Utorok, 8. Apríla 2014, 09:48
Ja som mal vcera zazitok ako v 3D kine z prveho radu...
Stojim si rano klasicky v zapche a snazim sa dostat z Ivanky pri Dunaji na staru senecku cestu z tej priemyselnej zony co je v Ivanke. Na tom mieste je krizovatka - hlavna je senecka cesta, potom pripoj z Ivanky a oproti pripoj z Ciernej vody. Uz som bol na rade ale nakolko som odbocoval dolava smerom na BA, tak som daval prednost autu co slo oproti od Ciernej vody do Ivanky, nieco ako peugeot partner to bolo. V kolone na hlavnej mu nechali medzeru aby sa tade prepchal, chalan tam strcil cumak, pozera na jednu, na druhu stranu, vystrci sa ze teda prejde a zrazu praaask, od Senca sa rutil stary tmavy passat, zobral dodavke predok, stocilo ho nabok a uz isiel cez strechu, spravil 2-3 kotrmelce a ostal na streche mimo cesty. Ten passat mal odhadom nalozene tazko cez 130, predbiehal kolonu cez plnu ciaru, navyse v krizovatke...ani ja som si ho vobec periferne nestihol vsimnut, a to som mal vyhlad do celej krizovatky, nieto este ten druhy cez ostatne auta v kolone (vzdy ked vchadzam na tu cestu tak kontrolujem obe strany prave kvoli takymto "nesmrtelnym" kokotom, tentokrat som ale cakal na toho oproti kym prejde, tak som to zatial nesledoval).
Tak som to len odstavil nabok a siel sa pozriet, ci sa nikomu nic nestalo. Uz tam dobehli dalsi ludia a volali policajtov a sanitku. Z passatu zatial vyliezol mlady nakratko vystrihany chalanisko s trochu rozbitou hlavou a len sa chytal za hlavu co porobil a vyplakaval tam ze "clovek sa len ponahla do roboty" a podobne dristy, ako keby sa ostatni co stali v kolone neponahlali...v tej malej dodavke sedel mlady foter s 2 malymi detmi vzadu!!! Nastastie sa nikomu nic vazne nestalo, ale keby vosiel do cesty razantnejsie, tak ho ten passat naberie z boku a to by asi uz nebolo take vesele...
BMW -Bayerische Motoren Wergel
Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex
pribehe36 316i Compact '97 -ex
pribeh