... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Re: ďalšia daň za autá ...

Streda, 5. Septembra 2012, 14:28

johnyfly1 napísal:
LEXXX525 - ludia sa nikdy poriadne nevzburia a ak ano tak zachvilku to prejde alebo ich policajti utlcu ako rezne :roll:
neviem ci tych policajtov to tiez nesere...ti by sa mali vzburit a potom by sa dalo vsetko vydobit...skoda ze by to bolo od nich vlastizrada ale myslim ze vlastizradcovia su uz v politike co vymyslaju taketo zakony #-o

Ale preco sa treba nechat tlct od policajta?Je nas tu ovela viac ako cajtov!
A ako hovorim nemaju nabite ostre naboje,a aj keby...Par ludi by sa obetovalo a ty ostatny ich udupu do zeme,ale na to by tu ty ludia najprv museli rozmyslat.
200policajtov proti 2000ludom,2000policajtov proti 20 000ludom stale maju navrch ludia a nie policajti,problem je ze vecsina ludi su poserovia a ked zbadaju napis policia a obusok tak sa doseru.
Keby sa najde viac rozumnych ludi kludne pojdem do prvej linie proti tymto buzerantom...Ale sam a ani mala skupinka proti tomu nic nezmozeme.
Keby mam pod sebov aspon 200 Brejvikov tak by tu bolo veselo :D

hessy

Streda, 5. Septembra 2012, 14:42

urcite sa vzburia... 40% retardovanych volicov volilo fica zostava nam 60% volicov respektive ludi ktory mozu nieco zmenit ale stale je tu to ale my sme proste strasne jebnuty narod racej tu budeme vsetci picovat az do poslednej kvapky a ked sa nam uz naskytne nejaka moznost to zmenit tak zrazu sa vsetci do jedneho doseru dostia ako priklad uvediem Lekarov.... isto si vsetci pamatame ako to zacalo po kokot ludi sa vzburilo vsetci sa bili do prs ako sa na vsetko vyjebu potom nasa pridrbana vlada zavedie nudzovy stav ci kery kokot 90% s tych ludi sa okamzite dosralo a opat sme sa dostali tam kde sme boli. Kazdy v tomto pridrbanom state ma len velice velke reci a bije sa tu do prs aky je majster sveta a ako to mozme zmenit povedzme si otvorene pokial nebude dostatocne mnozstvo ludi kazdy sa na to vyjebe lebo tu aj tak nic nevyriesia vid protesty gorila ako sme dopadli ? nijako... Skoda sa vobec nad tym pozastavovat nemam uz silu sa ani nad tym rozculovat... ale som toho nazoru teda pevnim verim ze ludia sa raz spamataju a uz nebudu jak stado oviec

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Streda, 5. Septembra 2012, 15:09

Presne tak,buzerantsky narod len zundre doma za dverami a caka ze sa tym nieco zmeni,nikto z vlady neodyde dobrovolne!Treba ich odtial normalne vyhodit,co by som dal za to keby mozem byt jeden z ludi ktori vtrhnu do parlamentu a vlastnorucne vydrbem Fica na ulicu tam kam patri!
Ale rozpravat o tom je zbitocne,som sam resp.je nas malo na to aby sa taketo nieco realne uskutocnilo...

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Septembra 2012, 15:36

pardon, burici... ale ukazte mi cloveka co sa necha ohrozovat, poranit ci nebodaj obetuje zivot za 200 eurovy poplatok rocne? :mrgreen: Ked pojde o existencny problem, alebo o zivot, mozno... ale tento narod ma geneticky istu uroven servilnosti v sebe a ta mu dovolila prezit az do dnes. Ak by sme boli prchki, pomstychtivi, neprisposobivi ci nedokazali prehltnut vlastnu hrdost, zadupali by nas do zeme uz romani, huni, po nich germanske kmene a po nich vdaka madarom a 900rokoch Uhorska co tu vladli by neprezil asi ani jediny slovak. A ti co by pezili by padli v I-II sv. vojne ci pod pasmi ruskych tankov.

Takze, klidek, este nic nie je schvalene a aj ked nejaka rocna cestna dan vo vyske cca 0,5 az 6 nasobku ceny plnej nadrze bude najvacsi problem ludi v SR, tak nam bude dobre.

PS- tiez s tym nesuhlasim, ale ak chcete proti tomu nieco robit, robte. Kto z Vas prisiel s argumentom preco je to nehoraznost a predostrel ho kompetentnym? Kto z Vas napisal "vasmu" poslancovi a vyjadril svoj nazor a nevolu ho znovu volit ak toto odsuhlasi? Kto sformuloval peticiu a ukazal tak silu a jednotnost naroda a vyjadril ze stacilo, ze dalsiu dan si nezelame? ... aha...nikto.... tak dalej piste o jebnutosti tohto naroda na toto forum a garantujem Vam ze sa nic nezmeni ;)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

DrakulaVladimir
Auto: 7er

Streda, 5. Septembra 2012, 15:41

RTG napísal:
Chalani, mna by zaujimalo ako to je s registraciou auta v zahranici - napriklad v polsku. Sam este nevlastnim bmw, ale chcel by som a rozhodne akejkolvek garniture jebem na prijebane poplatky a zakony. Kedze by som chcel e39 530i tak sa ma ich "vystrelky" dotykaju prakticky dost vo velkom.
Preto moje otazky:
Je mozne vlastnit auto, ktore je registrovane v zahranici? (Popripade je mozne tam auto prihlasit?)
Co to obnasa? Je potrebne si menit trvaly pobyt alebo ako to funguje?

Ludia si hlupi a rozhodne nebudem cakat a riskovat, ze to platit bude a potom sa poserem. Radsej by som to uz riesil pre istotu dopredu.

Neviem ako v polsku ale ja som mal auto v UK,a mal som napisane auto na seba,platil som ich nehorazne draju PZP co bolo 33libier mesacne (opel corsa 1,5 1993) dalej cestnu dan co bolo cca 66libier na pol rok a MOT (nasa STK) a bol som vismiaty :) vseobecne sa hovori ze mat auto v UK nie je lacne a vidim ze sa u nas ktomu priblizujeme az na to za tam som zarabal cca 1400liber mesacne a u nas ludia nemaj asi ani poloviocu z toho :))
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 09:53

:mrgreen:
Prílohy
g8vee3xab6k07yon9o89.jpg
g8vee3xab6k07yon9o89.jpg (110.66 KiB) 1218 zobrazení

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 12:28

myslim, ze cudzopasnych spoluobcanov sa to tykat nebude, podla toho, ako to na slovensku chodi ](*,)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 16:38

majro napísal:
myslim, ze cudzopasnych spoluobcanov sa to tykat nebude, podla toho, ako to na slovensku chodi ](*,)
pokial viem tak invalidy budu oslobodeny takze ony platit nebudu...

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 17:33

miki012 napísal:
pokial viem tak invalidy budu oslobodeny takze ony platit nebudu...

oni su invalidi ? :-k

dufajme, ze to aj tak neprejde, a hotovo :bmwball:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných