... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
bmwtt.sk

Pežot

Re: Folie na prednych sklach

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 14:31

Le Gend svietim odkedy mam vodicak ...

Neviem ako ty ... ale jazdil som na aute so zatmavenymi prednymi oknami a mozem potvrdit, ze nepoznam v noci rozdiel, ci folie boli alebo neboli ... takze tieto slabe reci, ze vodic nevidi si nechaj ;)

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 14:36

Kto nechce vidiet rozdiel, nevidi ho.. Ale na zaklade svojho subjektivneho dojmu nemozes kritizovat zakon, ktory plati pre vsetkych, teda aj pre takych, co rozdiel vidia.

Co sa tyka svietenia, prvych 15 rokov svojho vodicaku som nesvietil, nechybalo mi, ze ostatni nesvietia a nemal som ziadnu nehodu. Znamena to, ze zakon o svieteni je na hovno a svietenie nemusi byt povinne ?

Pežot

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 15:08

Nuz argumenty dochadzaju tak vymyslas taketo paradoxy ;)

A ja zakon kritizovat mozem na zaklade toho, ze mi pripada pripeceny a mam pravo povedat svoj nazor.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 16:20

Pred dvoma dnami som sa zasmial na starej pani cca 50-55 mala E36 a foliu mala akurat na vodicovom okne.Som cumel jak puk.Vsetky okna bez folie a a dost tmava folia na tom okne. :mrgreen:

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 16:26

V dazdi, v snehu, v hmle - pouzivam slnecne okuliare - lepsie sa na cestu pozera. V noci samozrejme ich clovek na nose nema. Cize ja by som uvital u automobiliek samozatmavenie vsetkych skiel podla aktualnych podmienok.
Co sa tyka svietenia cez den - je to lepsie v jedinom pripade, ze skor si vsimnes auto, ALE domaci kutilovia na feldach s upravenymi LEDkami su katastrofa - jednak to nesvieti a legislativu splna a dalsia vec, ze ak teraz na ceste je auto, ktore nesvieti - tak si ho clovek neskor vsimne. Cize tato legislativa jednym sposobom pomaha viditelnosti, ale dosledkom toho je, ze vodici su menej pozorni. Takisto ako rozni elektronicki asistenti su na dobru vec, ale ich dosledok je, ze niektori sa na ceste spravaju ako hovada, lebo auto to za nich ukoriguje.

Prestige
Auto: E60 M5
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:53

legend ty sa vidis co pises ??? to ze kazdy policajt ma folie na oknach ,to je dobre ,ze ??? ale taky co nema ten trapny preukaz ,ten ich nemoze mat !!! to len vadi jebkom ako si ty ,co si ich zastava !!!!

enemye39
Auto: BMW e60 530d
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:57

no a ked si dam natonovat predne okna ? je to zapisane aj v technicaku tak teoreticky policajt nemoze povedat ani slovo na moje okna.. ci?
BMW e39 525i 2001 / EX
BMW e60 530d 2004

Prestige
Auto: E60 M5

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 23:01

enemye39 napísal:
no a ked si dam natonovat predne okna ? je to zapisane aj v technicaku tak teoreticky policajt nemoze povedat ani slovo na moje okna.. ci?

natonovat si ich mozes dat ,nato ti nikdo nic nepovie !!! jedine legend ti da dobre rady do zivota .... :D

LEXXX525

Pondelok, 8. Apríla 2013, 00:59

Legend preco mi neodpovedas na moju otazku ze ci maju Policajti specialny kurz jazdy z foliami vpredu? :D Ked tak jazdia oni tak nikoho neohrozuju? Hajzli...sorry fizli by nam mali ist predsa prikladom nie?

Pežot

Pondelok, 8. Apríla 2013, 06:34

U policajtov vidim zmysel folii aj na celnom skle asi iba na autach vazenskej a justicnej straze a tom mlku kuklacskom ;D

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Apríla 2013, 08:45

ako píše Pežot, oficiálne majú policajti na oknách fólie v útvaroch PPU, ZVJS, UOU, ÚBOK atď..., tam to má význam :wink:

Le Gend

Pondelok, 8. Apríla 2013, 11:24

Ste vy normalni ? :shock:
Ja tu cely cas pisem o tom, preco su folie zakazane v zakone a vy mi tu predhadzujete nejakych policajtov z hornej dolnej, co si navzajom toleruju folie na sukromnych autach. Tych policajtov mam hlboko v pazi, ked chcete, nahlaste ich inspekcii alebo ministrovi, ze porusuju zakon alebo zneuzivaju svoje pravomoci.

Ja ziadnych policajtov neobhajujem a ani neviem vysvetlit, preco si dovolia mat folie na prednych oknach.
Ja len pisem, ze folie su zakazane v zakone, lebo je na to dovod.

Pežot

Pondelok, 8. Apríla 2013, 13:15

A ten dôvod je aký? ](*,)

Pežot

Pondelok, 8. Apríla 2013, 15:07

Nech sa páči porovnanie ... čelné je normálne, bočné je zatmavené ... rozdiel? Takmer žiadny! [-(

Obrázok

A tu zvonka ...
Obrázok

Le Gend

Pondelok, 8. Apríla 2013, 15:49

O dovodoch som pisal v predchadzajucich prispevkoch (o EU, nehodovosti a nasej vlade napriklad).
Tie fotky su pekne, naozaj by mi nevadilo jazdit s foliami CEZ JASNY DEN.
Ale v noci, ked ides cez tmave miesta, kde sa ti z tmy kazdu chvilu zrazu nieco vynori, tam rozhoduje aj tych par percent znizenej priepustnosti svetla.
Cez den mozes jazdit aj s tmavymi okuliarmi a pozerat cez predne okna, ale v noci si okuliare das dole, no folie nie.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 238 neregistrovaných