Nedeľa, 7. Novembra 2021, 20:31
akoze nemas velmi dovod cakat a ak nemas viac ako 100mbit mozes zacat download capnuty na nejaky neobmedzujuci limit, ktory ti nebude blokovat internety, neviem ci tam bolo nejake denuvo ale imho nie, inak by aj pirati cakali minimalne na day1 patch, ktory bude urcite potrebny, ocakava sa, ze pred oficialnym releasom uterek bude patch, lebo je tam hlavne dojebaty netcode. nebol idealny ani v fh4, ale tu je to uplne zle, disconnecty 20x za hodinu..potom to chvilu ide, hral som to dnes rano v Solo, zapol som pobede na skusku online, a hoci environment 120fps aj secko plyunule, auto islo po ceste asi tak 1fps, mizlo a renderovalo sa fakt kazdu sekundu,...ale dal som online race, a tam to islo plynulo.
chyb je pozehnane, ale spojene hlavne s online - co v piratskej verzii neriesis, kedze online tam nebude :)
mam tam 7 hodin od piatku podla toho co steam pocita, ja som zatial celkom spoko, mapa je super, zvuk super, driftovanie je total easy mode proti fh4, tuning aut podla mna funguje ovela lepsie, citis tie zmeny, vo fh4 si musel doslova ist extrem zlava doprava na tych slideroch aby si citil nejake spravanie rozdielne pri nastaveniach diffu, tu to ide pekne.
je tam zasa viac festival sites, nie len jedna ako v stverke, to je fajn, je skoda, ze tam nie je vela novych aut, to je asi najvacsi picung na reddite, ze do velkej miery je lineup totoznyu s fh4, to mne osobne je jedno, ja si najdem vacsinou tak do 10 aut, ktore potom jazdim donemlatom, a800, s1, s2, x, drift, univerzal na forzathon. offroad.
mrte elevacia na viacerych miestach, dlha dialnica, vo fh4 bola najkratsia, tu je vraj najdlhsia, co ma prudi je ten sandstorm, nevidim v tom ziadnu pridanu hodnotu, huci toi, a inak je to len pieskova tma a to je cele. ale mapa sa mi paci ovela viac ako fh4, vela zaujimavych lokacii, je citit, ze je 1,5x vacsia, menu je prehladnejsie a jednoduchsie, trochu dlhsie trvaju skill pointy, zasa je tam ten jebly system so skill songami v radiu. ja mam radio off, a zatial som nenasiel ziadne auto, coi by malo skill perk ze napr, multiplier ide do 6 alebo 7 tak ako v stvorke, takze skillpoint grind je o dost pomalsi. ale napr. ked som auto predal v aukcii, tak mi vratilo vsetky skillpointy, co je fajn.
cakal som nejaky revamp aukcii, ale tam sa nezmenilo nic, skor sa pohorsilo to, ze ak si mal nalistovanych vela, vedel si z notifikacie prejst rovno na tu akciu a claimnut penaze, tu je to len sucha notifikacia a musis rucne ist do aukcii a hladat kde to je.
s volantom som este neskusal, nechce sa mi zapajat, ked mi pride koncom novembra novy stol kde bude oddeleny work a non-work priestor tak tam bude volant napevno, mozno tiez kupim ten social edishun DD, ak bude vobec dostupny. ale nerobim si iluzie, ze by som s tyum hral forzu.