... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Štiky
Auto: ///M-Power
Kraj: Bratislavský

Re: Holá rúra ?! :D

Utorok, 15. Septembra 2009, 20:58

mate niekto kamerdu? ked bude cipisek schopny samohybu mozme nieco poriesit a hodit to sem, na zhodnotenie sirokej verejnosti :D
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Utorok, 15. Septembra 2009, 22:04

dracik.bmw napísal:
Kamos mal plamene tiez na pretekarskom 318is..ale to kvoli zlemu naprogramovaniu riadiacej jednotky davalo bohatu zmes..tak strielalo plamene ale ked uz to napravil tak uz nie..On ma tiez na boku vyvod sak chlapec stadeto BIHAMOTO

Aj trabant takto fungoval, tam ked clovek prilozil zapalku ku vyfuku tak to horelo :D:D:D

iste

Utorok, 15. Septembra 2009, 22:15

Štiky napísal:
mate niekto kamerdu? ked bude cipisek schopny samohybu mozme nieco poriesit a hodit to sem, na zhodnotenie sirokej verejnosti :D

vsak ale Mkovemu motoru netreba nejak moc odpor ne.. co robime specialy tak maju ruru a hotovo..az na jednu hondu co musela mat kat,lebo vodic mal pocit ze s katom mu to inak ide do Nm..

PS.vysokootackove motory a tlmice vyfuku = fekalny kebab

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 15. Septembra 2009, 22:28

iste napísal:

ja som na "pretekarsky" motor 318is nechal kat a rozdvojil vedenie...ako na m20..zvuk je extremny :twisted:

Môžem potvrdiť :lol: mama sa až zlakla keď to začula =D> ..

cretino
Auto: ..kombik :)

Streda, 16. Septembra 2009, 09:24

ja som asi pred tyzdnom nastartoval moju upravenu ETU bez vyfucku v garazi a to bol neznesitelny rachot len na volnobehu.. :) na druhy den mi sused hovoril ze mal pocit ze mu pred domom ide tank, vsetky cokle z okolia vytratene a schovane v burine :oops:
F11 525d
E70 35d

patres
Auto: qupé

Streda, 16. Septembra 2009, 09:29

Stefo chces vediet moj nazor?
Podla mna zbytocne kazis nadherny Diesel. Auto je ppci ,kola pekne ale toto su uz podla mna zbytocnosti ktore su na Diesel nevhodne.
Chapem ze chces vylepsovat ako ja a ostatny ale touto cestou? :-k
Ale drzim ti palce aby vsetko dopadlo tak ako chces a nie naopak. :wink: :wink:

iste

Streda, 16. Septembra 2009, 09:50

ja som mal TDS tiez na holej rure a iba zadny tlmic..islo to lepsie trochen

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Streda, 16. Septembra 2009, 10:00

patres napísal:
Stefo chces vediet moj nazor?
Podla mna zbytocne kazis nadherny Diesel. Auto je ppci ,kola pekne ale toto su uz podla mna zbytocnosti ktore su na Diesel nevhodne.
Chapem ze chces vylepsovat ako ja a ostatny ale touto cestou? :-k
Ale drzim ti palce aby vsetko dopadlo tak ako chces a nie naopak. :wink: :wink:

prečo by malo byť nevhodné upravovať diesel? napr. také profituning-ové lupo
je to jeho auto tak prečo by si to nemohol spraviť?

patres
Auto: qupé

Streda, 16. Septembra 2009, 10:22

Ja som nepovedal ze nemoze [-X Vsetci si mozeme robit co chceme.
Len som povedal ze na take auto v akom ho ma stave cize TIP TOP ako lestenka si nemyslim ze je to vhodne, ale zase je to iba nazor nic ine.
Heh a keby teraz zacali vsetci robit auticka podla toho Lupa tak neviem kde by skoncili , asi na mizine :wink:

maros000
Auto: BMW E30 320i
Kraj: Košický

Streda, 16. Septembra 2009, 13:36

A skusal dakto vyhodit stred na E30 ? Mam hrozne zhnity uz kat a tam je spolu aj s tlmicom a hrozne je to drahe. A rozmyslal som ze navarit rurku namiesto toho a nechat si len koniec. Alebo este som rozmyslal nad druhou moznostou ze stred pouzit s 320i ktora nema kat. To by bolo asi najtichsie riesenie. Myslite keby bol len koniec zralo by to vela a malo hrozny zvuk ?

diLucca

Streda, 16. Septembra 2009, 14:40

mal som vykuchany vyfuk(iba zvody dva pletence a tlmic). je to pekne, ale po case to cloveku lezie na nervy, na obcsane vyblaznenie ok, ale V6 benzin mal aspon zvuk sam o sebe... na diesel, neviem, skor by som to nechal tak ako je...
ja som to mal ako nudzove lacne riesenie, kedze niekde som odjebal 80% vyfuku :D

Stefo1248
Autor témy
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Streda, 16. Septembra 2009, 19:35

patres napísal:
Ja som nepovedal ze nemoze [-X Vsetci si mozeme robit co chceme.
Len som povedal ze na take auto v akom ho ma stave cize TIP TOP ako lestenka si nemyslim ze je to vhodne, ale zase je to iba nazor nic ine.
Heh a keby teraz zacali vsetci robit auticka podla toho Lupa tak neviem kde by skoncili , asi na mizine :wink:

Hotovo.takže som sa trošku toho bál ale možem vas všetkích viviest z omilu !!!!!!!
bal som sa toho štartu ale ked som to počul tak som skoro odpadol ,NADHERA KRASA...ani som to nečakal.bol som a asi slale ešte stoho som ohúrený.Žiadny tuining zvuk,nič hlučné.opíšem to.
Po štarte nerozoznat vobec rozdiel pokial nemáte hlavu vedla vyfuku.za jazdy nepoznat rozdiel a nemá to ani o decibel viac v kabíne.Ani ked som potočil do 3500ot.proste nič,možno z vonku niečo počut ale to som nemal možnost odskušat,ked som išiel po priatelku tak si nevšimla vobec rozdiel,a to ma videla prichadzat z kilometra.
Ale na neutrale ked pridam,tak sa rozplivam.je to diesel ale prekrasný športový zvuk.Proste nadhera.Decentný,nie hlasny.
no možem sa tu rozplivat aj na dalšie 4 strany ,no proste nadhera.Kto neverý bude počut v sobotu na zraze.
Nelutujem tu robotu ani peniaze do toho investované,nebola to velka investícia ale bola to jebačka ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Cosmo
Auto: E53

Re: Holá rúra ?! :D HOTOVO,NÁÁÁDHERA......

Streda, 16. Septembra 2009, 19:38

Video, fotky :shock:

Len nechápem, že : zvuk sa nezmenil, na volnobeh, ale je sportovy nad 3500 ot. Rozplyvaj sa kludne dalej :D a vysvetli nam co sa na zraz nedostaneme :cry:

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Streda, 16. Septembra 2009, 19:39

no vidiš som rad že ti to vyšlo ako si chcel =D> \:D/ a mohol by si dať nejake video toho zvuku :twisted:

Stefo1248
Autor témy
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Streda, 16. Septembra 2009, 19:43

takže operacia koncoveho tlmiča prebiehala takto.Toto je seriový tlmič, už po vybratí sklenej vaty a ostatnich sračiek.
Prílohy
IMG_0585.JPG
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných