... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
???
The Stig cousin napísal:Chalani nechcem zakladat novu temu tak sa pytam tu...Kam v ZA na geometriu aby mi ju urobili spravne?REEM?
The Stig cousin napísal:Chalani nechcem zakladat novu temu tak sa pytam tu...Kam v ZA na geometriu aby mi ju urobili spravne?REEM?
The Stig cousin napísal:nadro, fox1k aj tam zatazuju? :) lebo ako som tu cital vo viacerych temach tak by bolo velmi pekne aby auto bolo spravne zatazene.
TT-SIMIK napísal:No ja by som sa asi mal hlasit ako prvy.S proracing vybavujem nejaku spolupracu,tak ak bude niekto potrebovat tak myslim ze aj nejak zlava pojde vybavit, spravit klubakom,len to musim dohodnut este.....teraz mi robili dve auta a spokojnost..:))))

...ze na prednej pravej naprave je strasne velky odklon a ze ho nevie nastavit (pri vstupnom merani a kalibracii bol odklon dobry, je to aj na papiery ktory som na konci dostal) ..takze chlapec pacil a pacil (ulomil, taky maly vybezok na ulozeni ktorym sa centruje pri monzati) ..dokoncil geometriu s tym ze viac to nejde (predny odklon bol v cervenych cislach) a odovzdal mi auto. Dost som sa ponahlal tak si hovorim seriem na to , zaplatil som a vyrazil domov.. hned ako som vyliezol na Bajkalsku som myslel ze ma je...ne ..volant bol nakrivo.. tak sup naspet a nechal im to urobit znova.