure je daleko viac delikatna.
Aj ked pizza sa neda zrat kazdy den, ale presovcanom ktorym sa uz prejedli tie "lokse" z lacucarachy a podobnych, odporucam dat si naozaj podla mna daleko najlepsiu pizzu v meste v nedavno otovrenej "pizzeria Leone" na sekcove, ul. P. Horova 21 .
A este jeden dobry "snajpersky" tip - v Kapusany Steak House - "rajcakova polievka s parmezanom, bazalkou a prelivom smotany" - uplne najbrutalnejsie najlepsia paradajkova polievka aku som kedy jedol

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Sobota, 22. Februára 2014, 12:01

Airbone, hadam si len neobjednaval z La Stella... :-k
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Sobota, 22. Februára 2014, 12:29

Čo som zatial postrehol tak odporúčam

1. Poprad , reštika Utopia - úžasné prostredie, obsluha pohoda a pizza najlepšia akú som zatiaľ jedol

2. Liptovský Mikuláš => Zuberec , ako je priechod Holica , popri Hutách je tam hore taká drevenica pri ceste, je to reštaurácia, dnu to vyzerá ako v 14. storočí, veľmi pekné prostredie, obsluha na jednotku, a mäso špičkové ! Odporúčam vyskúšať bravčovú panenku \:D/

http://kolibaholica.sk/

3. BA, Reštika u Luigiho, pri polícii napravo, tam kde je Námestie Hraničiarov

4. BA, Reštaurácia Engerau
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných