... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
R0nnIe napísal:Pondelok som bol na tom v BA, hroza, clovek ide predbiehat vyhodi smerovko podradi prida, a nic ide tak ako pred tym a modli sa aby na tej pol kilometrovej drahe, pocas ktorej predbieha neslo nic oproti. Dalsia skusenost je na dialnici, kde auto ide max 160km/h a v tedy ma 5500otacok. Aku ma sportebu pri tejto rychlosti neviem ale prepokladam ze to bude viac ako 12litrov, lebo ked som v martine kukal priemernu tak bola 9litrov z BA do MT to som samozrejme nesiel celu cestu 160kou. Cize je to hlupost tento motor nevidim v nom ziadne vyhody, ani vykonove, ani ekonomicke.
Mimo napísal:Aj si myslim ze kazdemu by sa zislo aj male auticko mat doma, ale keby som mal nieco take kupovat, urcite sa nerozhodnem pre fabiu. Skor by som si kupil do mesta niejaky mali dizlik. Takto by som to riesil ja. Lenze mi mame vo firme fabiu, ktoru pouzivame na dlhe cesty, co je absolutna sprostost. A vtedy clovek urcite nechce chodit po dialnici 100km/h . Bola to jednoduch zla volbaekonomické by som videl pri kludnej jazde mesto-sem tam medzimesto. určite sa dá. nie každý dupe na podlahumojej mame by napríklad do mesta stačila aj fabia
k33p napísal:Na fabii nieje nič zlé, jazdil som na nej skoro rok a spokojnosť je to dobré vozenie po meste ma aj fajn spotrebu, keď to človek nevytáča aj keď horšie je to na dialnici.
A čo som sa čudoval tak som to auto tlačil podla tachometra 180 (papiere max. 157) ale pochybujem že to trochu nebolo skreslené :)
R0nnIe napísal:Vsak ale ja som ho nevytacal, to ze som mal 5500otacok som nemohol ovplivnit, lebo 6ku to nema.
k33p napísal:Nepochopil si moj prispevok, pisal som ze ked ides po dialnici ten motor ma obrovske otacky, nie ze tam zavodim1,2,3 auto ide ako má, 4,5 už nie ale to nejde ani moja tríca...
a čo s tým má 5500 otáčok ? to auto nieje stavané na jazdenie v 5500... neviem čo tým chceš vlastne povedať. To nieje auto na závodenie. A čo je vlastne účelom tejto debaty ? hodnotiť auto ? alebo fabia club ? nejak mi práve uchádza pravý zmysel.