Ja tu trosku opravim ViktoraDDD

Lebo sa tu jedna o mna ako to tu citam

Vpodstate tam nebol problem s tym, ci mi to nastavia alebo nie. Srat to. Mna co odradilo bolo to, ze vsade pisali svoju velku reklamu ze kontrola podvozku v tom a tom mesiaci bude zadarmo ku geometrii. To znamena ze ak to je uz PRO RACING pre pana jana tak clovek fakt caka HIGH QUALITY. A my tam ideme s takym pocitom ze boha najprv umyjem auto aby som tam nevyzeral ako gadzo lebo su to profesionali a nakoniec mi tam 20rocny mlady chlapec (neskor tam dobehol aj majitel) povie na "kontrolu" podvozku ze neviem kde moze byt problem (ze preco to nevie nastavit do zeleneho pola) ale niekde asi tu...a ukaze na pravu stranu auta. To vyzeralo ako keby som sa v Margecanoch na ceste spytal ze ktorym smerom je Los Angeles a by mi povedali ze chod na hlavnej, odboc doprava a niekde to tam bude. Ze WTF pocity. Uplne som zostal sklesly ze som prisiel k profesionalom a toto je akoze kontrola podvozku. Toto mi mohli povedat aj na nejakom ucilisti ziaci ktori prvy krat chytili do ruky kladivo. A to este bola zadna naprava cela nova. Ja hovorim len o svojich pocitoch ze ako som tam isiel, ake som mal pocity ze ano pokoj na dusi auto je v dobrych rukach...no ho*no... ked ten mlady chalan chytil do ruky horak (cakal som kedy nastane armageddon...synonymum: Ak by som ja poprosil babku na silvestra aby mi zapalila MEGU a hodila pekne daleko...no skratka nebolo by mi jedno) ze ide povolit skrutku tak som sa len v tichosti vzdialil lebo uz som nemal tie pocity ako pred tym ked som zaparkoval pred firmou. A potom som im dal na kavu 50euro a isiel som domov s cistym autom....a potom sa aj rozprsalo

ze pop*ci den

Vcelku chapem, kazdy ma tak a onaky den v praci, nikoho neobvynujem no pre mna osobne to nebol nejaky taky zazitok aby som si povedal ze ano tam sa urcite vratim. A pravdaze nikomu ani nehovorim aby tam nesiel

It is only about sharing experience :)