auto111 napísal:Nadhodim zakernu myslienku: Co ak odide "plnohodnotne" SSD ?
Vtedy sa stane presne to isté ako keď odíde obyčajný HDD
Mne v jednom PC plnohodnotný SSD odišiel, ale nie tak, že by odišla flash-ka, ale skrátka umrel. Po zapnutí PC išiel vždy pár minút normálne a potom vydochol.
Riešil som to presne rovnakým spôsobom ako keby to bol normálny HDD - dal som ho na reklamáciu. A keďže som mal obavu ako dlho bude trvať vybavovanie reklamácie a nechcel som byť niekoľko týždňov bez PC, tak som do neho ako provizórium dal 10000 otáčkový disk (jednalo sa o systémový disk), čo bola asi trochu chujovina, lebo SSD disk sa mi vrátil vyreklamovaný behom 1 týždňa. PC sa mi už nanovo nechcelo preinštalovávať, jednak z časových dôvodov a druhak kvôli tomu že po čase som zistil že 90GB systémový disk sa mi zdal malý.
Takže odvtedy mám doma jeden nerozbalený 90GB SSD disk ( OCZ Agility ) a nadávam aký je ten WD Velociraptor pomalý. Bohužiaľ som si na tú pomalosť nezvykol, keďže krátko na to som kúpil notebook so SSD diskom, ktorý mi pripadá byť ešte rýchlejší než ten desktop. Jediné pozitívum je to, že s tým SSD diskom sa mi odmietalo PC prebrať zo standby režimu - vždy to skončilo na BSOD - a s normálnym HDD tento problém nemám.
Ak by mal niekto záujem o ten nerozbalený SSD disk, ozvite sa.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11
Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.