Utorok, 7. Apríla 2015, 06:09
Kedze sa za poslednych par dni dostalo na cestu stado plebsu z ktorych poniektory ani nevedeli asi, ze maju vodicak, vypichnem len par pripadov co som zazil, inac kupodivu sa islo vcelku dobre, som myslel, ze to bude horsie.
stvrtok, "troska" prsalo, normalny ludia jazdili so svetlami, vecsina mala hmlovky a aj tak ich nebolo vidno na viac ako 30 metrov, no ked nadabite v lavom na experta s dennym svietenim a sedym autom, je to na zamyslenie
taktiez som nepochopil vlaciky 110km/h v lavom jazdnom pruhu, ked pravy je volny, mozno to z osobaku fakt tak vyzeralo, ze je to tam plne a je nutne ist v lavom
pondelok - bledomodry shit, rapid inym znacenim, stretol som ho 1. pred novou banou, cca 120 mal v tych zakrutach, plietol sa do cesty jednej novucickej RS ktora bola este na prevozkach a majitel zjavne nechcel riskovat, tu som ho mojim tempomatom na 135 dal dole, normalne bez nejakych emocii, 2. nasledne ma potom na rovinke dobehol, ale zaradil sa za mna, kdeze znova zacinali serpentinky a ja som pokracoval svojim tempomatom, znova som mu usiel, 3. hore tekovskymi nemcami, pozeram, dobieha ma, tak som sa mu stiahol, na vrchole tukol do brzdy ked som bol za nim asi 100m, nechapal som velmi ten manever, doklikal som tempomat na 142 asi a pokracoval v lavom, on mi RAPIDne zdrhol, si vravim, mam pokoj od chuja. 4. tesne pred nitrou som ho dobehol na tempomate ktory som za cely cas nemenil (skor par krat vypinal aby som nejakych nahodnych obiehacov nezramoval), tu zacala kalvaria, panko si povedal, ze on do praveho nepojde, hoc isiel zjavne pomalsie ako ja, tak som mu tukol smerovkou ze bolo by fajn sa uhnut ked teda nato nema, co spravil kokot, plne brzdy, ltt som to uhamal asi na 110, mal som lietajuce psi v aute, zenu tiez skoro pas zaskrtil. uhol sa hajzel, ale po trube, dialkovych a kickdowne. ale ktory (je otazne ci normalny je na mieste) clovek da z nicoho nic brzdy pred rozbehnutou X5?
zjazd z r1 na d1 - pirati v bielom vane s green racing stripes, dozerali na zapchu, ju tvorili hoveda, az za vlckovce, lebo vsetci brzdili a sli kolo nich 50
pred sencom stal dialniciar s rozsvietenou sipkou na parkovisku, to vsak vyzeralo akoby bolo obmedzenie na pravom pruhu a tak sa vsetci z praveho davali do stredneho, kolona na 4km (kedze som si pustil gpsko, ze ako daleko to mam na odbocku senec)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov