... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 12. Mája 2008, 22:59

Miky e30 napísal:
Pekne sa na túto tému vyserte,toto je Bmwklub a žiadne politické fórum!!! Sme chlapi,tak sa bavme o autách a o ženách,jedno patrí k druhému a oboje k nám!!!

jo.... bavme sa o rýchlich autácha a pekných ženách.. ehmmm... či naopak? :roll:

Užívateľov profilový obrázok
luciq

..

Streda, 14. Mája 2008, 00:31

Miky e30 napísal:
Pekne sa na túto tému vyserte,toto je Bmwklub a žiadne politické fórum!!! Sme chlapi,tak sa bavme o autách a o ženách,jedno patrí k druhému a oboje k nám!!!

emh .. ja ta len poopravim nechodia sem uz len chlapi :) a zaujem o afta uz nie je len muzskou zaalezitostou :)

a co som vlastne chcela? no ze povodny prvy prispevok nebol podla mna o politike ako skor fakticke zhodnotenie stavu v akom sa tato nasa spolocnost nachadza .. a z toho aj vyplyva to ze ako dlho vam-nam budu ostavat peniazky na vase-nase hobby BeeMWecky a podobne :smile:

takze podla mna spravny podnet k zamysleniu .. len nevim ci to bude niekedy stacit a ci sa vyhne tato nasa spolocnost tvrdemu dopadu na hubu ktory nevyhnutne skor ci neskor musi prist..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i
Kraj: Žilinský

Streda, 14. Mája 2008, 05:45

Lucka,nie som ignorant ktorého zaujímaju len autá a ženy.Chcem len zabrániť nekorektnej diskusii ktorá by mohla viesť k problémom s úradmi,to Bmwklub nepotrebuje.Politicky korektné riešenie je,založiť a zaregistrovať politickú stranu,mať program príťažlivý pre voličov,dostať sa do parlamentu a tam presadzovať svoje zámery.Inšpiráciu môžeme nájsť v Taliansku a v tamojšej politickej situácii.A skutočne Vás prosím, neriešme to tu.
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

luciq

Streda, 14. Mája 2008, 07:25

Miky e30 napísal:
Lucka,nie som ignorant ktorého zaujímaju len autá a ženy.Chcem len zabrániť nekorektnej diskusii ktorá by mohla viesť k problémom s úradmi,to Bmwklub nepotrebuje.Politicky korektné riešenie je,založiť a zaregistrovať politickú stranu,mať program príťažlivý pre voličov,dostať sa do parlamentu a tam presadzovať svoje zámery.Inšpiráciu môžeme nájsť v Taliansku a v tamojšej politickej situácii.A skutočne Vás prosím, neriešme to tu.

chapem ta tvoju obavu, ze sa to tu zvrhne na divoku diskusiu, ja som len chcela nejak naznacit ze toto podla mna nie je politicka otazka, aj ked mnohi pani tam hore (u nas aj v eu) sa to snazia preonacit na politicku otazku .. je to skor spolocenska tema ..
a aby si vedel tak idem ta respektovat a us to teda nebudem dalej rozvijat prispevkami aj ked som kcela :wink:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Streda, 14. Mája 2008, 10:09

kazdy sa nad tym len zamysli a prdlajs z toho.. kazdy len caka kto co spravi a nikomu sa s tym nic nechce :wink:
veru tak kaslat na to a tu to vobec neriesit.. myslim ze naj by bolo to tu locknut bo sa to tu moze len zbytocne cele zvrtnut :?
!!! Obrázok ???

funferreihe

Sobota, 31. Mája 2008, 19:30

v kocke sa da nazorom na ciganov suhlasit.
stara ciganka krici do kamery po rabovackach na vychode:"budzeme rabovac, budzeme kradnuc, nemame co jesc!" a v paprciach vodka karton cigariet a cokolada "kupene" vo vyrabovanej trafike...
alebo do kamery- tuna nas rasovo prenasleduju, sme diskriminovani..a hajde finsko,belgicko, holandsko na vylety.

ale po tom co som dosiel sa zmierit za byvalou do irska v polke januara, v tom posratom irskom dazdi som uplne zmokol a nemal kde spat, roaming, visa karta dakym sposobom nefungovali, na hotel som nemal, hostely boli obsadene a mokry a podchladeny som musel spat 2 dni na krytom parkovisku, pricom mi ta pica nedala ani teply caj, a moznost vysusut si mokre veci /polka januara,vazeni!!!/nieto moznost si prebookovat cez net spiatocnu letenku,hadajte kto sa ma ujal?
emigrantski cigani!!!!
dali najest napit osusit,u nich som si na nete zabookoval spiatocnu letenku /ktoru mi chceli este aj zaplatit/,odviezli ma na letisko a v zivote som ich nevidel...
mal som na sebe 6 striebornych retazi v clekovej vahe vyse pol kila, ked som rozbity na sracky spal mohli ich corknut a necorkli.ani mobil,ani mp3 prehravac, jednoducho nic.
a klasicki cierni "briketaci s prislovim more more" o ktorych by clovek povedal ze mu nenechaju nos medzi ocami.
pritom tu picu bielej rasy s holou ritou clovek vytiahol z asocialneho hovna, staral sa o nu ked mala chromu ruku a ona sa zbalila pred svatbou so slovami necchem mat starosti iba preto ze clovek skoro zdochol.
zivot je pestry ein kessel buntes!!!

nech mi dakto povie cosi zle na ciganov ako narod!

su to spiny lenive hnile ale dakedy motyka vystreli!!!
mimochodom segra prenajima jednej ciganke byt , taje cierna ako zo zimbabwe a nerobi jej problrem platit 11000mes ma cisto a sama nadava na briketakov.

pred hentymi klobuk dolu!

vazeni viete ake je byt bezdomovcom?
2 dni stacilo!! odvtedy sa kupuje nota bene hoci hned ide do kosa!
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

Ďuri320

Sobota, 31. Mája 2008, 19:37

funfrerreihe :idea:

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Sobota, 31. Mája 2008, 21:29

Normálne si spáchal trestný čin. Ty si sa opovážil zdvihnúť hlas na rómov? Niečo neslýchané. Veď oni môžu všetko. Daj pozor, aby si sa nedostal do basy. Viem, čo hovorím. Mal som takú skúsenosť. A mal som následne za susedov v paneláku aj deg.šov. Poviem ti, radšej sme sa odsťahovali. S tými prídavkami na deti by som to riešil úľavami na daniach - oveľa väčšími, ako doposiaľ. A štát by ušetril miliardy. Ale tento návrh by bolo treba poslať nejakému filckovi. Síce aj ten je im priaznivo naklonený.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

barabas

Sobota, 31. Mája 2008, 22:40

funfirgenetwas, ty mas co za nick, kokos sak to ani vyslovit, neviem to je po ako?:)

Duffy

Sobota, 31. Mája 2008, 23:23

tak pani , napisem sem nieco aj ja .. byvam v diere , kde je viac ciganov ako bielych .. to , cim sa stali cigani z nich spravil kapitalizmus a moznost nepracovat .. ako podnikatel , mam dost narocnu pracu na ludi , nie co sa tyka vzdelania , ale co sa tyka chuti do prace .. po dlhom hladani , prijmani a vyhadzovani ludi som to zabalil .. aky je momentalny stav ? robim sam a mam jedneho pomocnika .. cigana . robim tazku manualnu pracu v nebezpecnom a prasnom a hlucnom prostredi bohuzial .. biely "zamestnanci"stale mali nejake problemy ,bud sa im nexcelo , alebo bolo vela roboty , alebo ............... tento cigan spravi co mu poviem , ale nebolo to vzdy tak .. ich treba pochopit , oni maju specifika , ktore su im vlastne .. tiez som musel na to prist , lebo ani po dobrom nerobil , ani ked som ho zjebal.. a pritom sam picuje na ciganov , ktori nic nerobia .. ma asi 6 deti , ale dal by im vsetko , nikdy sa nehra na velkeho bossa , su to proste jednoduchi ludia .. ale nie vsetci , to co tu bolo pisane po rabovackach , a roznych excesoch , ktomu sa ten moj ani neprizna .. ked prisiel bol jednym z nich . ale ked som ho pochopil ,ako snimi treba , vratilo sa mi to .. lenze toto je len jeden clovek ... nevidim riesenie pre cele etnikum .. armada je len castou .. vedel by som o cinnostiach , ktore by robili , ale zamestnat take velke mnozstvo ludi , je danova smrt :)

lupo

Nedeľa, 1. Júna 2008, 12:28

Duffy napísal:
tak pani , napisem sem nieco aj ja .. byvam v diere , kde je viac ciganov ako bielych .. to , cim sa stali cigani z nich spravil kapitalizmus a moznost nepracovat .. ako podnikatel , mam dost narocnu pracu na ludi , nie co sa tyka vzdelania , ale co sa tyka chuti do prace .. po dlhom hladani , prijmani a vyhadzovani ludi som to zabalil .. aky je momentalny stav ? robim sam a mam jedneho pomocnika .. cigana . robim tazku manualnu pracu v nebezpecnom a prasnom a hlucnom prostredi bohuzial .. biely "zamestnanci"stale mali nejake problemy ,bud sa im nexcelo , alebo bolo vela roboty , alebo ............... tento cigan spravi co mu poviem , ale nebolo to vzdy tak .. ich treba pochopit , oni maju specifika , ktore su im vlastne .. tiez som musel na to prist , lebo ani po dobrom nerobil , ani ked som ho zjebal.. a pritom sam picuje na ciganov , ktori nic nerobia .. ma asi 6 deti , ale dal by im vsetko , nikdy sa nehra na velkeho bossa , su to proste jednoduchi ludia .. ale nie vsetci , to co tu bolo pisane po rabovackach , a roznych excesoch , ktomu sa ten moj ani neprizna .. ked prisiel bol jednym z nich . ale ked som ho pochopil ,ako snimi treba , vratilo sa mi to .. lenze toto je len jeden clovek ... nevidim riesenie pre cele etnikum .. armada je len castou .. vedel by som o cinnostiach , ktore by robili , ale zamestnat take velke mnozstvo ludi , je danova smrt :)

vymysli projekt zamestnavania ciganov vo velkom mnozstve, napiseme ti ho a ked to prejde, tak si obaja kupime po dve E92 M3 ;-) v EU velmi silno pocuvaju na temu zamestnavania "ohrozenych" skupin.
955 CT-S

funferreihe

Nedeľa, 1. Júna 2008, 14:57

barabas napísal:
funfirgenetwas, ty mas co za nick, kokos sak to ani vyslovit, neviem to je po ako?:)

to je jazykom germancov, fasistov, svabov, krautov, skopcakov, jazykom adolfa hitlera, ale aj basnika goetheho, schillera, herdera a co ja viem koho este oznacenie pre radu 5.
sory za preklep. uletela mi klavesnica R namiesto T...dalsia chyba tej pice ktora bola take nemehlo ze notebook poliala kavou a klavesnica funguje ako ciganska hracka./osparavedlnujeme sa ciganskym hrackam za urazku/ a tomu vznesenemu zenskemu organu sa ospravedlnujeme takisto,lebo si nezasluzi dehonestaciu prirovnanim k takejto osobe!!! :evil:
takze-
FUNFTER REIHE /nad U chyba umlaut-to je ta horizontalna dvojbodka :wink: / znamena 5kova RADA

funf- po slovensky päť. funfter - slovensky piaty
der Reihe- rad, rada, trieda atd...

Na ja, jetz Alles im Ordnung?
Hast du verständen? :wink:
Capishto????
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.

chcem 530d

najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

Fabo.sk
Kraj: Košický

Nedeľa, 1. Júna 2008, 15:10

Ah sooo....

ale je fakt ze clovek musi mat fantaziu aby si to toto vedel este v skomolenej uprave prelozit :)
jariq by ti to mal byt schopny uviest do citatelnej podoby...
môj sen => 2001 E39 M5
realita => 2007 Volvo C70 (kus a mohla byt E93)

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 1. Júna 2008, 19:23

to funfrerreihe.. napíš adminovi, nick "Titan" nick ti upraví ako by si chcel... :wink:

Duffy

Nedeľa, 1. Júna 2008, 19:56

lupo napísal:
vymysli projekt zamestnavania ciganov vo velkom mnozstve, napiseme ti ho a ked to prejde, tak si obaja kupime po dve E92 M3 ;-) v EU velmi silno pocuvaju na temu zamestnavania "ohrozenych" skupin.

:)

nieco by sa naslo ..ale prva podmienka uspechu , musis platit na ruku , kazdy den .. vtedy budu robit jak kokoti , len co snimi na druhy den :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 249 neregistrovaných