... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:Dnes som to uz postavil sikmo, od obrubnika pomaly k ciare. Som zvedavy aky koko*ko sa najde zase.
kubog napísal:Toto je dost znamy fenomen, vzdy ked niekam idem parkujem uplne odveci kde nie su ziadne auta a vzdy, VZDY ked pridem naspat k autu niekto stoji vedla mna. To ludom nestacia ciary alebo na keru picu musia vzdy parkovat vedla nejakeho auta? Inak to netrafia medzi ciary?
V januari som takto parkoval pri lidli totalne prazdne parkovisko, dopice, bol som tam mozno 10 minut a pridem k autu a total preliaceny blatnik, dojebane dvere, oprava za 1200€, samozrejme uz pri mne nikto nestal. Niektorym fakt brat vodicaky, obcanky, rodne listy, zastrelit...
ViktorDDD napísal:Ja mam take skusenosti, ze takto parkuju najme zeny.tiež nechápem tých ľudí, keď je vedľa mňa ďalších 15miest ale on si to musí jebnúť hneď vedľa môjho, samozrejme že s kolesom na čiare aby stál čo najbližšie
M3 lover napísal:Nechápem prečo vám to tak vadí. V prípade ako písal ROKY je to jasné že dotyčný bol blb. Ale keď vedľa vás na prázdnom parkovisku niekto normálne zaparkuje, musí byť hneď magor ?
Len pre to že zaparkoval vedľa vášho bava hej ? Podaktorý tu ste fakt divný.