... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Re: Dan z "luxusnych" aut.

Utorok, 3. Apríla 2012, 19:36

Tá pani za robíka sedela vo vedení VŠZP a vyprodukovala stratu 70mil €, tak zdravotníctvu sa teraz určite polepší, :-({|=
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Utorok, 3. Apríla 2012, 22:14

Ja by som Hranola nevolil lebo je to tiez gorila ako ostatni....nepovedzte ,ze nie keby nebol tak by sa do tej kauzy inak obul, mozno by na tom aj zalozil kampan....ale radsej sa tisko stranil a mydlil si ruky ako sa s toho vyvliekol.....Ale podla mna je to tiez mensie zlo ako KDH, SDKU, MOST

To Womack: tiez som chcel dat hlas Matovicovi....ale neviem ci neni len dristolog ale kazdopadne pacia sa mi jeho myslienky....Rozmyslal som nad Sulikom a Matovicom ale nakoniec som nebol volit nikoho lebo som sa nevedel rozhodnut ..volil som zatial iba raz ale bolo to s presvedcenia a kedze teraz ma neoslovil nik ,respektive nikto sa mi nepozdaval tak som nesiel a mam pokoj na srdci ,ze som nikomu neskurvil zivot....

Skoda ,ze ten Bugar je Madar inak by mal urcite moj hlas - podla mna najrozumnejsi politik ...

SDKU a KDH k tomu sa nejdem ani vyjadrovat....To co porobil ten skriatok a este sa nam vysmieva do ksichtu [-(

k tymto len tolko:

Obrázok

Obrázok

Treba to kazdopadne ,,omladit" lebo s takymi zlodejmi to nebude dobre nikdy....

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Apríla 2012, 07:48

odporucam do pozornosti clanok a naslednu "odbornu" diskusiu :DDDD
http://www.sme.sk/c/6326003/valko-bmw-nie-je-luxus.html

mam dost... ](*,) ](*,) ](*,)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Apríla 2012, 08:06

Takze budme v klude, 5er Individual nieje luxus, nic nam nehrozi :)
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Apríla 2012, 08:09

Takto proste funguje v SR:

Statne alebo polostatne firmy nakupuju co to da. Napr. v CR stacia Superby ale v SR treba BMW.

Podobne ked statna institucia ma nevycerpane financie nakupi hocikaju nepotrebnu blbost napr. Mac Book Air (naco uradnikovi ??) a pod. aby nemusela vracat peniaze do stat. rozpoctu.

](*,)

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 4. Apríla 2012, 08:17

auto111 napísal:
Podobne ked statna institucia ma nevycerpane financie nakupi hocikaju nepotrebnu blbost napr. Mac Book Air (naco uradnikovi ??) a pod. aby nemusela vracat peniaze do stat. rozpoctu.
](*,)

Toto sa týka nie len štátnych inštitúcií a nielen na Slovensku.
Keď nevyčerpáš rozpočet, na ďalší rok dostaneš menej.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75

Streda, 4. Apríla 2012, 10:29

voMacK napísal:
Skoro vsetky alternativy okrem Mojsejovej, SNS, HZDS, KSS, 99% a zopar dalsich povazujem za lepsie ako SMER......
Volil som MAtovica, lebo napriek tomu, ze to je narcis a tak trochu exot, ma idey s kt. sa velmi stotoznujem [aboslutna likvidacia korupcie, odosobnenie politiky - je jedno kto vladne, hlavne nech vladne dobre, decentralizacia moci v strane a pod...]
Osobne si myslim, ze tam nie je absolutne nikto s cistym stitom, ale to co sa dialo za Roberta bol pluvanec do xichtu vsetkym danovym poplatnikom

voMacK, na 90% s tebou suhlasim :thumbup: =D> (hlavne s tou prvou castou :mrgreen: )
k Matovicovi asi tolko: podla mna to je len dalsi velkohuby *****, ktory tuzi po moci a tento blby narod mu tie jeho sproste kecy (ktore aj tak nie su u nas realizovatelne) zerie aj s navijakom - konecne doteraz vsetky nove, presne politicky nevyhranene strany zalozene na peknych reciach sluzili len na dosadenei pana predsedu strany niekam do dobre platenej funkcie a na zabezpecenie pristupu vernych k naplnenym korytam... vid SOP, ANO, SaS, 99%..... OLaNO je len dalsia metamorfoza....

Avenger napísal:
....Skoda ,ze ten Bugar je Madar inak by mal urcite moj hlas - podla mna najrozumnejsi politik ...

tato veta velmi dobre vystihuje male slovenske pomery.... ](*,) [-X :roll:
kazdy druhy hovori: Ano, je to dobry clovek, dobry odbernik, ALE je Madar, Nemec, Cech, Zid..... ](*,)
dokedy sa budeme pozerat na to, odkial clovek je a nie na to aky je a co dokaze? Co ma po tom, ze je napr. Madar, ked hovori najrozumnejsie, ma svoj nazor a doteraz mu nikto nedokazal taku bohaputu kradez ako inym...
A este jedna vec: fascinuje ma, ze vzdy volime mensie zlo, vzdy je niekto "proti komu" volime, ale malokedy nas niekto zaujme tak, aby sme volili "za neho" - mam pocit, ze je to nase specifikum....
Ale dost uz, toto je forum o autach a nie politicky debatny klub....
Konecne ako to dopadne a koho stalo / nestalo za to volit uvidime o 4 roky.... :mrgreen:

retepp1
Auto: E46 330D
Kraj: Košický

Streda, 4. Apríla 2012, 13:47

bruno75 napísal:

voMacK, na 90% s tebou suhlasim :thumbup: =D> (hlavne s tou prvou castou :mrgreen: )
k Matovicovi asi tolko: podla mna to je len dalsi velkohuby *****, ktory tuzi po moci a tento blby narod mu tie jeho sproste kecy (ktore aj tak nie su u nas realizovatelne) zerie aj s navijakom - konecne doteraz vsetky nove, presne politicky nevyhranene strany zalozene na peknych reciach sluzili len na dosadenei pana predsedu strany niekam do dobre platenej funkcie a na zabezpecenie pristupu vernych k naplnenym korytam... vid SOP, ANO, SaS, 99%..... OLaNO je len dalsia metamorfoza....

kazdy druhy hovori: Ano, je to dobry clovek, dobry odbernik, ALE je Madar, Nemec, Cech, Zid..... ](*,)
dokedy sa budeme pozerat na to, odkial clovek je a nie na to aky je a co dokaze? Co ma po tom, ze je napr. Madar, ked hovori najrozumnejsie, ma svoj nazor a doteraz mu nikto nedokazal taku bohaputu kradez ako inym...
A este jedna vec: fascinuje ma, ze vzdy volime mensie zlo, vzdy je niekto "proti komu" volime, ale malokedy nas niekto zaujme tak, aby sme volili "za neho" - mam pocit, ze je to nase specifikum....
Konecne ako to dopadne a koho stalo / nestalo za to volit uvidime o 4 roky.... :mrgreen:

+1 Bruno =D> =D> =D> Ako by som to písal sám... =D>
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 4. Apríla 2012, 16:27

bruno75 napísal:

Ja nemam nic proti tomu ,ze je madar, len keby nemal madarske zaujmy... niesom ziadny rasista/slota/velky narodovec

bruno75

Štvrtok, 5. Apríla 2012, 09:25

Avenger napísal:
Ja nemam nic proti tomu ,ze je madar, len keby nemal madarske zaujmy... niesom ziadny rasista/slota/velky narodovec

vobec netvrdim, ze si rasista/narodovec/xenofob a podobne... nic v zlom :D
len tak na okraj rypavo poznamenam, ze neviem, v com sa zaujmy Madarov na SK, lisia od zaujmov pvedzme majoritneho obyvatelstva - ak teda nehovorime o zabo-mysich vojnach o to kolko % obyvatelov madarskej narodnosti je v obci treba na to, aby mohli na uradoch hovorit madarsky - mne osobne je uplne fuk ako sa bavia medzi sebou (hoci aj na uradoch) alebo ci miestny rozhlas na "madaroch" vysiela najskor po madarsky alebo po slovensky; mne staci, aby mi odpovedali po slovensky, ked ich po slovensky oslovim a s tym som doteraz nemal ziadny problem....
ja si myslim, ze hlavne zaujmy ktorejkolvek narodnosti zijucej v tomto state su v principe rovnake a preto ma nezaujima narodnost, ale to, ci dotycny vie tieto zaujmy efektivne presadit...

speedfred
Auto: KTM XBow

Piatok, 6. Apríla 2012, 16:15

Avenger napísal:
Ludom co si te luxusne auta kupuju to moze byt jedno ked aj tak 90% z nich si to behom styroch rokov odpise.....

.

to je zase múdro....začni podnikať a môžeš veselo odpisovať aj ty. tie štyri roky treba to auto splácať a aj na splátky zarobiť

miki012
Auto: x5

Piatok, 6. Apríla 2012, 16:44

speedfred napísal:

to je zase múdro....začni podnikať a môžeš veselo odpisovať aj ty. tie štyri roky treba to auto splácať a aj na splátky zarobiť
tak nepodnikaj!moj pradedko bol volakedy za prveho statu velko podnikatel a zamestnaval vela ludi az pokial ho komunisty nezavreli a taketo vymozenosti neboli.ked chcel auto tak si ho musel kupit na hotovost!ja to podnikatelom neberem ale malo by to byt len na dodavky a nie na taketo auta!

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 6. Apríla 2012, 18:30

miki012 napísal:
tak nepodnikaj!moj pradedko bol volakedy za prveho statu velko podnikatel a zamestnaval vela ludi az pokial ho komunisty nezavreli a taketo vymozenosti neboli.ked chcel auto tak si ho musel kupit na hotovost!ja to podnikatelom neberem ale malo by to byt len na dodavky a nie na taketo auta!

](*,) ](*,)
pan evidentne ma prehlad...
len preto, ze kedysi nefugnovali viac menej uctovne odpisy, ulavy, leasing, uver etc...nemali by aj teraz? Kedysi neboli ani lieky na chripku, tie by si tiez zrusil?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

miki012
Auto: x5

Piatok, 6. Apríla 2012, 18:37

voMacK napísal:

](*,) ](*,)
pan evidentne ma prehlad...
len preto, ze kedysi nefugnovali viac menej uctovne odpisy, ulavy, leasing, uver etc...nemali by aj teraz? Kedysi neboli ani lieky na chripku, tie by si tiez zrusil?
a ako ktomu pridu zamestnancy ako ja?mesacne dam na odvodoch 1400e tejto krajine!co si ja ako zamestnanec odpisem?myslim si ze kto chce podnikat nech podnika ale preco by som mu to mal ja platit?nech si potom mozu aj zamestnancy odpisovat

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 6. Apríla 2012, 18:52

ZAMESTANCI!!! nie zamestnancY!!

A? Pre zamestnavatela su tvoja mzda a odvody za teba naklad. To len tak na okraj. Po dalsie si uvedom, ze ti dava pracu a mzdu, a ked mu povedzme stat zacne neumerne zvysovat danove a odvodove zatazenie, hadaj kto si to odsere ako prvy? Spravne - TY!! Stiahne ti mzdu, alebo ta rovno prepusti...taketo Fico-idne reci mam najradsej. Keby si tak radsej ludia ako ty uvedomili, ze podnikatelia tvoria chrbtovu kost nasej ekonomiky a ked ju zacne niekto podlamovat, tak tu pojde do sraciek vsetko.... A v prvej linii si to odseru prave radovi zamestnanci...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 226 neregistrovaných