... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Podobne ked statna institucia ma nevycerpane financie nakupi hocikaju nepotrebnu blbost napr. Mac Book Air (naco uradnikovi ??) a pod. aby nemusela vracat peniaze do stat. rozpoctu.
voMacK napísal:Skoro vsetky alternativy okrem Mojsejovej, SNS, HZDS, KSS, 99% a zopar dalsich povazujem za lepsie ako SMER......
Volil som MAtovica, lebo napriek tomu, ze to je narcis a tak trochu exot, ma idey s kt. sa velmi stotoznujem [aboslutna likvidacia korupcie, odosobnenie politiky - je jedno kto vladne, hlavne nech vladne dobre, decentralizacia moci v strane a pod...]
Osobne si myslim, ze tam nie je absolutne nikto s cistym stitom, ale to co sa dialo za Roberta bol pluvanec do xichtu vsetkym danovym poplatnikom
Avenger napísal:....Skoda ,ze ten Bugar je Madar inak by mal urcite moj hlas - podla mna najrozumnejsi politik ...
bruno75 napísal:
voMacK, na 90% s tebou suhlasim![]()
(hlavne s tou prvou castou
)
k Matovicovi asi tolko: podla mna to je len dalsi velkohuby *****, ktory tuzi po moci a tento blby narod mu tie jeho sproste kecy (ktore aj tak nie su u nas realizovatelne) zerie aj s navijakom - konecne doteraz vsetky nove, presne politicky nevyhranene strany zalozene na peknych reciach sluzili len na dosadenei pana predsedu strany niekam do dobre platenej funkcie a na zabezpecenie pristupu vernych k naplnenym korytam... vid SOP, ANO, SaS, 99%..... OLaNO je len dalsia metamorfoza....
tato veta velmi dobre vystihuje male slovenske pomery....![]()
![]()
![]()
kazdy druhy hovori: Ano, je to dobry clovek, dobry odbernik, ALE je Madar, Nemec, Cech, Zid.....![]()
dokedy sa budeme pozerat na to, odkial clovek je a nie na to aky je a co dokaze? Co ma po tom, ze je napr. Madar, ked hovori najrozumnejsie, ma svoj nazor a doteraz mu nikto nedokazal taku bohaputu kradez ako inym...
A este jedna vec: fascinuje ma, ze vzdy volime mensie zlo, vzdy je niekto "proti komu" volime, ale malokedy nas niekto zaujme tak, aby sme volili "za neho" - mam pocit, ze je to nase specifikum....
Ale dost uz, toto je forum o autach a nie politicky debatny klub....
Konecne ako to dopadne a koho stalo / nestalo za to volit uvidime o 4 roky....
bruno75 napísal:tato veta velmi dobre vystihuje male slovenske pomery....![]()
![]()
![]()
kazdy druhy hovori: Ano, je to dobry clovek, dobry odbernik, ALE je Madar, Nemec, Cech, Zid.....![]()
dokedy sa budeme pozerat na to, odkial clovek je a nie na to aky je a co dokaze? Co ma po tom, ze je napr. Madar, ked hovori najrozumnejsie, ma svoj nazor a doteraz mu nikto nedokazal taku bohaputu kradez ako inym...
A este jedna vec: fascinuje ma, ze vzdy volime mensie zlo, vzdy je niekto "proti komu" volime, ale malokedy nas niekto zaujme tak, aby sme volili "za neho" - mam pocit, ze je to nase specifikum....
Ale dost uz, toto je forum o autach a nie politicky debatny klub....
Konecne ako to dopadne a koho stalo / nestalo za to volit uvidime o 4 roky....
Avenger napísal:Ja nemam nic proti tomu ,ze je madar, len keby nemal madarske zaujmy... niesom ziadny rasista/slota/velky narodovec
Avenger napísal:Ludom co si te luxusne auta kupuju to moze byt jedno ked aj tak 90% z nich si to behom styroch rokov odpise.....
.
speedfred napísal:tak nepodnikaj!moj pradedko bol volakedy za prveho statu velko podnikatel a zamestnaval vela ludi az pokial ho komunisty nezavreli a taketo vymozenosti neboli.ked chcel auto tak si ho musel kupit na hotovost!ja to podnikatelom neberem ale malo by to byt len na dodavky a nie na taketo auta!
to je zase múdro....začni podnikať a môžeš veselo odpisovať aj ty. tie štyri roky treba to auto splácať a aj na splátky zarobiť
miki012 napísal:tak nepodnikaj!moj pradedko bol volakedy za prveho statu velko podnikatel a zamestnaval vela ludi az pokial ho komunisty nezavreli a taketo vymozenosti neboli.ked chcel auto tak si ho musel kupit na hotovost!ja to podnikatelom neberem ale malo by to byt len na dodavky a nie na taketo auta!
voMacK napísal:a ako ktomu pridu zamestnancy ako ja?mesacne dam na odvodoch 1400e tejto krajine!co si ja ako zamestnanec odpisem?myslim si ze kto chce podnikat nech podnika ale preco by som mu to mal ja platit?nech si potom mozu aj zamestnancy odpisovat
![]()
![]()
pan evidentne ma prehlad...
len preto, ze kedysi nefugnovali viac menej uctovne odpisy, ulavy, leasing, uver etc...nemali by aj teraz? Kedysi neboli ani lieky na chripku, tie by si tiez zrusil?