... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bruno75 napísal:OT: Kam sa pozriem, tam vsetci na Hranola a jeho druzinu nadavaju, vysvetlite mi niekto, kde je tych zas**nych 40%, co ich volilo...![]()
![]()
Dogg88 napísal:no a tohto sa u nas nikdy nedockame....bananova republika
mexican napísal:Neviem ako ty, ale ja sa z princípu stýkam s inou kategóriou ľudí než je cieľová skupina marketingu toho uja, a tiež osobne žiadneho z jeho voličov nepoznám. Inak keď som pred pár rokmi pri dokončovaní bytu prišiel do styku so všelijakými murármi, obkladačmi, vodármi, kurenármi a podobnou háveďou, tiež to boli ľudia ktorí rozmýšľali úplne iným spôsobom než ja. Niekedy som sa z toho nevedel spamätať, lebo behom pár mesiacov som bol konfrontovaný s takým množsvtom kokotizmu ako za celý život predtým nie. Ale ako hovorím, stýkam sa s iným typom ľudí a teraz aj celkom verím, že existujú ľudia voliaci hranola a že to nie sú len zmanipulované voľby.
Fuxxo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co sme si zvolili, to mame.. banda kokotov
Bikemann napísal:
ruku na srdce, volba 11 bola najmensie zlo zo vsetkeho co sa dalo volit.. a ludia to konecne pochopili, preto aj mali tolko percent kolko mali...
jararak napísal:salat - som ochotny si zacvakat za takyto luxus ked aj nieco zato dostanem. bol som raz vo viedni, za nejakych 35km ma ani raz netrhlo na nejakej jame. ked idem takymi primestskymi cestickami napriklad do kosic - podla toho vyzera ja moj podvozok. ozaj neivem co je lacnejsie ci raz zacvakat 2500eciek (priklad) ako raz rocne menit podvozok, v lepsom pripade raz za dva roky.
Bikemann napísal:
ruku na srdce, volba 11 bola najmensie zlo zo vsetkeho co sa dalo volit.. a ludia to konecne pochopili, preto aj mali tolko percent kolko mali...
voMacK napísal:
to nie je "ruka na srdce" ale ruka na tepnu, co ti prekrvuje mozog...
viac sa mi k tomu pisat uz nechce...
Bikemann napísal:
Nebodaj si volil nieco rozumnejsie ako smer? Vsetko co sa dalo volit bolo odpad, ale smer bol jednoducho najmensie zlo.
Co ako tu bolo za sulika? Nebodaj lepsie? Nechal padnut vladu lebo sa nedostak ku kseftu ktory chcel. Prestali sa stavat dialnice atd. Fakt to bola lepsia vlada ako za fica pred tym
Ale hej najdu sa aj ludia co volili mojsejovuTo by bola vlada