... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dasto napísal:ale verim a stojim si za tym, uz si videl aby bol bezny plast vodivy? ja nie, tzn.ze galvanicke pochromovanie nieje mozne, iba chemicke, na samotny plast to nepojde nijako, totiz je to izolant...
http://www.youtube.com/watch?v=y9mh6t0I ... re=related takto nejako si predstavujem chromovanie aj plastovych suciastok ktore sa pouzivaju v automobilovom priemysle, len samozrejme to nerobi clovek, ale stroj. vidis tu niekde elektrolyzu???
ice.blade napísal:neviem ci sa to oplati davat repasovat... chalan z KE si pytal 70 eur za kus... ked si zratam ze do 200 dolarov by ma vysli FXR tak by som repas neriesil
crumar napísal:Ak niecomu nerozumies, radsej si o tom nieco nastuduj.
TT-SIMIK napísal:Teraz riešim chromovanie xenonovych parabol do svetiel čo opravujem,tak dám vediet čo to bude stáť....))))
flopy napísal:a preto si pochromujem aj papier kozu sklo no proste vsetko !
flopy napísal:ano preto aby som spoznal takich HLUPAKOU ako si ty!!!!!! a ty si stej pusse teras visiel a rozumu mas tolko ze kebi ho dam do piponkovej popticky tak tam este bude hrkat tu sa pytaju ci sa da plast pochromovat ty Pan mudri
flopy napísal:ano preto aby som spoznal takich HLUPAKOU ako si ty!!!!!! a ty si stej pusse teras visiel a rozumu mas tolko ze kebi ho dam do piponkovej popticky tak tam este bude hrkat tu sa pytaju ci sa da plast pochromovat ty Pan mudri
BMWpositiv napísal:...trosku vaz slova kamo, lebo uz len ta tvoja gramatika hovori dost o vyske tvojho IQ