... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zarrick napísal:ja som zazil aj takeho/taku uz, co som mu svietil permanentne so 4mi ledkovymi dialkovymi na 4ke (ked uz blikanie nezaberalo), a aj tak nic."Jazdite na hmlovkach aj ked nie je hmla?"
Definuj "nie je hmla". Hmlovky zapínam za zhoršenej viditeľnosti. V obciach ak nie je hmla hneď vypínam, rovnako aj v kolónach, hneď vypínam predné aj zadné hmlovky. Snáď všetci sme už stretli kkta, čo pred vami odmieta vypnúť zadné hmlovky čo svietia jak pyča a vy naňho musíte blikať diaľkovými aby sa blbec uvedomil.
mexican napísal:ja zas musim uznat ze ked je velka hmla alebo silny sneh, tak prvykrat v zivote, predne hmlovky na 4ke robia viditelny rozdiel, ale to su ledkove hmlovky, za dazda nikdy ziadny rozdiel na ziadnom auteJa mám niekedy pocit, že za mierného dažďa, keď je vidno na kilometre ďaleko tak má hmlovky zapnuté podstatne viac áut ako za hmly.
Ja osobne predné hmlovky zapínam výnimočne, lebo zo skúseností sa mi fakt málokedy stalo že by tie svetlá nejako výrazne pomohli.
Zadné zapínam väčšinou iba v hmle a vtedy zníženú viditeľnosť hodnotím iba subjektívne podľa toho do akej diaľky vidím ostatné autá idúce predo mnou.
Pokiaľ iba prší, tak to musí byť fakt total prietrž mračien aby nebolo vidno predo mňa povedzme na 100 metrov.