your weakness disgusts me
Glen bol nic, pockaj na final bossa. To som skusal ale 3hodiny a uz som to vzdal. Ked budes potrebovat, napis, prezradim ti life hack ako to ojebat
Nebezpecne mesto to Night City, len tak kracas a zabije ta chodnik... fasa
DLC? Skor by som povedal " kurwa jutro wydanie, gra jest zakończona?". A polski developer na to "co kurwaaa, nic nie jest zrobione". Tak sa dohodli, ze jebni tam cedulu, ze tam nic neni, zatial, to si nitko nevsimne.
Hej hej, staci ti nejake epic oblecenie s volnymi slotmi, kludne aj s malym ratingom, k tomu si vzdy dokupis armadilldo a si v cajku. Armadilldo by sa malo v shopoch levelovat podla teba, cize ked vylevelujes o 5lvl, staci zase nakupit a aplikovat na oblecenie, malo by to ratingom reflektovat tvoj level.
Btw, aku bednu si to kupil? Ja uz som sa rozhodol na upgrade, idem predat moju Fractal Design Define Mini C, a preskladam to do nejakej vacsej, kvoli chladeniu. A ty si tu spominal ze si bral tiez FD, som s nou spokojny len mi treba vacsiu tak by som bral FD kludne.
Ma cukalo vymenit to za ryzen ale boli by to vyhodene peniaze, tak dokupim ramky, ssdcko, ventilatory k tym 2 radiatorom co mam, cpu pojde na delid, dufam ze zozenem medeny IHS, a 1080Ticku musim tiez prepastovat lebo sa mi nezdaju tie teploty
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)