... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
nori330ci napísal:hmm neviem kto to je ale ked uvidis ciarnu E46 330ci bez oznacenia na kufri(znacku mam330..)tak zablikaj a pokecame,lebo akosi tu nemam po TN kamosou s BMW iba fialovy compact E36 a zelenu E36 polozenu na zemi 318is a ma brutalne elektrony prezyvaju ho biro.
ja som takto stretol na slovnaftke pri bille v umyvarke chalaniska s E46 myslim 325ci na Baracudach a v pohode sme pokecali...:-)
nori330ci napísal:hmm neviem kto to je ale ked uvidis ciarnu E46 330ci bez oznacenia na kufri(znacku mam330..)tak zablikaj a pokecame,lebo akosi tu nemam po TN kamosou s BMW iba fialovy compact E36 a zelenu E36 polozenu na zemi 318is a ma brutalne elektrony prezyvaju ho biro.
ja som takto stretol na slovnaftke pri bille v umyvarke chalaniska s E46 myslim 325ci na Baracudach a v pohode sme pokecali...:-)
kenny napísal:
Ty si zo sihote? Myslíš ten tmavozelený? Lebo ten je riadne rozčapatený a úplne parádny.
Ten fialový kompakt je len 316tka ale páči sa mi pár krát som ju videl lietať dosť crazy.
Na štefáničke zelená plný kotol a lenivý eclipse za ním.![]()
A s tou bledozelenou 318iS sa čo deje? Myslím čo bola v bazare na predaj, odvtedy som ju už nevidel.
(tá s tým pásom cez kapotu a chromovými prednými svetlami)
A tvoje Ci stále výdavam pri Markusovi. Furt stáva vedla Lolva C70c.
edit2//:
BouBou: To si mu mal rovno pvoedať, že existuje klub. Na budúce ho ponaháňaj znova a povedz mu o klube.
nori330ci napísal:sak niekedy treba dat stretko,Arnost zastav sa niekedy a pokecame...
nori330ci napísal:no sak bol som s lukasom vo Vegase na sihoti v sobotu a hovoril ze menil svetla atd.,ale k tej svadbe spominal to aj mne a chcel by aby sme mu robily doprovod s nasimy BMW-ckami,ja sa hlasim ze pojdem urcite to bude parada co?
nori330ci napísal:treba pozhanat co najviac baworakou nech to je aj na markize a jojke.napisem temu potom ked to bude iste a z celeho slovenska nech pride kto bude mat cas.len sa mi moc neluby ze viezt ho bude A8 4.2