... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Miky e30 napísal:Pekne sa na túto tému vyserte,toto je Bmwklub a žiadne politické fórum!!! Sme chlapi,tak sa bavme o autách a o ženách,jedno patrí k druhému a oboje k nám!!!
Miky e30 napísal:Lucka,nie som ignorant ktorého zaujímaju len autá a ženy.Chcem len zabrániť nekorektnej diskusii ktorá by mohla viesť k problémom s úradmi,to Bmwklub nepotrebuje.Politicky korektné riešenie je,založiť a zaregistrovať politickú stranu,mať program príťažlivý pre voličov,dostať sa do parlamentu a tam presadzovať svoje zámery.Inšpiráciu môžeme nájsť v Taliansku a v tamojšej politickej situácii.A skutočne Vás prosím, neriešme to tu.
Duffy napísal:tak pani , napisem sem nieco aj ja .. byvam v diere , kde je viac ciganov ako bielych .. to , cim sa stali cigani z nich spravil kapitalizmus a moznost nepracovat .. ako podnikatel , mam dost narocnu pracu na ludi , nie co sa tyka vzdelania , ale co sa tyka chuti do prace .. po dlhom hladani , prijmani a vyhadzovani ludi som to zabalil .. aky je momentalny stav ? robim sam a mam jedneho pomocnika .. cigana . robim tazku manualnu pracu v nebezpecnom a prasnom a hlucnom prostredi bohuzial .. biely "zamestnanci"stale mali nejake problemy ,bud sa im nexcelo , alebo bolo vela roboty , alebo ............... tento cigan spravi co mu poviem , ale nebolo to vzdy tak .. ich treba pochopit , oni maju specifika , ktore su im vlastne .. tiez som musel na to prist , lebo ani po dobrom nerobil , ani ked som ho zjebal.. a pritom sam picuje na ciganov , ktori nic nerobia .. ma asi 6 deti , ale dal by im vsetko , nikdy sa nehra na velkeho bossa , su to proste jednoduchi ludia .. ale nie vsetci , to co tu bolo pisane po rabovackach , a roznych excesoch , ktomu sa ten moj ani neprizna .. ked prisiel bol jednym z nich . ale ked som ho pochopil ,ako snimi treba , vratilo sa mi to .. lenze toto je len jeden clovek ... nevidim riesenie pre cele etnikum .. armada je len castou .. vedel by som o cinnostiach , ktore by robili , ale zamestnat take velke mnozstvo ludi , je danova smrt :)
barabas napísal:funfirgenetwas, ty mas co za nick, kokos sak to ani vyslovit, neviem to je po ako?:)
lupo napísal:vymysli projekt zamestnavania ciganov vo velkom mnozstve, napiseme ti ho a ked to prejde, tak si obaja kupime po dve E92 M3v EU velmi silno pocuvaju na temu zamestnavania "ohrozenych" skupin.