jararak napísal:Tomnr novy focus ecoboost 1,0t stoji 15,5 s financovanim na 1/3 vyjde na 17,800€ ...
Ale no tak zas ked nevies tak nepis

cirou nahodou som veduci v predajni Ford tak viem ze Focus 1,0 EcoBoost s vykonom 100k stoji 12 990,-€ momentalne aj vo verzii kombi
mohol si si to nastudovat ked uz chces pisat:
http://www.ford.sk/container/upload/cen ... _1303x.pdffinancovanie na tretiny bez navysenia ma akurat poplatok 333,-€ za spracovanie uveru
teda: 12 990 + 333 = 13 323,-€ a mas novucky vonavucky Focus s financovaním na tretiny a so zarukou 4r / 100 000km
BTW najazdil som X kilometrov na Focuse 1,0 EcoBoost 125k a poviem ti ze co sa motora tyka je to fakt velmi svizne auto...3 valec je mimoriadne tichy (na volnobeh ho prakticky nepocut) a je aj poriadne svizny (vzhladom na konkuranciu v kategorii 125k)
si vezmi ze ten motor ma 170Nm - kto ti tolko ponukne v danej triede?
ďalšie pozitiva sú
- autá s motorom EcoBoost maju system Rekuperácie energie - z toho ako sa tocia kolesa si vyrabaju el. energiu a dobijaju baterku, pri tom zbizuju vykon alternatora a ten nezatazuje motor
- maju aktivnu prednu masku tak ako napr. BMW F10/11
- maju el. predhrev motora - zohriatie zo studeneho na 90 stupnov trva v lete cca 2-3 min. a v zime cca 5 min.
- po meste realne chodim za 5,8 - 6l / 100km a to mame viac menej surove auta (najazd do 2000km potom sa predaju)
podla mna za 12 990,-€ ti toto ponukne len malokto...
a to sme sa este nebavili o podvozku ktory je tiez super, v tejto triede v podstate na spici...
Nech sa paci kto ma chut si to skusit chodte do najblizsieho Fordu a presvedcte sa sami
Tolko osveta od Fordu

Klub tvoria ľudia, nie autá...