... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
hellrider
Auto: e39 530d
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Utorok, 8. Apríla 2014, 06:29

zrejme ma tu skatulu dobre odhlucnenu 8)
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 8. Apríla 2014, 06:46

gabikh napísal:
toto ked som videl, tak som skoro umrel :D:D:D:D:D:D:D
http://www.mojevideo.sk/video/1edb1/max ... tacky.html

Video je sice sranda, ale majitelia aut naokolo asi kazdy den trpnu ci im taky polovodic neposkodi ich auto. :?

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Apríla 2014, 08:30

Tam muselo byť dobre smradu zo spáleného spojkového obloženia.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

pelo
Auto: e39 520i saloon

Utorok, 8. Apríla 2014, 09:48

Ja som mal vcera zazitok ako v 3D kine z prveho radu...

Stojim si rano klasicky v zapche a snazim sa dostat z Ivanky pri Dunaji na staru senecku cestu z tej priemyselnej zony co je v Ivanke. Na tom mieste je krizovatka - hlavna je senecka cesta, potom pripoj z Ivanky a oproti pripoj z Ciernej vody. Uz som bol na rade ale nakolko som odbocoval dolava smerom na BA, tak som daval prednost autu co slo oproti od Ciernej vody do Ivanky, nieco ako peugeot partner to bolo. V kolone na hlavnej mu nechali medzeru aby sa tade prepchal, chalan tam strcil cumak, pozera na jednu, na druhu stranu, vystrci sa ze teda prejde a zrazu praaask, od Senca sa rutil stary tmavy passat, zobral dodavke predok, stocilo ho nabok a uz isiel cez strechu, spravil 2-3 kotrmelce a ostal na streche mimo cesty. Ten passat mal odhadom nalozene tazko cez 130, predbiehal kolonu cez plnu ciaru, navyse v krizovatke...ani ja som si ho vobec periferne nestihol vsimnut, a to som mal vyhlad do celej krizovatky, nieto este ten druhy cez ostatne auta v kolone (vzdy ked vchadzam na tu cestu tak kontrolujem obe strany prave kvoli takymto "nesmrtelnym" kokotom, tentokrat som ale cakal na toho oproti kym prejde, tak som to zatial nesledoval).

Tak som to len odstavil nabok a siel sa pozriet, ci sa nikomu nic nestalo. Uz tam dobehli dalsi ludia a volali policajtov a sanitku. Z passatu zatial vyliezol mlady nakratko vystrihany chalanisko s trochu rozbitou hlavou a len sa chytal za hlavu co porobil a vyplakaval tam ze "clovek sa len ponahla do roboty" a podobne dristy, ako keby sa ostatni co stali v kolone neponahlali...v tej malej dodavke sedel mlady foter s 2 malymi detmi vzadu!!! Nastastie sa nikomu nic vazne nestalo, ale keby vosiel do cesty razantnejsie, tak ho ten passat naberie z boku a to by asi uz nebolo take vesele...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

mexican

Utorok, 8. Apríla 2014, 09:55

Ja z vlastnej skúsenosti viem, že ponáhľaním sa týmto štýlom človek reálne získa nejaké smiešne bezvýznamné množstvo času a potenciál vzniknutej škody mnohonásobne prevyšuje časovú úsporu.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 8. Apríla 2014, 10:30

Pozdravujem pretekara na Fobii medennej farby s BN znackami [poznavacie znamenie - miesto zadnych svetiel kahance jak kurva a naviac zatmavene]. Ktory si to jebe 80 a v momente, ked ho idem predbiehat tomu zacne knedlit. Potom ako som ho obehol si to stradoval chvilku 100+ a ked vidiel, ze ma asi neobehne tak spomalil odhadom zasa na 80.
:thumbup:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

erik_1
Auto: E90 316 LCI
Kraj: Košický

Utorok, 8. Apríla 2014, 10:57

To akoze este malo ako take zrychlenie pri 80tke? Ci zacal radid do 2jky aby sa to pozviechalo? Nechapme naco ludia v 55konovej keketine sa idu natahovat s novymi autami co ani teoreticky nemaju sancu.
BMW E90, 316i (90kW) LCI, r.v. 2009
VW Polo 6R 1.2 TSI, r.v. 2016
VW Golf V 1.6, r.v. 2005 EX
Skoda Felicia 1.3 MPi, r.v. 1996 EX

Jao
Auto: BMW E39 525d

Utorok, 8. Apríla 2014, 14:23

Vchádzal som v rýchlosti asi 80 kmh večer do Zvolena smerom na Detvu a predomnou kamión. Pár metrov pred tabuľou mesta ma začal predbiehať ťahač s cisternou !!! Oproti sa mu objavili autá, tak ma začal tlačiť na krajnicu.
Ešte že som začal prudko brzdiť už vtedy, keď bol vedľa mňa. Samozrejme kamión predomnou išiel 50 kmh a ten čurák s maďarskou značkou s cisternou aby to dobrzdil, zablokoval všetky nápravy a dymu od pneu nahovado. Ledva som to dobrzdil. Žena vedľa mňa cez celý Zvolen nepovedala ani slovo, ako bola v šoku. A asi aj preto, že som mal dosť hlučný monológ na adresu toho debila. Stále nechápem, o čo mu vlastne išlo. Keby mu niekto išiel rýchlejšie v protismere, bolo by to nezlučiteľné so životom asi pre všetkých naokolo.
BMW E39 525d touring exclusive

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 8. Apríla 2014, 14:27

toho debila by som bol schopny a ochotny vyblokovat alebo vybrzdit ak by na ceste okrem nas nikto iny nebol. o nieco podobne sa pokusal debil v dobrej nive ale nastastie som mal pred sebou volno tak som mu radsej usiel.

Jao

Utorok, 8. Apríla 2014, 14:31

Takto parkujú KE v BA. :-)
Prílohy
ke.jpg

Jao

Utorok, 8. Apríla 2014, 14:53

Ebola, raz som predbehol a zablokoval kamionistu, keď mi rozbil čelné sklo a prednú masku od vypadnutého predmetu z korby. Chlapík vyskočil z kabíny s metrovým pajsrom a s melónmi pod pazuchami sa rútil na mňa.
Vystúpil som z auta a na otázku, čo s tým pajsrom povedal, že keby niečo. Nakoniec sa dalo s ním hovoriť.
Ale to bola asi výnimka.

erik_1
Auto: E90 316 LCI
Kraj: Košický

Utorok, 8. Apríla 2014, 15:21

Jao napísal:
Takto parkujú KE v BA. :-)

Podla mna majitel budovy a prilahlych parkovisk :lol:
BMW E90, 316i (90kW) LCI, r.v. 2009
VW Polo 6R 1.2 TSI, r.v. 2016
VW Golf V 1.6, r.v. 2005 EX
Skoda Felicia 1.3 MPi, r.v. 1996 EX

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 8. Apríla 2014, 15:28

Niektorí kamionisti sú proste "machri" v sobotu som išiel cez Sorošku v smere do Košíc, ktorí ju poznáte na vrchu je taká menšia rovinka, tak na obehnutie pár osobakov alebo so šťastím sa dá trhnúť aj kamión, predomnou išli dva kamióny na začiatku tej rovinky som sa vystrčil do protismeru nič nešlo začal som rozmýšľať, či trhnem aspoň jedného a v tom pozerám ten čo bol predomnou vyhodil blinker a začal obiehať kamión pred ním, ja som ostal iba čumieť s otvorenými ústami, že čo ten kkt robí, samozrejme som začal brzdiť lebo bolo jasné, že to nestihne a cesta tam nie je dosť široká pre tri osobaky a nie to ešte 2 kamióny a osobak, no našťastie hneď vyletelo auto v protismere a ten dement sa stihol zaradil naspäť. Bol som zvedavý čo bude robiť ďalej samozrejme Sorošku sme zišli a ten pacient hneď na prvej rovinke začal zase predbiehať, ten manéver mi pripadal, že trval tak dlho ako keby niekto na 10 minút zastavil čas :mrgreen: , samozrejme zase zo zákruty vyletelo auto, no už oba kamióny boli na jednej úrovni tak ten obiehaný brzdil ako to len šlo, auto v protismere dobré, že nebrzdilo v járku pomaly a obiehajuci kamión išiel na max, ale nwm čo tým manévrom dosiahol potom išiel asi o 2km/h rýchlejšie ako ten, ktorý obehol #-o Našťastie sa nič nestalo ale keby som v tom osobaku a na konci zákruty vidím ako letí oproti mne kamión tak sa aj poseriem :?
BMW E90 320d

Jao

Utorok, 8. Apríla 2014, 15:44

Týmto sa ospravedlňujem majiteľovi budovy a gratulujem k ďaľšiemu autu :lol: To ML asi teda predá :P
Chodím tam už dlho na "kávu" a čakávam tam dieťa z tanečnej.
Je ale pravda, že tam zaparkovať je ako vianočný darček. To, že tam zaparkoval na kríži mi až tak nevadí, ale tučnejšie deti tam skoro neprešli :-)
Naposledy upravil/-a Jao v Utorok, 8. Apríla 2014, 15:55, upravené celkom 2 krát.

mexican

Utorok, 8. Apríla 2014, 15:51

Mali prejsť tomu čurákovi po streche - tie tučné by tam určite nechali stopy, ktoré si majiteľ všimne.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných