... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
quicky napísal:suhlasim, vyskusaj unicafe, to je este o level vyssie, robi tam byvaly chef z klucikaak je pre niekoho na urovni restika Hoffer ,tak potom asi jedol len v bufetoch na autobusovej stanici :)
otras...
v NR odporucam Paladium,Zlaty klucik
okolie NR - Sypka -dialnica NR-TT(pri Bábe) ---skvele! lacne jedlo a velke vyborne porcie-nikdy nesklamali
serwo napísal:v laugu otvoril teraz kamarat tam oproti schodom a tiez terasu, ma aj dve prevadzky v ziline, mylsim, ze to bude mat vysoku urovenNa Slovensku velmi malo jedavam, ked tak McDonald alebo u nas donaskova sluzba - Pizza La Stella, Piestany - kde robia super pizzu. Pripadne, ak som v TN, tak v Laugu hore oproti eskalatorom zajdem na pizzu.
Strasne davno som chodil po celom Slovensku a pacilo sa mi napr. v Trnave na Hlavnej - Wetzlerov dom, v Pezinku na Bratislavskej - Konicek a ked som siel smer Zilina (v tych casoch bola dialnica len po Belusu, resp. po Povazsku Bystricu), tak vzdy som stal na zaciatku v Povazskej vpravo smerom od Trencina, tusim Salas sa to volalo. Taktiez u nas v PN varili dobre u Furmana - smer TO a penzion Paula pri nemocnici. Bolo vela restik, ale nepamatam si uz nazvy a ani neviem, ci z poslednych menovanych este nejaka funguje alebo ak hej, tak na akej urovni.
matus22 napísal:Pacha odporúčam aj ja