... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MateX3 napísal:ked vidim fobku vybavenu ultra vysoko svietivymi led po celom narazniku jak jebakov na vodicovom xsichte tak si myslim svoje, vianocny stromcek uz len salomky na spetaky ovesat. Ale ked zastavia novy bavorak kvoli tomu ze mu svietia kruzky, ta sa spytam ci v zivote nevideli bavorak so svietiacimi kruzkami.
EDIT:
Tu je odpoved o legalnosti, ked je "denne osvetlenie" napr LED od vyroby origo, je to legal ich pouzit za neznizenej viditelnosti.
http://www.priestupky.sk/index.php?mod=page&id=33&category=44
pelo napísal:Pokial je na svetle vyrazeny symbol s prislusnym certifikatom, dane svetla poiadavky na DRL splnaju. Do TP sa nic nezapisuje, to je kokotina. Problem je, ked mame svetla bez certifikatu a nakodovane napr. US denne svietenie, vtedy to zakonne podmienky nesplna, cize pokuta nas neminie...
ancaaa napísal:mi nechci povedat ze si dneska dam nakodovat na dialkove drl a ma zastavia policajti ze nech mu ukazem certifikat tak mu ukazem holy kokot...a poslm ho do teplych krajin, svietim sietim ta nech ligne sto pro je to lepsie jak orihane pasiky na kadejakych hajtrach...
ancaaa napísal:mi nechci povedat ze si dneska dam nakodovat na dialkove drl a ma zastavia policajti ze nech mu ukazem certifikat tak mu ukazem holy kokot...a poslm ho do teplych krajin, svietim sietim ta nech ligne sto pro je to lepsie jak orihane pasiky na kadejakych hajtrach...