... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:a toto si z akeho archivu vytiahol?nahodou, teletext 1999 ked bezal sms pokec bol super, kym sa z toho nestalo omegle, niekedy vtedy si killo kupil prvy telefon
RTG napísal:motor z jaguaru
spekillant napísal:Prvi mi napisali, ze je to repas. Neviem co som si mal pod tym predstavit, ale zase niesom az taky kokot aby som kupil repasovany 8 rocny telefon za cenu ako stal novy. A druhi mi odpisali sice 2x, ze vsetko skladom, ale uz som sa nedozvedel ci je to nove alebo tiez repas a ono tazko povedat, ci ten problem so SIM nebol na urovni operatora. Lebo robilo mi to 2 dni a odvtedy nic, funguje stale ako vzdy.spravne, aj ked pri tvojom megalomanstve som ocakaval, ze bude lepsie kupit celu kafilerku. EDIT bacha aby ti obcas nieco nechytilo psa, aj o takom som uz pocul![]()
ved pisem, ze kafilerka, dzegjuary patria pod nich ofc. Inak si ma sklamal ze si nebral tu Xperiu nakonec, fakt som bol zvedavy co sa z toho vykluje a nakolko to bude funkcne
starynovy napísal:To je to absolutne najmenej, a nevyzaduje od samotnej stavby v podstate nic mimo 230V nad oknami z vonku, jedine ze chces utopit peniaze v zbytocnych kilometroch kablov a ist full retard smart elektro. Su uplne ine veci ktore posuvaju komfort byvania viac ako z mobilu zhasinat with extra steps.Socialne je vstavat z gauca zatiahnut zaluzie alebo zhasnut svetlo.
starynovy napísal:Uz je neskoro, jedna rada vynechava.. som si skoro nechal ubziknut referenciu na cuvaciu kameru. Nemam=nepotrebujem, zbytocne, picovina atd.To je presne to, co by povedal niekto, co to nema.. ale hlavne, ze ma CAT8.1, full retard zbytocnu siet.