... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:LEXXX525 - ludia sa nikdy poriadne nevzburia a ak ano tak zachvilku to prejde alebo ich policajti utlcu ako rezne![]()
neviem ci tych policajtov to tiez nesere...ti by sa mali vzburit a potom by sa dalo vsetko vydobit...skoda ze by to bolo od nich vlastizrada ale myslim ze vlastizradcovia su uz v politike co vymyslaju taketo zakony
RTG napísal:Chalani, mna by zaujimalo ako to je s registraciou auta v zahranici - napriklad v polsku. Sam este nevlastnim bmw, ale chcel by som a rozhodne akejkolvek garniture jebem na prijebane poplatky a zakony. Kedze by som chcel e39 530i tak sa ma ich "vystrelky" dotykaju prakticky dost vo velkom.
Preto moje otazky:
Je mozne vlastnit auto, ktore je registrovane v zahranici? (Popripade je mozne tam auto prihlasit?)
Co to obnasa? Je potrebne si menit trvaly pobyt alebo ako to funguje?
Ludia si hlupi a rozhodne nebudem cakat a riskovat, ze to platit bude a potom sa poserem. Radsej by som to uz riesil pre istotu dopredu.
majro napísal:pokial viem tak invalidy budu oslobodeny takze ony platit nebudu...myslim, ze cudzopasnych spoluobcanov sa to tykat nebude, podla toho, ako to na slovensku chodi
miki012 napísal:pokial viem tak invalidy budu oslobodeny takze ony platit nebudu...