endless money pit, to je zaklad.
Ale nechapem co si tym chcel povedat
Ak myslis to, ze priplatit si +1 rok zaruky kvoli bezurocnemu uveru je lost 10% - tak nie pre mna, posledne 2 telefony zacali odchadzat po 2 rokoch (nejde fingerprint, GPS, alebo blbne nabijaci konektor). Takze pri beznej kupe som praveze zvazoval, ci kupit 2r poistenie, alebo +1r zaruky.
Je to iba moja osobna empauericka skusenost, lebo viem, ze tie telefony do 2r zoderem, tak by som skusil tieto doplnkove sluzby lebo je velka pravdepodobnost, ze na tom netratim (ak to chceme kvanifikovat pablovou matematikou, tak zo 4 telefonov co som vlastnil boli 2 neopravitelne/opakujuca sa zavada, cize vratene peniaze). Navyse ked som si pozrel, ako opravit displej na tom ChuanPlus, tak to si radsej priplatim, lebo robit z toho lego technik sa mi nechce.
Fuxxo olympYjadu netipujem, kedze o tom nemam vobec sajn. Radsej zavolaj Cookovi, nech spravia iP terajsieho dizajnu s miniLED displejom, a hned to zoberem aj na 5rocny leasing bez navysenia
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)