... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal::roll: musíš to brať tak, pre niekoho je auto stále len auto.. tak je jedno či tam má na kapote znak bmw alebo škoda... pre nich je to proste auto. vozí sa v tom a hotovo. úplne bežná súčasť života. nič zvláštne... takež pe takých ludí.. auto ako auto.. a ja ich chápem
Helldiver napísal:Haha vystihol si to presne :)Mne prijde najviac vtipne ked si predstavim tu spanilku, pojde kolona 10 fabiek, samozrejme kazde druhe auto na ceste tiez fabia, ked sa im to tam zacne miesat, tak uz budu zufali a nebudu vediet, kto je z "klubu" a kto nie.
Helldiver napísal:Mne prijde najviac vtipne ked si predstavim tu spanilku, pojde kolona 10 fabiek, samozrejme kazde druhe auto na ceste tiez fabia, ked sa im to tam zacne miesat, tak uz budu zufali a nebudu vediet, kto je z "klubu" a kto nie.
palzo napísal:Ja necham co z tym xcel nasprintovat a proti comu ? Zatial kazde auto ktore ja som vlastnil okrem skodovky 130-tky by ju dalo a mozno aj ta 130-tka by dala dole fabiu HovnoToPojde...
Chalani si robia sami sebe hambu..
kamelot napísal:Proste nemaju z cim sprintovat...aj 130-ka by to dalatu je video, asi z pred roka a pol... kamos na peugeot 206 1.1 a ja na firemnej fabii 1.2HTP
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zjoES9Vq3fg