... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: Gaming, PC, PS3, X360 - všetko čo k tomu patrí

Streda, 9. Decembra 2020, 09:38

Mal si zacat s clasicom, je to richtige hardcore😜
Edit ale tiez mam problém ze mam dva healy na 60lvl a ked treba farmit tak neni a cim dpc

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 9. Decembra 2020, 10:15

pablohablo staru zostavu si predal? za kolko si strelil 1080Ti?
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Decembra 2020, 10:16

aj napriek tomu, ze classic mal "komfortnu vybavu", ktoru predsa len vanilla nemala, aj tak som jednoducho bol prilis rozmaznany, zvyknuty na milion flight pointov, dung finder atd. asi do levelu 13 som paladina vylevelil prve 2 tyzdne ked pustili classic a potom som sa na to vykaslal. jedine co ma naozaj lakalo bolo zazit molten core, full 40man raid, to je asi jeden z mojich najoblubenejsich raidov, prvy, ktory som dal solo v cata s hunterom, ked som chodil farmit materialy na legendary kladivo, aby som zistil asi az tak ked som bol v polovici, ze ho na huntera ani neequionem koli achievementu ;). tak som utopil 50k goldu len na to, aby som to vycraftil a odlozil do banky.
ale ten samotny raid ma nemotivoval k tomu, aby som classic nalevelil az na 60. ja som zacal hrat az v cata, FL a DS boli popici raidy, a moj najoblubenejsi expansion bola panda, vtedy som to hral ako seriozny nolifer, ako som zvlada chodit do roboty a existovat mi dodnes nie je jasne, ale niekedy vtedy sa to aj posralo, ku koncu pandy, ked uz nevedeli co robit, tak prisli s timeless isle, ktory mal rovno v nazve, ze je to len picovina, 0% content, len cisty greed farm. Aj cely ten koncept "rariek" bol nachuja, neviem co je rare na tom, ked spawnuje kazdych 10 minut, a s lepsim gearom to das dole solo. casy, ked si preletel do ulduaru este aj pocas cata a pandy, a ludia tam kempovali na rarku, ktora spawnuje raz za 30 dni priemerne boli tiez extrem, ale koncept uplne obratili a bol rovnako napicu. draenor som podobne ako shadowlands kupil, a po tyzdni prestal hrat, aj ked asi nebol zly, ked vysiel Legion som vydrzal hrat asi rok s Demon Hunterom, dovtedy som hraval prakticky len s hunterom, a chcel som vyskusat aj melee, lebo huntera uplne dojebali vtedy. a BFA som zacal hrat s magom, to ma tiez dost bavilo, ale vobec som neraidoval, ani cez LFR, kedze lepsi gear sa dal ziskat aj inak pre tych, co nechodia normal/hc raidy. ale warfronty a assaulty boli taky celkom OK daily grind, lepsie ako dokola nahanat tie iste daily questy, kedze tam bola ista davka random kombinacii a mozost vyberu. fajne je aj to, ze ako tak fixli AH a ekonomiku, spojenim realmov, lebo ked som zacal hrat v 2010 na dentargu, tak to jednak bol ultra maly server, asi len 15000 hracov, a 90% horda. realne v AH vtedy byvalo smiesne cislo, ze 2000 listnutych aukcii, na horde 30000. dnes je bezne pol miliona. bolo lahke zarobit goldy vtedy, ale frustrujuce bolo to, ze si tam nic nekupil, jak za socializmu v priore, nehrozilo kupit nejaky gear, ani len craft materialy, proste nic, ked si skoncil na malom realme, bol si nahraty, nehovoriac o tom, ze ked na serveri bolo 90% hordy, a hral si na pvp realme, tak si bol mrtvy kazdych 5 sekund.
teraz ked si chces kupit za 100k nejakeho mounta, tka ti staci dva vecery chytat ryby a predat na AH ;). som vcera 10 minut zakempil pri nejakom potoku spinavom, chytil asi 30 ryb a na AH isli po 96g/kus, predane do minuty. to samozrejme padne tak na 15-20 kus do mesiaca ked ludia dolevelia profesie, ale prakticky vsetko, co chces rychlo kupit a nechces farmit dnes na AH kupis, co je niekedy na skodu, ze zlenivies, ked to nemas hned, tak sa ti nechce za tym farmit, ale zasa hra, ktoru s prestavkami hras 10 rokov, niektori 16 ci 17 ci ako dlho je vonku, len malokto vydrzi byt hardcore hrac od zaciatku cely cas.

no ale som zvedavy na ten cyberpunk, snad po sklamani z watch dogs si napravim chut.

Abyssko

Streda, 9. Decembra 2020, 10:31

Ja som hral iba wotlk na strednej, tam som aj skoncil a tam skoncim aj na ofiku...

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Decembra 2020, 10:38

a ja reku ze tu nerdujem s dalsim wownoliferom a ty sa len tak obtieras okolo toho :)

Abyssko

Streda, 9. Decembra 2020, 10:43

Ved hral som wotlk, potom prisla cata to som mal v pici a akurat som aj dievcata objavil ze existuju tak koniec prisiel zo dna na den, ale neboj, ked zacal clasic tak som bol. V chorvatsku na dovolenke a s notebookom, frajerka, teraz uz byvala moc nesuhlasila ale mal som pici

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 9. Decembra 2020, 11:29

No kto si teda zahral MAFIA 1 FE? Ked bol Vavra v nejakom rozhovore a furt picoval ako to dojebali, bral som trochu s rezervou lebo on je uhundrany ale tak tento raz mal pravdu 100%. Vratane toho, ze pochvalil voice acting.. no pochvalil, v porovnani s 2002 hrou co nieje prekvapive, vtedy to bolo vsetko v plienkach. Uz som asi tak v 2/3 hry a aj som to prepol z classic difficulty na easy lebo ma to nebavi, nemotivuje to snahu porazit tu hru. Hovorili, ze rozsirili pribeh kktiny.. jasne, cele je to dumbed-down ako sa len dalo. Nic zasadne nieje v pribehu nove. Co v storyline zmenili, je horsie a menej premyslene ako 2002. A nakoniec uplne nezmyselne vyhodili dialogy ktore tomu davali zmysel a vahu, nechapem preco, proste tam niesu a je ticho. :D Takze gratulujem. Nejaka stranka reviewova dava 2002jke 92/100, novej 69/100 (noice). Keby to skopirovali 1:1 s originalom na novy engine tak by to malo mozno 98. Zase musel byt nejaky kokot, co tomu nerozumie, mudry.

Abyssko

Streda, 9. Decembra 2020, 11:39

Cize nebrat hej ak si nechcem dojebat spomienky na detstvo?

starynovy

Streda, 9. Decembra 2020, 12:01

Som pred pol rokom alebo menej hral 2002, reku nech si osviezim a porovnam.. nie neoplati sa tu novu kokotinu hrat.

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 9. Decembra 2020, 12:30

Co ja viem, pribeh v niektorych smeroch dostal trochu viac hlbku, ale ano ja som zase necakal nic ultra super duper. Jednoducho som bol dopredu zmiereny, ze to bude skor dojebane ako dobre. Inak hral som to asi 3 dni po veceroch kym som to presiel, samozrejme na tej najvyssej obtiaznosti a okrem zavodu to bolo az moc lahke. CO ma mrzi, tak lucasove misie skurvili uplne. teda vlastne ziadne niesu, presunuli sa do jizdy, kde je to len trapne hladanie. Mesto ma sice trochu lepsiu atmosferu, ale redukovalo sa , redukovalo, redukovalo. ako som presiel odinstaloval a asi si to uz nezahram.

pablohablo

Streda, 9. Decembra 2020, 12:31

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:45, upravené celkom 1 krát.

starynovy

Streda, 9. Decembra 2020, 12:39

Ano, oproti 2002 je to aj na klasickej obtiaznosti lahke, hlavne prestrelky vdaka cover mechanike. Ale nebavi ma to ani na tolko aby som sa nechal zo 2x zabit, pripadne 5x opakovat niektore nahanacky. Hlbku dostal kde, ked frank pri nastupovani do lietadla nic nepovie? :D Mesto je krasne vdaka engine ale male, vsak tie jazdy trvaju tak 1/3 co povodne, ked si sa jebal kdesi do oakwood 5 minut. Ako hovoris zredukovane, aj klasicke "vrat se do salieriho baru" tam uz neexistuje, po ukonceni ulohy ide dalsia kapitola. Celkovo su tie misie kratke, cakas este tak 2-3 vlny nepriatelov a ono nic, uz je koniec misie. Uz som od znameho pocul, ze na konci ani neodznie pratelstvi je sracka. Takze to dohram uz len tak v zotrvacnosti, nieje sa na co tesit. Ze dojebu nove hry lebo kazdy je lazy AF bez napadov uz je zvyk. Ale ked mas overenu predlohu na 1++ a spravis z toho 3-, tak si daj facku a chod nakladat hranolky do McD. PICI.

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 9. Decembra 2020, 13:56

Omertu som presiel bez jedineho vystrelu, co je celkom sranda, ale v principe samozrejme blbost - tusim som dal dole len troch typkov v stealthe a dopracoval sa k frankovi. Kazdopadne keby si to hral az dokonca, pochopil by si o com rozpravam. Ale zase je pravda, ze ked to nedohras o moc neprides :D

starynovy

Streda, 9. Decembra 2020, 14:10

Ale dohram, dohram. Potom poviem ci som nasiel to prehĺbenie. Lebo zatial iba plytciny. :D

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 9. Decembra 2020, 16:37

pablohablo napísal:
Ale kdeze, 1080ti stale drzim, rano som mal velku dilemu ci nekupit EVGA 3090 XC3 ako dphckar za 1500 bo v alze svietila skladom par hodin, tak ma svrbela ruka, ale nakoniec som povedal ze JBMNT budem ako spravny dospely clovek pekne trpezlivy kedze 3090 na hranie je velmi zly deal a pockam si na 3080 o 7 stovak lacnejsiu. Podarilo sa mi akurat zohnat 5800x a refreshnut bednu na Meshify 2 tak aspon z toho sa tesim zatial. EVGA SC 1080Ti planujem pustit za 300-350 podla toho aka bude odozva ked to dam na bazos okolo standartnych vyplatnych terminov, samozrejme hned ako splasim daku RTX3080. RTX3070 a RTX3060Ti sa uz celkom ako tak realne da kupit, ale tie 3080 stale slabota, 3090 sa tiez da kupit, tie svietia "skladom" dlho pre ich kokocku cenu.
som kukol bazos a ozaj okolo 400 sa tam pohybuju, za 350 by to nebol spatny deal. Bo tiez mam 1080Ti, chcem po vianociach menit skrinu FD Define Mini za klasicku velkost a rozmyslam ci uz rovno nedoplatit aj za grafiku.
Jj ta 3090 je zbtocny overkill, neni o moc lepsia nez 3090 za tu obrovsku prirazku. Tie Radeony 6kove nezvazujes, kvoli raytracingu?
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 213 neregistrovaných