... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Štvrtok, 26. Novembra 2020, 08:49

boborjelotor napísal:
cztorrent existuje, aspon teda slovenska verzia sktorrent. ja odtial obcas taham dabovane serialy pre otca.
Tu stranku som nikdy neotvoril, radsej ako sa tam registrovat to zaplatim na stime, pice starnem

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 26. Novembra 2020, 10:42

ViktorDDD napísal:
keby bolo RDR3 tak by ma zaujimalo v akom case sa to bude odohravat, ved jednotka bolo pokracovanie dvojky, a v jednotke johna na konci odjebu,
tak bud spravia nieco v modernejsej dobe okolo 1914-1920 kde sa johnov syn pomsti, alebo nieco s arthurom v dobe pred RDR2, alebo nejako prepoja pribeh medzi red dead revolver a RDR2
snad to nenechaju zapadnut prachom

to by mohlo byt dost krute, 20te roky, steampunk, aj nejake auta, bootlegging.. :-O hmmmmm
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 26. Novembra 2020, 20:42

starynovy napísal:
Dobre, tak to nejdem hrat kym nebude RDR 3.. na STALKER 2 cakam 10 rokov.
ahh, i see you're man of culture as well.

Cheeki breeki som poznal len z memeciek povodne, ked som opakovane hral 1. stalkera a pocul som to tam som sa skoro zadusil.
Presiel si aj Clear Sky a Call of Pripyat? Ja som zatial viackrat len SoC, Clear Sky som zacal ale bolo to dost tazkopadne zo zaciatku. Oplati sa do toho zazrat?

https://www.stalker2.com/
ako dlho je ta stranka v tomto stave? :D lebo minimalne rok dozadu som videl ten teaser
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Novembra 2020, 21:38

No vsetky som presiel 2-3x.. povrava sa, ze CS je najslabsi. SoC bol proste original, aj ked to nebolo dotiahnute tak neni o com. A CoP je najvylestenejsia verzia so vsim vsudy. Takze nieco na tom bude, ze sa to zda slabe. Pribehovo sa dozvies kde sa vlastne zobral Strelok v SoC. Takze ja by som si to zahral.

Killo

Piatok, 27. Novembra 2020, 02:01

na SoC nikdy nezabudnem, nehraval som hororove hry ked som bol mladsi ale toto som chcel skusit. A v tom podzemnom komplexe, co prvy krat narazis na toho neviditelneho omietkoveho demona s chapadlami na papuli. Jak som vyskocil tak som letel aj s kreslom 2 metre cez celu izbu a s placom som vypinal pocitac :D
Tak som si dnes zharal CS, zas v tych vyjebanych bazinach sa brodit, co tam zaby kvakaju a svine ma zozeru. Skusim tomu dat sancu

BTW MudRunner na epicu zadarmo, alebo na steame za 5eur.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

RTG
Auto: BMW F900XR

Piatok, 27. Novembra 2020, 08:48

CS mna az tak velmi nebavilo. Dali tam boje o jednotlive uzemia a je otravne ked nieco vystrielas a zachvilu potom hlaska, ze potrebujes branit a banditi to opet zaberu. Zdrzuje to potom iba. Ale ak prezujes baziny, tak potom sa to o dost zlepsi. Kazdopadne CoP hras za agenta rozviedky a mas zistit preco doslo k nehodam vrtulnikov. Za mna to bolo super, lebo je to v principe detektivna praca a mozes si niektore veci vybrat ako sa rozhodnes. Taktiez zaver hry potom doplna pribeh ako to skoncilo v zavislosti ako si vyriesil subquesty.

PS: ten omietkovy demon je upir a ked som to hral prvykrat nejako som ostal bez municie, takze som ho musel ubodat nozom :D Kazdopadne potom dost dlho plakal kym som presiel ten komplex za kanalmi. asi 30 prislusnikov armady a ja s tak 2mi zasobnikmi do AK.

starynovy

Piatok, 27. Novembra 2020, 09:44

V bazinach uplne na kraji za zeleznicou je na zemi VSS. :lol: To CS je uplne linearne, neda sa to skoncit inak.. kdezto uz SoC vies skoncit napicu u wishgrantera alebo ked sa posnazis a zozenies v pripyati dekoder, potom sa priestrielas cez 200ks monolitu na strechach cernobylu tak skoncis dobrym koncom. To iste CoP, ked potom v titulkach ti da hra vyzrat, ze si nechal vsetkych pochcipat davas hned NEW GAME. :D V tom jednoznacne pridana hodnota proti CS.

RTG

Piatok, 27. Novembra 2020, 09:54

Tak no hlavne CS je pribehom pred SoC, takze logicky musi mat len jeden koniec, lebo na to nadvezuje potom SoC.

starynovy

Piatok, 27. Novembra 2020, 10:02

Hej a SoC moze skoncit tym, ze v late game rozstriela mozog zony s AK-74U. :D Tak ako by potom pokracovalo CoP ked ju uz znicil zejo.. Takze berem ale nie nevyhnutne.

RTG

Piatok, 27. Novembra 2020, 10:10

Tak ak by sme chceli to brat prisne podla timeline, tak CoP zacina presne za momentom ked v SoC zlikvidujes vypalovac a armada a vsetky frakcie sa pohnu smerom na pripjat a predtym ako sa dostanes k zaveru SoC - co mozu byt tyzdne. A ak pripustime zaver SoC, ze ides dokonca ,kde mas 2 moznosti bud sa pridat k vedomiu alebo ho znicit, tak CoP ti dava este treti alternativny koniec - ze sa vratis a spojis sa s majorom a vsetko vysvetlis uradom. Z tohto hladiska je to casovo prepojene a premyslene oproti CS, kde vlastne velmi na vyber nemas.

Akoze pripustam, ze je to trochu kostrbate, ale clovek to prezuje. V tomto ma viac sklamalo ale metro, kde dvojka pokracuje ako bad ending.

starynovy

Piatok, 27. Novembra 2020, 10:22

Da sa to interpretovat aj takto.. proste CS je taka vypln pomedzi, datadisk medzi hlavnou story. Tak som zvedavy co ta dvojka kedze ten teaser tam je uz sto rokov bez zmeny, padli nejake konkretne vyhlasenia, ze 2021. Tak teoreticky maju vyse 2 rokov ale zeby nebolo aspon beta gameplay 2 roky pred releasom? Kiez by som sa mylil. Na druhu stranu som si pozrel kedy vyslo Metro 2034, 2013. Ou nou one time next time.. este kym spisovatel dopise storylinu po 2035 Exodus a spravia z toho dalsi diel, tak to nebude kratsie ako 10 rokov. Boha toto vycakavanie. :D

A! https://www.gamesradar.com/metro-exodus-next-gen-version-on-its-way-new-metro-title-announced/

Killo

Piatok, 27. Novembra 2020, 18:21

uz viem preco som Clear Sky prestal hrat.
Jebem sa tam cez celu zonu ked sa tam zvysi ta psychicka radiacia, krivam tam ako kkt holy bosy, dojdem k prechodu do inej lokality a jeb, hra spadne. Hned som musel nazhavit iqos a jebem na to. Idem rovno nainstalovat Call of Pripyat, snad to pojde lepsie.
Mam to zo steamu, dufam ze su to nejake aktualizovane verzie, ale fixy tu na to hladat veru asi nejdem. Ukrajinsky zazrak

starynovy

Utorok, 1. Decembra 2020, 19:30

Boha raz za den crashne X-Ray engine a uz reves.. pomaly dohravam co som prespal. Soudruzi, necekal jsem zazraky. Hral som to vcera v noci, raqe quit a spat. Skusil som cez obed.. dpc si hovorim to neni mozne, vsak po chvili sa mysou neda hybat to delo, neda.. da, ale citlivost mysi je 0,0001 z 10, na meter pohybu mysi dostanes 10cm.. to musi byt bug. No, neni.. iba klasika dnesnych dni. Fuckin piece of shit garbage game.

https://www.reddit.com/r/WWII/comments/7dymt5/holy_shit_the_sherman_controls_are_awful_on_pc_at/

Ok dohrane, tak lazy hra sa len tak nevidi. Grafika gut, grafika cutscen over 9000, zbytok absolutny trash. Nebrat.

Killo

Streda, 2. Decembra 2020, 14:02

tak raz za den ked mam cas hrat a padne to, nepotesi. Si spominam, ze aj SoC bol nepouzitelny, kazde 2-3 sekundy framedropy a neustale padanie. Som to dlho fixoval aby to aspon ako tak bezalo.
Hlavne to nasere, ked si zoberem ze 10r dozadu upiratena verzia nemala ziadny z tychto problemov :D

Killo

Piatok, 4. Decembra 2020, 15:48

Doom Eternal v XBox game passe, ja v decembri snad ani z izby nevyjdem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných