sysell napísal:Pisem teraz z aceru travel mate 2300, je to daky 100 rocny celeron,na firme sme mali asus, msi, hp, toshibu a sory kamo tie posrate acery boli este najlepsie. Tazke ked nekupoj eacer za 300€ ale za 700 kvalita je uz trochu inde. A menit disk za ssd, naco ked to kupuje nove, budu s tym len starosti.
A este osobny nazor, neviem ci nieko povazuje pocitace apple ako vrchol dokonalosti ale ked keby som kupoval pc a stal by macbook polovicu to co win berem win. Nechapem ten fanatizmu s k tomu patriace lepenie jablkovych nalepiek na auta.
tie nalepky nechapem ani ja
ten zbytok zase nechapem ja teba, urcite si ziadny este nevlastnil a rad sa jebes s pomalym pocitacom aj ked netreba

okrem toho mat v pocitaci poriadnu commandline je pre mna neocenitelne :)
v sucasnosti bezim uz treti rok na linuxoch a mac je dalsi level...najnovsie som vymenil notas, kde mam dotykovy displej a windows8 a musim povedat, ze taku sracku som este nevidel, som myslel, ze ked to budem pouzivat ako tablet, tak bude ten metro interface super, opak je vsak pravdou a pouzivat ten pocitac je pre mna peklo! (btw od marca na predaj HP 2760p s original win8 ak by ste mali zaujem)
linuxu som sa za posledne tri roky nedotykal, sam sa mi upgraduje na najnovsiu verziu a ak ho treba preinstalovat, tak je to velmi rychla zalezitost s tym, ze cely moj home adresar mam na inom disku a len ho mountnem :) ziadne zbytocne rozrastanie systemu a zaberanie miesta, ziadna defragmentacia
jo a o kvalite vyhotovenia macov sa bavit nemusime absolutne :) cena zodpoveda nie len kvalite HW, ale aj OS, ktory po nainstalovani proste funguje a nemusis tam nic riesit
tolko odomna :)