dnesna skusenost s geometriou v Proracing: objednanie prebehlo v pohode, volal som o 14:00 ze kedy by som mohol prist, pan v telefone ze kludne aj o 15:00 ..reku parada.. ..pristavil som auto, prevzal si ho cca 18r. chalan.. hned som zacal byt neisty. ..este som ho upozornil nech si dava pozor ze volant chcem mat rovno, som na to haklivy.. ...sedim si tak v ´´cakarni´´ a uz po cca 45 min som zacal byt neisty a nakukol som dnu.. vidim chlapca ako ma otvorenu kapotu a pajserom tam nieco paci v motorovom priestore.. tak som pribehol a pytam sa co tam robi..? ved geometria sa robi odspodu

..on na to ze nastavuje predne odklony (mam obyc. seriove horne ulozenie bez moznosti nastavenia prednych odklonov)
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
...ze na prednej pravej naprave je strasne velky odklon a ze ho nevie nastavit (pri vstupnom merani a kalibracii bol odklon dobry, je to aj na papiery ktory som na konci dostal) ..takze chlapec pacil a pacil (ulomil, taky maly vybezok na ulozeni ktorym sa centruje pri monzati) ..dokoncil geometriu s tym ze viac to nejde (predny odklon bol v cervenych cislach) a odovzdal mi auto. Dost som sa ponahlal tak si hovorim seriem na to , zaplatil som a vyrazil domov.. hned ako som vyliezol na Bajkalsku som myslel ze ma je...ne ..volant bol nakrivo.. tak sup naspet a nechal im to urobit znova.
Nahodil znova zrkadla na kola, nakalibroval a odklon bol zrazu v poriadku, cize prvy krat si prevdepodobne drgol do zrkadla na kolese alebo sa mu posunulo a cely cas nastavoval a pacil pajserom zbytocne. Volant som si vycentroval sam, a aj predne odklony uz boli v poriadku
Nakoniec to dopadlo dobre a musim povedat ze chalan a nasledne aj majitel boli velmi mily.. ospravedlnovali sa atd. cize proti poracingu nemam nic, kludne tam pojdem znova,a som zhovievavy ked je niekto novy a uci sa, ale nabuduce uz budem radsej stat chlapcom cely cas za chrbtom