... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BouBou napísal:... a keby sa dalo tak vacsie turbo, naprm z nejakeho ovela vacsieho objemu
BouBou napísal:lol a tym metanolom odpališ hlavu valcov a zase je o robotu viac podla mna taky filter, ciptuning, a keby sa dalo tak vacsie turbo, naprm z nejakeho ovela vacsieho objemu
BouBou napísal:lol a tym metanolom odpališ hlavu valcov a zase je o robotu viac podla mna taky filter, ciptuning, a keby sa dalo tak vacsie turbo, naprm z nejakeho ovela vacsieho objemu
Stefo1248 napísal:neviem prečo nezvišit koniky na svojom oblubenom aute?
mal som 150 ps každý vravel ser nato kup 3 liter..Teraz mam skoro 200PS a na šprinty si 3 liter neprdol.
Skus vymenit Filter za kvalitný,hlavne maš TD takže určite CHIPTUNING tak isto lek kvalitnu firmu.
Atd atd,vyfukove potrunie tak isto pomohlo.Ked niečo tak kludne napíš.
Bikemann napísal:nm
to hej ale to si na carate asi nesiel proti 330D co mala chip?:D malo to nejakych 700NM :)
Bikemann napísal:nm
to hej ale to si na carate asi nesiel proti 330D co mala chip?:D malo to nejakych 700NM :)
Breke napísal:pocul som ze vzduchove filtre a dobry vyfuk pridaju autu dake HP ...viete mi napisat CCA kolko to zvysuje ???? napriklad ze filter daky normalny ti da napriklad 3hp daky kvalitny aj 8hp vyfuk zase tolko a tolko ...pripadne co dalsie zvysi vykon ??? diky za odpovede
Stefo1248 napísal:
Samozrejme,ked niekedy v dalekej buducnosti zomrie moj motorček,tak strašne by som chcel 330d 204 ps.
Po úpravach to bude masaker![]()
![]()
![]()
a určite daj chip ak maš teraz 318D je to vpodstate ten isty motor čo 320d len ma inak naprogramovanú riadiacu.
Daj chip a z tvojich tušim že 120 ps budeš mat určite 150ps.A to poteší.