no to mi pripomína kao som raz išiel za jedným autobusom... z výfuku čierny smradlavý dym, predbehnúť nebolo ako.. stále autá oproti, tak som sa na to vysral a odstavil ku krčme na kofolku kto má také smrady dýchať
Je to za jedno neviem prečo chcú mať na aute všetci hučáky, šak keby sa dalo spraviť tichší výfuk ako z továrne tak by som si ho spraviť dal Neviem prečo musí byť niekoho počuť ako ide po ulici
vravim že ked moje auto ide za jazdy tak nepočut rozdiel ,ide uplne potichu,a na mieste vobec ale vobec nehučí. Je to len taký malinko mohutnejší pekný dieselový zvuk,pripadá mi to športovejšie a pači sa mi to,keby o tom niekto nevedel že je vykuchaný tak si myslim že nezistí rozdiel.Je to len Decent,neznašam tie felicia tuning s remusom atd atd..
Audi TT Quattro 260ps Ex:E39 530ia lpg Ex:E46 328 ci lpg Ex:Bmw R1150R Ex:E46 320D 200ps
máš tam 180Ps,tak možno preto ten zvuk iný.....ktovie aký by mala séria....)))kažodpádne daj video na youtube.....)))))a link samozrejme...som zvedavý aj ja....)))
neviem prečo by to malo viacej dymiť, katalyzátory nezachytávajú sadze na to sú filtre častíc, tiež som zvedavý na to video
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
skusim to nakrutit fotakom a malo by tam bit od 190 do 200 PS aspon čo som počul, dačo málo spraví zaslepenie EGR K&N filter by mal pomoct više 5% katalizatory a vyfuk vyhodený ostala len rúra, mohlo by to spravit od 5 do 10 PS určite,je to aj cítit. + kvalitný chip...
Audi TT Quattro 260ps Ex:E39 530ia lpg Ex:E46 328 ci lpg Ex:Bmw R1150R Ex:E46 320D 200ps