... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
crumar napísal:Plastove automobilove diely sa pred chromovanim galvanicky pokovuju, inak to nie je mozne pochromovat.
Maco napísal:
Sam neveris tomu co si teraz napisalTakze podla teba sa plast neda pochromovat
aha
hmmmm, a napriklad chromove ladvinky su co ?
Nastriekane ?
![]()
![]()
![]()
![]()
dasto napísal:ale verim a stojim si za tym, uz si videl aby bol bezny plast vodivy? ja nie, tzn.ze galvanicke pochromovanie nieje mozne, iba chemicke, na samotny plast to nepojde nijako, totiz je to izolant...
http://www.youtube.com/watch?v=y9mh6t0I ... re=related takto nejako si predstavujem chromovanie aj plastovych suciastok ktore sa pouzivaju v automobilovom priemysle, len samozrejme to nerobi clovek, ale stroj. vidis tu niekde elektrolyzu???
Maco napísal:
its not a paint :) its chemicals
Plasty sa daju tiez pokovovat a potom pochromovat, to co si ty pisal bolo striekanie farbou a to sa neda, dam ti otazku, brusil si uz niekedy nejaky pochromovany plast? napr ladvinky ? P240 25ks min. jedna ladvinka, bruska na 6ke a prach z toho na vokol a taka polhodka roboty minimalne :)
dasto napísal:strasne chcem vidiet pokoveny plast, prosim ta zozen ho a nafot sem, ale nie taky obycajne striekany, napr zinkovym sprayom, ale taky, co bude aj vodivy... a bude to na nom drzat... inac keby si pouzil ruky a brusil si to s vodou, stacil by ti jeden brusny papier a prach by nebol vsade okolo...
Maco napísal:
Vodnym smirglom obrusit pochromovany plastiiiiiiha ty uz mas asi z ruk protezy
kukol by so msa ako by si to obrusil vodnym smirglom na plast
To je jedno je to uz dost OT a coraz viac sa zacinam smiat takze este raz k otazke, sprejom nie
jararak napísal:mate niekto nejaky kontakt kde by vedeli repasovat parabolu svetla? na ceskom klube som videl take nieco, ale na slovensku by sa mi to lubilo ovela viac.
jararak napísal:mate niekto nejaky kontakt kde by vedeli repasovat parabolu svetla? na ceskom klube som videl take nieco, ale na slovensku by sa mi to lubilo ovela viac.