... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: Dan z "luxusnych" aut.

Pondelok, 2. Apríla 2012, 15:42

bruno75 napísal:
OT: Kam sa pozriem, tam vsetci na Hranola a jeho druzinu nadavaju, vysvetlite mi niekto, kde je tych zas**nych 40%, co ich volilo... :roll: :? ](*,)

Neviem ako ty, ale ja sa z princípu stýkam s inou kategóriou ľudí než je cieľová skupina marketingu toho uja, a tiež osobne žiadneho z jeho voličov nepoznám. Inak keď som pred pár rokmi pri dokončovaní bytu prišiel do styku so všelijakými murármi, obkladačmi, vodármi, kurenármi a podobnou háveďou, tiež to boli ľudia ktorí rozmýšľali úplne iným spôsobom než ja. Niekedy som sa z toho nevedel spamätať, lebo behom pár mesiacov som bol konfrontovaný s takým množsvtom kokotizmu ako za celý život predtým nie. Ale ako hovorím, stýkam sa s iným typom ľudí a teraz aj celkom verím, že existujú ľudia voliaci hranola a že to nie sú len zmanipulované voľby.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Apríla 2012, 16:17

Dogg88 napísal:
no a tohto sa u nas nikdy nedockame....bananova republika #-o

raz som pozeral nieco ako tv noviny, bolo tam jedno Slotove vyjadrenie a strasne sa mi pacilo, "to uz nieje ani banananova republika, tam totiz maju aspon tie banany"

salat - som ochotny si zacvakat za takyto luxus ked aj nieco zato dostanem. bol som raz vo viedni, za nejakych 35km ma ani raz netrhlo na nejakej jame. ked idem takymi primestskymi cestickami napriklad do kosic - podla toho vyzera ja moj podvozok. ozaj neivem co je lacnejsie ci raz zacvakat 2500eciek (priklad) ako raz rocne menit podvozok, v lepsom pripade raz za dva roky.
Naposledy upravil/-a jararak v Pondelok, 2. Apríla 2012, 16:36, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Milosss

Pondelok, 2. Apríla 2012, 16:23

mexican napísal:
Neviem ako ty, ale ja sa z princípu stýkam s inou kategóriou ľudí než je cieľová skupina marketingu toho uja, a tiež osobne žiadneho z jeho voličov nepoznám. Inak keď som pred pár rokmi pri dokončovaní bytu prišiel do styku so všelijakými murármi, obkladačmi, vodármi, kurenármi a podobnou háveďou, tiež to boli ľudia ktorí rozmýšľali úplne iným spôsobom než ja. Niekedy som sa z toho nevedel spamätať, lebo behom pár mesiacov som bol konfrontovaný s takým množsvtom kokotizmu ako za celý život predtým nie. Ale ako hovorím, stýkam sa s iným typom ľudí a teraz aj celkom verím, že existujú ľudia voliaci hranola a že to nie sú len zmanipulované voľby.

A ešte netreba zabúdať na tých viac opálených, a tých teda málo nie je. Na druhú stranu, som študent VŠ, a priznám sa, toľko ľudí, čo volí doktora a sú vysokoškolsky vzdelaný, no fakt nechápem. Hlavne že tak pekne rozpráva.
Nur Original ist Legal.

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Pondelok, 2. Apríla 2012, 21:35

Prebehni iné fóra a tam je tých 40% hranolcov kolko chceš(sociálne istoty to má váhu). Prebral Vladíkovi voličov a ešte čosi pribalil...Dúfam že zase bude 4r testovať BMW, možno aj Audi a potom sa to záhadne ocitne v autoparku Smeru :-({|= Je to karakter ten smer :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Bikemann

Pondelok, 2. Apríla 2012, 23:11

Fuxxo napísal:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =D>

co sme si zvolili, to mame.. banda kokotov

ruku na srdce, volba 11 bola najmensie zlo zo vsetkeho co sa dalo volit.. a ludia to konecne pochopili, preto aj mali tolko percent kolko mali...

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 3. Apríla 2012, 07:06

Bikemann napísal:

ruku na srdce, volba 11 bola najmensie zlo zo vsetkeho co sa dalo volit.. a ludia to konecne pochopili, preto aj mali tolko percent kolko mali...

Tak tento link na tuto diskusiu si prosim niekde uloz a po 4 rokoch si ho daj zobrazit. Som zvedavy co povies potom.
A nemyslim to zle. Ale uvidis ako to cele dopadne. Ze sme si utahovali opasky po jeho vlade za 4 roky, to uvidis co bude potom. Len na Margo tohto:
http://blog.etrend.sk/frantisek-mucka/2 ... -aj-poora/

A vies ake bude vyjadrenie pana pravnika po 4 rokoch? "My za to nemozeme, v zlom stave nam stat predala predchadzajuca vlada."
A ovce mu to zozeru.

Este jedna mala poznamka. Skus si vsimnut, ako sa na slovensku buduje kult zavisti. To znamena ze dochodcovia a nerobstav zacinaju zavidiet strednej vrstve a pan predseda ich v tom este podporuje. Ze si sikovny, ides na skolu, zoberies si uver, splacas ho 30 rokov? Nevadi, ved predsa mas byt, tak ti ho viac zdanime. Kupil si si auto na dalsi uver? Zdanime, ved predsa ja dochodkyna auto nemam, je to luxus. Stredna vrstva si aj ty, ja a mnoho dalsich. Ak sa trocha venujes politickej situacii, mohol si si vsimnut jeden z navrhov, ze ludia s prijmom nad 800€ nedostanu pridavky na deti. Vies co je 800€ v hrubom? Odpocitaj si 38% dane, dostanes v cistom 496€. Aky si to bohaty clovek ak dostanes 800€ v hrubom?
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 3. Apríla 2012, 09:44

jararak napísal:
salat - som ochotny si zacvakat za takyto luxus ked aj nieco zato dostanem. bol som raz vo viedni, za nejakych 35km ma ani raz netrhlo na nejakej jame. ked idem takymi primestskymi cestickami napriklad do kosic - podla toho vyzera ja moj podvozok. ozaj neivem co je lacnejsie ci raz zacvakat 2500eciek (priklad) ako raz rocne menit podvozok, v lepsom pripade raz za dva roky.

Jasne, rozdiel v kvalite ciest je znacny, ale ani tu nie je vsetko ruzove. Najdete tak rozsekane useky, ze cesta Vrbove-Haje by pukala zavistou. Na druhej strane, zdanenie je tu kurevsky vyssie a progresivna dan ti krasne kraja platy. (a nikto neplace ze je to "trestanie uspesnych") Do 11000 rocne je ale 0% dan z prijmu! (a na potraviny nizka DPH.. tak sa zabranuje chudobe a zdieraniu najslabsich), 11-25tis rocne je uz ale dan 36,5%! Tam najdes tu strednu, ci tu skor nizsiu strednu vrstvu. 25-60tis rocne ta skasnu 43% a nad 60 zaplatis 50%... ak by daco podobne zavadzali u nas a z platu "tym uspesnym" zobrali 50%, kazdy by vyskakoval meter dvadsat ze aky navrat komunizmu, socani, gorily a co ja viem este co....
zlatych slovenskych 19% :-/
(PS- to su len dane, odvody su este ina pesnicka...)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Bikemann

Utorok, 3. Apríla 2012, 10:05

800 v hrubom je cca 600v cistom. Alebo sa nieco za posledny rok zmenilo?

K ostatnemu sa vyjadrovat nebudem politikku nesledujem nezaujma ma, len ked som teraz na lyzovacke pocuval mojich kolegov ktory sa pohybuju v politickych kruhoch a pocuval ich argumenty tak musim im dat za pravdu ze 11 bolo najmensie zlo. Pretoze my bezny konzumenti co vieme len info z medii tak nevieme vobec nic, akurat tak to co oni chcu aby sme vedeli. Realita je vsak trochu ina.

Inak neriesim a cudujem sa ludom co riesia politiku, aj tak nic nevyriesia, ja sa radsej staram o to ako zarobit viac penazi aby som sa mohol mat tak ako chcem. Ci tam bude ten alebo onen, mne to moj zivot nenarusi nijako.

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Utorok, 3. Apríla 2012, 10:57

tak tak politika by sa mohla riesit stale vsade a dookola ale aspon na bmwfore si dajte odnej pokoj.
dan z luxusnych aut nie je zatial ziadny konretny schvaleny zakon v platnosti tak naco sa nou uz teraz zaoberat a kritizovat ci len pre istotu keby to tu prisiel nahodou fico citat ? :)

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 3. Apríla 2012, 12:38

Choďte do piči s celým Ficom. :oops:
Dosť že toho chuja každú chvíľu vidím/počujem v TV, novinách, billboardoch. Tak aspoň nech na BMWklube som od neho ušetrený.
Alebo niekomu tak strašne chýba? :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 3. Apríla 2012, 12:58

=D>
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 3. Apríla 2012, 15:51

Bikemann napísal:

to nie je "ruka na srdce" ale ruka na tepnu, co ti prekrvuje mozog...
viac sa mi k tomu pisat uz nechce...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Bikemann

Utorok, 3. Apríla 2012, 17:56

voMacK napísal:

to nie je "ruka na srdce" ale ruka na tepnu, co ti prekrvuje mozog...
viac sa mi k tomu pisat uz nechce...

Nebodaj si volil nieco rozumnejsie ako smer? Vsetko co sa dalo volit bolo odpad, ale smer bol jednoducho najmensie zlo.
Co ako tu bolo za sulika? Nebodaj lepsie? Nechal padnut vladu lebo sa nedostak ku kseftu ktory chcel. Prestali sa stavat dialnice atd. Fakt to bola lepsia vlada ako za fica pred tym ;)

Ale hej najdu sa aj ludia co volili mojsejovu :-D To by bola vlada :D

Simpson
Kraj: Košický

Utorok, 3. Apríla 2012, 18:34

ja som volil tak, že som si na slepo vybral hárok, a z toho zakrúžkoval mená ktoré sa mi páčili :D
bol tam nejaký Proper, pagáč a podobne :D

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 3. Apríla 2012, 18:50

Bikemann napísal:

Nebodaj si volil nieco rozumnejsie ako smer? Vsetko co sa dalo volit bolo odpad, ale smer bol jednoducho najmensie zlo.
Co ako tu bolo za sulika? Nebodaj lepsie? Nechal padnut vladu lebo sa nedostak ku kseftu ktory chcel. Prestali sa stavat dialnice atd. Fakt to bola lepsia vlada ako za fica pred tym ;)

Ale hej najdu sa aj ludia co volili mojsejovu :-D To by bola vlada :D

takto -
dialnice sa prestali stavat pretoze PPP boli extremne predrazene - ja vravim radsej stavat pomaly a lacnejsie, ako rychlo a extremne draho..
to, ze padla vlada povazujem skor za suboj ega viacerych ludi z ex vlady. Ale na druhu stranu to bol aj prejav toho, ze si dokazu stat za svojim nazorom napriek tomu, ze pridu o moc, co je vec v nasej politike doteraz nevidana, cize napriek tomu, ze to bol kokotizmus, mam pre nich aj pochopenie...

Skoro vsetky alternativy okrem Mojsejovej, SNS, HZDS, KSS, 99% a zopar dalsich povazujem za lepsie ako SMER...
hadat sa o tom mozme donekocne...
Volil som MAtovica, lebo napriek tomu, ze to je narcis a tak trochu exot, ma idey s kt. sa velmi stotoznujem [aboslutna likvidacia korupcie, odosobnenie politiky - je jedno kto vladne, hlavne nech vladne dobre, decentralizacia moci v strane a pod...]
Osobne si myslim, ze tam nie je absolutne nikto s cistym stitom, ale to co sa dialo za Roberta bol pluvanec do xichtu vsetkym danovym poplatnikom [kauzy ako nastenka, PPP, myto, emisie, atd...]; ked porovname s tym, napr hodnotu sitiek, ci Figelovho bytu, su to uplne smiesne sumy. Niezeby som tym chcel Figela, ci ludi zodpovednych za kauzu platinove sitka obhajovat - to absolutne nie; kazdy vagabund ci zlodej patri za mreze, ale su to mensie zlociny ako za Robertovej vlady...

co by som vlade Radicovej vycital najviac bola samozrejme nekonzistentost a to co sa dialo v rezorte zdravotnictva...to co predvadzal pan Pentiarik, pardon - Uhliarik nemalo obdoby...ale neviem, ci to nasledujuce 4 roky bude lepsie, kedze teraz bude rezortu sefovat pani, co robila velke zviera v Pente.. :(
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných