... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Pred tou osmou tá 323f je tuším z chocholnej, dedina vedľaale sa to v TN rozrastá. Ja som pred K2 cvakol zelené lambo..má ho ten pán čo má biely bentley tuším.. RS4 tam stojí skoro denne aj Cayenne S... 850 tuším bola tu na klube niekto zo severu ju mal predsa, sedí to aj farba aj kolesá.. Ale včera bol na juhu zhliadnutý výnimočný kus Eleanor osobne GT500
antonvrabel napísal:ta E46 je ta chobotova?
BMW328i napísal:
majitela lamba poznam inak je to krasne gallardo cabrio zelene kriklava perletova farba...bomba...aj majitela porshe cayenne ale nie S turbo to je poznam..a tu Eleanor som este nevidel to by som si rad pozrel to je moj sen do buducnosti..
BMW328i napísal:chlapci ten co ma to cierne kupe sa vola miro a nie michal ako pisal cosmo...:) a cervena osmicka parkuje vo dvore vedla v ulici kde byva boubou....a co sa tyka lamba ma to jeden chalanisko a to biele bently je jeho otca...:) a este maju X5 4,8iS a novu sedmicku 750i...![]()
![]()
a aj ja poznam strasne vela bmw v trencine ktore nie su tu na klube...
kenny napísal:
Cosmo aký máš foťák? Nafoť to Gallo.
Som veľmi rád, že sa konečne TN kraj rozbieha aj v poriadnych autách!
Cosmo napísal:Pred tou osmou tá 323f je tuším z chocholnej, dedina vedľaale sa to v TN rozrastá. Ja som pred K2 cvakol zelené lambo..má ho ten pán čo má biely bentley tuším.. RS4 tam stojí skoro denne aj Cayenne S... 850 tuším bola tu na klube niekto zo severu ju mal predsa, sedí to aj farba aj kolesá.. Ale včera bol na juhu zhliadnutý výnimočný kus Eleanor osobne GT500