... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Mudry byt nechcem, strana 192 v tejto teme nepomohla?dam sancu tomu witcherovi ked .. najprv slabsie ale potom sa to zhorsovalo, strasidelny lag na hocijaky input na klavesnici, ked som mal odpovedat niekomu v rozhovore, tak som musel bud drzat 2 sekundy klavesu, alebo som ju stlacal 3-4 krat jak retart.. tak opat som sa obratil na internety, samozrejme 300 roznych vlakien o tomto probleme, 350 roznych rieseni a nastaveni, samozrejme nic nepomohlo.
voMacK napísal:ma veru, vyhralo to game of the year na steame teraz aj u macka na worthabuy, takze hodnotenia super, ale neviem ci sa mi paci taky typ hry, ten pohlad zhora, uvidime.. ale je tam sanca, uz som vcera kukal na toFuxxo a co Baldurs Gate 3? To ma neuveritelne hodnotenia. Asi do toho tiez pojdem neskor
Lipo69 napísal:no kingdom come uz bude na mna priliz hardcore, to zas nepotrebujemhmmm ten witcher netusim, to moze byt desat veci, drivers (skus drivers ready pre witchera) alebo nastavenia, skoda ze mas take problemy ja som nemal
spomenul by som ti este Kingdom Come Deliverance, to je taka hra ze bud nadavas alebo milujes je to v krasnom prostredi ceskej prirody z historie, na zaciatku si uplny niemanda casom to pride a pomaly sa zlepsujes, combat je sakra challeging a aj neskor si premyslis suboj proti presile sedlakov
ja tu hru zboznujem ale dala mi zabrat
a k tomu CP2077 ako teraz je to v takom stave ze ta hra je uplne mega, to mozem potvrdit
dufam ze v novom roku nas cakaju dalsie dobre kusy
Fuxxo napísal:tak potom skus este Gaurdians of the Galaxy, teraz free na epicu, dneska som daco zahral, vyzera tu velmi dobre tie ich kecy sa dobre pocuvaju a na Gamoru sa dobre pozerano kingdom come uz bude na mna priliz hardcore, to zas nepotrebujem
voMacK napísal:za mna ako milovnika RPG toto bol dar z nebies, ale je pravda ze cloveku musi vyhovovat ten zaner hierFuxxo a co Baldurs Gate 3? To ma neuveritelne hodnotenia. Asi do toho tiez pojdem neskor