poznamka ku vyucovaniu neposlusnych vodicov. jeden curak sa namna lepil s passatom 1.8T ( spolu z 1.9tdi asi najvacsie trhace asfaltu) no a ja som potom pekne dal smerovku a odbocoval som na obed k jednej restike 90° zatacku cez rozjebany prejazd tak som aj adektvatne spomalil, uplne plynule, lenze tipek sa smelo vykecaval so svojou zenickou a skoro to domna najebal (keby ze nesliapnem na plyn) a este mi ukazoval fucker a a ci mi jebe, no a ja vtedy dost vytoceny z prace a viac mi netrebalo, siel som zanim predbehol ho ( samozrejme ked ma zbadal v spatnom zrkadle zacala sa honicka ktora skoncila za apr sekund, predbehol som ho dal vystrazne na kraj cesty (prehladnej) a chcel som sa ho ist opytat ci to na zaklade svojej nepozornnosti a hluposti ukazuje vselijake gesta adresovane mne. samozrejme mu lepilo zacal ma predbiehat ale nepustil som ho a ukazovalm mu ze nech zastane, chlapk mobil v ruke rozklepany ... vyjebal som sa nanho a siel obedovat, a on vam kokot do niekolykch minut naletel z dvoma policajnymi autami zamnou

no cisty kokot... nechce sa mi to tu rozpisovat ale vysvitlo ze on je policajt, a nezastavil lebo nechcel aby to dopadlo zle

a ja ze ja som sa byt nechcel a on ze ale ja by som sa neovladol, take asi 165 cm, tukom obrastene prasiatko

tak som sa mu do xichtu vysmia prd jeho policajnou eskortou no a samozrejme trestne oznamenie namna siel podvata podobne kokotiny, lenze ja som sa nedal a nakoniec z toho nic nebolo. pointa - spravi chybu a este na vas zavola policiu kokot ..keby som v aute nemal svedka ... neviem ci by som bez pokuty obysiel ...a este sa vyjadril ze ja som narocky prudko zabrzdil v strede cesty az do statia...no curak ... vtedy by som mu najradsej taku zajebal o tej bravcovej hlavy, zeby zabudol kde ma vtaka ...