... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BouBou napísal:aj ja som hoi dnes videl nejaky manik, ale asi sa zasmejem na tom ked to je menej ako 320i
BMW328i napísal:no potesim Vas je to kamarat a neni zo sihote ale zamostie a je to 318is.. a poviem tak zachovaly bayer som asi este nevidel...ma okolo 150 tisic km original serviska vsetko..cerveny interier koberec cerveny a sedacky polokoza cervena stred cervena latka..no proste nadhera...a teraz je este krajsi s tym naraznikom a stymi koleckami.. :) uplne krasne vozidlo na vozenie po meste..
BouBou napísal:
zo zamostia? to je fajn lebo od tial som aj ja, IS ko to je v pohode este sak aj biro ho ma, a teda klobuk dole ked je take zachovale, ja som si vsimol na nom tie kolesa, co crumar predava a sa mi celkom pacili, ale radsej by som si tam predstavil klasicke, lebo k tmavomodrej sa mi nehodia az hentake cierne, ale vyzera to pekne , uz len zistit ci je jeho majitel tuto na klube
nori330ci napísal:treba pozhanat co najviac baworakou nech to je aj na markize a jojke.napisem temu potom ked to bude iste a z celeho slovenska nech pride kto bude mat cas.len sa mi moc neluby ze viezt ho bude A8 4.2
Kesko napísal:
Co sa ti na tom nepaci? poprosim vysvetlit..
Arnost napísal:
a ty čo tu vyskakuješ s audinou![]()
![]()
Kesko napísal:
Nevyskakujem slusne sa pytam..
Arnost napísal:
no tak napríklad že taká 750-ka by bola krajšia medzi kopou baworákov
Kesko napísal:
A peco si potom ženich vybral Audinu?
Arnost napísal:sedmičku nezohnal?????
Kesko napísal:
Myslim, že sa mu v nej tak dobre nesedi ako v osme.