... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:bobor zacal ti prechod ? lebo v poslednej dobe ti dako nejde kartaxiaomi nerobi aj nejake pristroje v oblastni dentalnej techniky?
lebo nejaky listerine a sonicare si s nasledkami toho cringu neporadi.
starynovy napísal:jedine rovnako ako ty virtualne zasahujes do motorickej casti pri opravachTo je skor impulzivny virtualny window shopping.
pablohablo napísal:dpici, tak po tejto kombinacii aj ocakavas, ze si ta pozvem k sebe domov, alebo mam robit drahoty az do dalsieho rande?Kilo ak si v tom ryzovare spravis royal umbrella jasmine zber 2021 a nebude chutit mas u mna kavu normal v starbuckse (tu za 10 peciatok) a prihodim k tomu jeden new jork čiízkejk a zazitkovu jazdu v g20 bez cuvacej kamery.
Killo napísal:V pohode, ja to mam ako hobby a to zasahujeme rozne, kde kade.. nieze by som tu mal platenu reklamu a bannery na servis, bez opravnenia...jedine rovnako ako ty virtualne zasahujes do motorickej casti pri opravachsnad nebudem za sellout instakurvu a pridavat tu co som ne/nakupil
Killo napísal:ved havarijna kasko a bude aj na megbuk, ne ?ChuanPlus je doma, zo samej prozretelnosti. Objednane cez vikend, vcera som sledoval ze uz je vypredane.
Celkovo je to vydareny telefon, vsecko fici, 120Hz je eyecandy. Avsak je trosku moc velky, ono ani neni o moc vacsi oproti Xiaomi Mi A1, len jak tam je ten natiahnuty displej, tak zobrazovacia plocha je ovela vacsia (obzvlast ked som si zvykol na velkost SE2020).
Amoled je neprekvapivo nakokot. Oci ma zatial nerezu, ale kvalita zobrazenia sa neda porovnat so skapatym QHD 1000nit IPS na LG. Farbicky sice vymalovane, ale rozlisenie je jednoducho nakokot (jak som rozoberal FHD na Amoled je mi malo), black clipping/ black crush stale ani po tych rokoch nie je vyrieseny. Kedze som po operacii, tak neviem posudit z coho ma boli hlava viacale skusim tam cez ADB fuknut DC Dimming, do 2 tyzdnov poskusam. Najhorsie je, ze ak toto vratim, uz ozaj nemam co.
Dalsia prozretelnost bola dojebat si kredit skore, dobre ze som mogbuk nebral, lebo v nedelu mi zo samej prozretelnosti nedala prednost poulicna lampa. A tak no
Lipo69 napísal:toto neni off topic, presne toto sem patri, diky za tipzajtra na epicu plagues tale zadarmo, tesim
sorry za offtopic