... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

sineDko
Kraj: Zahraničie

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Pondelok, 13. Apríla 2015, 14:34

Mam pici take stranky. Polovica veci tam je vytrhnutych z kontextu. Majitel ma asi bicykel.

Užívateľov profilový obrázok
PAN BAAAAAca

Nedeľa, 26. Apríla 2015, 17:35

bmw e60 550i indivindi '07
bmw e63 650i '07
EX bmw e66 750li indivindi '07
EX bmw e60 545i '04
EX vw passat 3,2 '06
EX bmw e60 520i '03
EX bmw e46 323i '99

Bojsi5
Auto: F30 335i
Kraj: Prešovský

Piatok, 1. Mája 2015, 17:58

dnes ten velky kruhac na dialnici pri LM... vela nechybalo a potreboval by som komplet pravy bok auta novy ked som z kruhaca odbocoval na jasnu a od ziliny z dialnice na kruhac siel nejaky pako ktory ma takmer zrusil... chybalo par cm... mozno ma mal v mrtvom uhle ale kym bol este dalej tak ma musel vidiet... mal som stastie ze v pruhu nalavo odo mna neslo dalsie auto, lebo inak neviem kam by som to strhol... ](*,)
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Sobota, 2. Mája 2015, 20:01

na tom kruhaci treba davat pozor, ked schadza clovek z dialnice tak auta co idu po kruhaci zakryva zvodidlo a zabradlie, ti co to poznaju davaju vacsi pozor :smile:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 2. Mája 2015, 20:49

pozdravujem zvolenskeho kokoda na oktavii, ktoreho v autoskole kkt naucili a ked dobehne kamion, mysli si, ze ma automaticky prednost pri vyhodeni smerovky, napriek tomu, ze som bol vedla neho, on ho svac plny dolava, plne brzdy a truba to istila, na x5 by som mu dal bodycheck, ale 5er chcem mat pojazdnu, este sa divne tvaril ked som ho obiehal o 100m neskor. (R1 medzi Zm a Tek. Nemcami)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

asfethan

Sobota, 2. Mája 2015, 22:42

Neviem co sa pajedis, toto je nepisane pravidlo na slovenskych cestach. Podla mna to ma co do cinenia s egom a komplexami.
Ten clovek vidi v spatnom zrkadle ze v lavom ide rychlo iduce vozidlo, no on si povie ze vsak pocka, alebo ze brzdy ma.. Obzvlast ochcavkar ked vidi Audi/BMW/dopln inu vseobecne "oblubenu" znacku..

Proste beznemu ovcanovi nevysvetlis pojem zakona o obmedzeni.. Bezne sa stretavam s reakciami ze ked niekto ide v lavom max. rychlostou tak sa nemusi uhynat
nikomu pretoze on uz ide max. a ostatni nemaju co porusovat zakon. Proste co penis to ruka zakona...

Sry za vylev, ale odporucam ti posunut to do stadia apatie. Ja som musel nedavno zmenit styl jazdy lebo kam sa pozries, vsade safety car a to je jedno ci ides v Sitine, po obchvate, na trojprudovej dialnici, na rychlostnej... Na pripady ked sa osobak zaradil medzi kamiony, medzi ktorymi bolo dost miesta, aby mi uvolnil cestu, si doteraz zivo pamatam lebo to je vzdy udalost roka.

PAN BAAAAAca

Sobota, 2. Mája 2015, 23:27

asfethan napísal:
Neviem co sa pajedis, toto je nepisane pravidlo na slovenskych cestach. Podla mna to ma co do cinenia s egom a komplexami.
Ten clovek vidi v spatnom zrkadle ze v lavom ide rychlo iduce vozidlo, no on si povie ze vsak pocka, alebo ze brzdy ma.. Obzvlast ochcavkar ked vidi Audi/BMW/dopln inu vseobecne "oblubenu" znacku..

Proste beznemu ovcanovi nevysvetlis pojem zakona o obmedzeni.. Bezne sa stretavam s reakciami ze ked niekto ide v lavom max. rychlostou tak sa nemusi uhynat
nikomu pretoze on uz ide max. a ostatni nemaju co porusovat zakon. Proste co penis to ruka zakona...

Sry za vylev, ale odporucam ti posunut to do stadia apatie. Ja som musel nedavno zmenit styl jazdy lebo kam sa pozries, vsade safety car a to je jedno ci ides v Sitine, po obchvate, na trojprudovej dialnici, na rychlostnej... Na pripady ked sa osobak zaradil medzi kamiony, medzi ktorymi bolo dost miesta, aby mi uvolnil cestu, si doteraz zivo pamatam lebo to je vzdy udalost roka.

presne ako vravis! celkom by ma zaujimalo kolko vodicakov pobrali za nedanie prednosti na dialnici.. ale ked ide clovek o 20 viac, tak je pirat..

mne sa uz 2x stala taketo vec:
idem si v lavom, dobieham borca (kedze ceska D1, tak kazdy jazdi non-stop v lavo, cize dost bezne). Blizim sa, tak borcovi bliknem nech si ma vsimne (vacsinou sa preradia kym ich obehnem) - odozva ziadna.. dobehnem ho, spomalim na tych jeho 120 a stale nic - bliknem znova. Typek hodi smerovku do zvodiediel - cize ma ma pici :] hovorim si ok, zase dalsi autista, tak ho seknem z prava a ked sa preradim pred neho tak mi da dialkace do huby... A potom, ze sa v CZ ludia na dialnici vytlacaju a vybrzduju.. tiez mi moc nechybalo aby som oplacal.

Co sa tyka samovrahov hadzucich sa do cesty. Na SK je to este celkom ok, ale CZ je v <>. Vtedy si vzdy spomeniem na Rezesovu a to ako X5kou popravila punto a hovorim si, ze to by mali povinne premietat v autoskolach.

podla mna najvacsi retardi i tak jazdia vo svajci :]]] (PS: v polsku som este nemal tu cest jazdit dialnice :D)
bmw e60 550i indivindi '07
bmw e63 650i '07
EX bmw e66 750li indivindi '07
EX bmw e60 545i '04
EX vw passat 3,2 '06
EX bmw e60 520i '03
EX bmw e46 323i '99

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 3. Mája 2015, 04:22

Exoti na cestach su len nasledok toho ze vodicak dostane kazdy aj rozne specialne pripady.

A policajti takeho pripady predsa nebudu riesit, ked za nedanie prednosti (a pod.) zinkasuju mozno 1/3 pokuty ktoru by dostali za chytenie "pirata" iduceho tak 20kmh nad limit.

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 3. Mája 2015, 19:04

Kolona 4roch áut vpredu dáke čudo asi renault,X5,Ja a E60...

čierna e60 paket PT922AS je síce pekné že máš výkonné autíčko a ešte lepšie zrýchlenie ale ked auto pred tebou už 4 sekundy bliká a dáva prvý smerovku na obiehanie tak proste ide on ](*,) ](*,) keby som sa nepozrel do spätného tak sekneš do mna a ja zrejme do auta predomnou lebo ty chceš nahnať 3 sekundy kým ho ja obehnem

A aby toho nebolo málo sa ešte tlačíš na zadok ako blbec takmer si to nedobrzdil ked autá predomnou začali brzdiť a ja s nimi
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

davtex
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 4. Mája 2015, 00:44

Takych expertov stretavam denne. V utorok som isiel odchadzal uz nervozny z Viedne do NR. Mojej nalade nepomahala doprava vo Viedni ani v BA, navyse ma pekne bolel zadok zo sluzobneho Mondea, co ma sedacky snad zo samotneho pekla. Ked sa to uz rozhybalo, tak pekne tempomat 140 a islo sa. Hned za vyjazdom na dialnicu NR-TT to do mna skoro napikovala nejaka Kia, brzdil som tak silno az sa sef zobudil. To uz som mal nervy chytene. Kia obiehla kamion, lenze haha, 200m dalej dalsi kamion a preco by sa mala zaradit do pomaleho? Tak pekne dalej 110km/h, do kopca este menej, sak ideme na spotrebu, nie? Za kamionom sa ale po 100m objavil dalsi kamion a Kia ostava vzdy v rychlom. Ja uz nervy v haji, zacal som blikat. Nic. Tak smerovecka doprava a zacal som ho obiehat sprava. Ale ked kkt na mna zacal trubit....
Pimped rides:
1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman
1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e
2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e

asfethan

Pondelok, 4. Mája 2015, 02:16

davtex napísal:
Ale ked kkt na mna zacal trubit....

... si vytiahol sefovu devinu z kastliku a bolo po kktovi 8) :mrgreen: :mrgreen:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 4. Mája 2015, 05:51

Bodaj by.. takychto kktov treba davat hned dole. Nechapem ich mentalitu. Minule som sa pekne uhol motorkarovi co siel o dakych 20-30 rychlejsie a ja 140 tempomat. Minule som cital, ze najhorsi/najnebezpecnejsi su ti ktori chcu na cestach ostatnych ucit/trestat. On ma na tachaci 125 realne 120, ty 140 realne 135 a on ta bude naschval blokovat aby si neohrozoval ostatnych ](*,)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 4. Mája 2015, 05:55

chodievam tak tých 140 tempomat a keď aj obieham tak rýchlym autám väčšinou uhýbam, ak je na to priestor (jasne ak je medzi dvoma kamiónmi priestor 20m tak nie), ale milujem takých ekspertov čo sa za mnou dovalia minimálne 160tkou, začnú ma vyblikávať ako vianočný stromček tak ja sa rýchlo zaradím kam sa len dá, a potom čakám 5minút kým to znova roztiahne na tých 140-150 na tej zadusenej 1,3ke a odprace sa z cesty, proste taký samovrah čo za trnavou dá tehlu na pedál a nedajbože aby trebalo brzdiť niekde okolo nitry lebo potom pri tekovských nemcoch už kopec nedá . . . ](*,) ](*,)
a minule som zasa stretol jedného experta čo ide na diaľnici 110 a ľavá zákruta ľavý pruh, pravá zákruta pravý pruh, už tretí krát som stretol takého . . . proste no comment
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

elegant047
Auto: e39 530i

Pondelok, 4. Mája 2015, 06:31

Ja neznasam expertov co jazdia 160+ po tej dialnici. Minule idem pekne podla skryteho menu 132 ako vzdy (139 podla tacho), predo mnou nakladne auto, tak hodim smerovku, pozeram do zrkadla, tam hneda Octavia II. co sla so mnou dobrych par kilometrov v rovnakej rychlosti... zacnem preradovaci manever... a hned ho aj prerusim lebo na poslednu chvilu vidim ze ten debil ide podstatne rychlejsie ako ja. Samozrejme skoro to popri napalim este do nakladiaku. Neviem ci to bola ina hneda Octavia alebo ta ista, ale fakt nebolo hned vidiet ze ide podstatne rychlejsie. Je pekne ze po spravnosti ma prednost, ale tak ci tak prvy on porusil predpis pri prekroceni maximalne povolenej rychlosti. Nech si hovori kto chce, co chce, toto je o vychove a tym nemyslim autoskolu. Autoskola a ani policajt ludi neprevychova. To iste jazda na cervenu, hlavne na zeleznicnych prejazdov.

Inak jazdim pravidelne po D2 Brno - Bratislava, to je fakt demencia co tam vidam. Napriklad 2x uz ma autobus Student Agency vytlacil z cesty ked sa pan rozhodol predbiehat kamion (zakazdym dal smerovku vtedy, ked uz som bol na jeho urovni vedla neho).

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 4. Mája 2015, 07:57

elegant, na tuti to bola ta ista oktavia

d2 mi nemusis pripominat, mam docinenia 2x denne ba<->ma

este som zabudol za zazitok zo stvrtka, tempomat 140 tacho, dobieha ma superb2, tak sa uhnem, obehne ma a zaradi sa predomna, pozeram 4 laufy, si vravim, bude to kokot, dobieham ho stale na zapnutom tempomate, tak som si hodil blinker a dal ho, on mna chvilku nato, tak som si vravel, ze jebem, ho, stiahol som to na 136 a pomaly sa mi zacal vzdalovat. to bolo pri Vlckovciach, pri Nitre som ho dobehol, samozrejme do tempomatu som velmi nebabral, nastastie ma zobrala jedna A6tka, tak hned sa zavesil za nu a poracoval s nou.

neda sa ine vymysliet ako Skoda=Diagnoza a vazne pochybujem o vynimke z pravidla
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných