... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kenny napísal:A GT500 ostáva tiež v TN? Lebo bolo na ČR značkách aj to. :-/
Arnost napísal:a E38-ky? jednu 740il a jednu čiernu som videl behať po TN
Lopo napísal:Porter ma ciernu s ovalnymi vyfukmi vzadu. Tiez 740tka
antonvrabel napísal:tu su ale na octavke su lepsie.
antonvrabel napísal:nazdar.nebol si nahodou na ceste prenu a pokazilo sa ti auto?lebo ja ked som tam prisiel tak niekto z TN tam isiel a pokazilo sa mu po ceste autotak to bol osud
ja som kazdy den kukal nanu na autobazere asi 10mesiacov.inak rozmyslam nad tym ze ju pustim.keby bola slusna ponuka.je mi luto dat tam silny motor a nicit tu kasnu.keby bolo viac penazi tak ju doskladam na povodny stav a na driftiky si urobim inu E30
antonvrabel napísal:niekto z TN isiel prenu skorej ako ja.ja som bol este pozerat auto v Martine a chalanko mi volal ze tomu druhemu kupujucemu sa pokazilo auto v ZA.tak som prisiel skorej ako oni![]()
BMW328i napísal:
no tak to mali trosku smolu...tak keby si sa rozhodol to predavat tak daj vediet a berem to urcite ak bude priazniva cena...teraz to je v akom stave to auto?..co s tyka interier a brzdy a tak..si to menil uz alebo nie?..co viem tam nebol poskladany interier tusim...a ktomu servisu to si si dobru reklamu sem dal...dufam ze sa trosku rozbehnes...kdeze mas servis?..v TN niekde?...
porter napísal:jj Eleanor, ach jaj, je krasna, ma krasny zvuk a vzadu sa sedi dost zleale stalo to zato sa chvilku potlacit