... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:ked sa ta system opyta ci to chces prepisat, tak nemozu byt lost..
skus check disk, ale este predtym daj properties na cely adresar a odklikni "hidden" aby bolo policko prazdne a daj ok..
mozno to bude len takato hlupost.. pripadne este pozri kolko ti v properties ukazuje ze tam mas suborov.
mexican napísal:Pred stratou dát sa dá HDD chrániť RaceDIP-om. Aj na to je to dobré
Simpson napísal:surrender a ak mi vypisuje po otvoreni HDD ""chyba udajov (cyklicka kontrola nadbytocnych udajov)" ???
a jedine co to furt chce je formatovat ten HDD, nevidno na nom ziadne subory aj ked tam je 11Gb obsadenych...
BMWslav napísal:nepomohlo
kazdopadne henten program mi nasiel tie stratene subory no pyta to peniaze, respektive neviem v nom najst nieco ako tlacodlo RACOVER oznaceny suborov...
takze neostava nic ine ako platit, potom zalohovat disk a nasledne ho rozmlatit kladivom...
mexican napísal:Pred stratou dát sa dá HDD chrániť RaceDIP-om. Aj na to je to dobré
SurrendeR napísal:
kriste pane, .. toto je oficialny preklad CRC checksum error ??![]()
som asi minutu na to pozeral a nechapal![]()
no a ty si skusal ten checkdisk?
SurrendeR napísal:vsetko zatial prebieha tak ako ma ...
je potrebne citat to cele..
odstranovanie poruseneho zaznamu atributu.. to je mozno zrovna to na co som sa pytal (policko hidden) a subory sa skryli ..
chkdsk si nemoze dovoil mazat suborypracuje s indexami a atributmi a tak..
skus zbehnut ten chkdsk este raz.. ale s prikazom /f
pocas tohoto ukonu nebudes moct pristupit na disk..
jo a hlavne!!! spusti CMD ako Administrator!!
SurrendeR napísal:chkdsk h: /f /r
/f = format
/r = rychly
ale ne![]()
/f - fix
/r - kontrola povrchu disku
a hlavne pusti tu CMD ako Admin !!
zaloha ti nepomoze.. jedine co by si musel spravit je obraz celeho disku..