... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
funfrerreihe napísal:to je jazykom germancov, fasistov, svabov, krautov, skopcakov, jazykom adolfa hitlera, ale aj basnika goetheho, schillera, herdera a co ja viem koho este oznacenie pre radu 5.
sory za preklep. uletela mi klavesnica R namiesto T...dalsia chyba tej pice ktora bola take nemehlo ze notebook poliala kavou a klavesnica funguje ako ciganska hracka./osparavedlnujeme sa ciganskym hrackam za urazku/ a tomu vznesenemu zenskemu organu sa ospravedlnujeme takisto,lebo si nezasluzi dehonestaciu prirovnanim k takejto osobe!!!![]()
takze-
FUNFTER REIHE /nad U chyba umlaut-to je ta horizontalna dvojbodka/ znamena 5kova RADA
funf- po slovensky päť. funfter - slovensky piaty
der Reihe- rad, rada, trieda atd...
Na ja, jetz Alles im Ordnung?
Hast du verständen?![]()
Capishto????
funfrerreihe napísal:to je jazykom germancov, fasistov, svabov, krautov, skopcakov, jazykom adolfa hitlera, ale aj basnika goetheho, schillera, herdera a co ja viem koho este oznacenie pre radu 5.
sory za preklep. uletela mi klavesnica R namiesto T...dalsia chyba tej pice ktora bola take nemehlo ze notebook poliala kavou a klavesnica funguje ako ciganska hracka./osparavedlnujeme sa ciganskym hrackam za urazku/ a tomu vznesenemu zenskemu organu sa ospravedlnujeme takisto,lebo si nezasluzi dehonestaciu prirovnanim k takejto osobe!!!![]()
takze-
FUNFTER REIHE /nad U chyba umlaut-to je ta horizontalna dvojbodka/ znamena 5kova RADA
funf- po slovensky päť. funfter - slovensky piaty
der Reihe- rad, rada, trieda atd...
Na ja, jetz Alles im Ordnung?
Hast du verständen?![]()
Capishto????
lupo napísal:dobre to mas napisane aj bez toho T. prave tak to pise aj samotne BMW, nepisu Fünfte Reihe ale Fünfer od slova patorka![]()
http://www.lycos.de/auto/news.html,,852 ... erbst.html
takze nick si nemen :)
Duffy napísal::)
nieco by sa naslo ..ale prva podmienka uspechu , musis platit na ruku , kazdy den .. vtedy budu robit jak kokoti , len co snimi na druhy den :)
barabas napísal:ja zas to T;)
barabas napísal:a tak statnicu z .de este mam a som tam 2 roky, ale pomylilo ma hlavne to R, lebo bez neho to znie dost wired...:)
funfrerreihe napísal:kde u svabov robis?
da sa tam vybavit praca?
kedysik som robil pri bremach.
nemecky som vedel ganz gut ale uz som pozabudal.
do toho by sa dostalo rychlo.
chcem odtialto aspon na rok vypadnut a to clovek myslel ze uz von nepojde ani bohovi